Pamätám si veľmi málo...ale také niečo zapamätateľné bolo....že....dal si ruku do zveráka a odpílil si ju....toť lebo ho chcela zabiť.... a potom..cez okno videl baletku bez hlavy,tancovala ....a ešte on našiel taký dom a bol v nejakej miestnosti a ožil
Nie nie. Toto Saw nie je. Aj keď priznám sa, že mi to tiež najprv napadlo. Ale odradil ma od toho ten oživnutý nábytok a tandujúca baterka bez hlavy To v Saw určite nebolo
Ale čo sa týka toho, čo tobolo, to fakt neviem. Ešte ma možno napadá Paranormal Activity alebo Paranormal Entity. Aj keď zas tam si nepamätám pochovávanie ženy
@quatrefoil inak v tom horore tiež na začiatku išlo auto a potom sa tam cesta tak odklonila ci most tam spadol a nemohli sa dostat naspat...a este nejaka kliatba tam bola... a preto zomrela ta jedna žena.... to bola vlastne mala jednej z tej skupiny ludi
@ed no nábytok...veľa ho v tom filme nebolo... ale viem že sedel v kresle...alebo na stoličke a zo stien sa valila krv....Halloweeen..pár som videla..ale s nim to nič spoločné ani nemalo... asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@matii Saw to nebolo,to poznám
@0mega1 aj jáá ked budem vedieť názov...
Ale čo sa týka toho, čo tobolo, to fakt neviem. Ešte ma možno napadá Paranormal Activity alebo Paranormal Entity. Aj keď zas tam si nepamätám pochovávanie ženy
na toto som narazila pri hľadaní toho filmu
btw. keď už hovoríme o ožívaní nábytku .. niektorý z halloweenov to náhodou nebol ?