Hľadá sa postava Boha do pripravovaného amatérskeho filmu
Pred niekoľkými málo týždňami som tu uverejnil prvú kastingovú výzvu, na ktorú pár ľudí zareagovalo a s pár som si vymenil niekoľko zaujímavých postrehov. Dnes môžem slobodne povedať, že scenár je pripravený, herci (takmer úplne) zaistení, lokality vybran
sakra ja by som aj mal zaujem, len neviem ci budem v tom case v BA prave (aj ked tam mam "prechodne bydlisko") ... som velky, mam bradu a dlhe vlasy co sa mozu na bielo zagebzit,
@alanalda píšem sem, aj keď podľa všeobecných reakcií ľudí sa typologicky hodím skôr na satana . ale mohla by to byť sranda, a asi by som vedel nespôsobiť úplný trapas, premúdrelý vševediaci tón mám vraj natrénovaný z bežného života pomerne kvalitne
@orfea2 Boh zrejme nie je ani muž ani žena keďže je Duch, ale by ho človek mohol aspoň trochu jasne pochopiť tak mu priraďuje ľudské vlastnosti čo sa nazýva antropomorfóza tuším. Už samotné zhmotnenie Boha do ľudskej osoby nie je správne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
dammit!
Ja budem ale iba v prípade že budem moderný boh, t.j. že budem vyberať poplatky za modlidby, zázraky , niečo ako spôsob u lekára.
Nie na poistovnu sa to nebude dať uhradiť !!!
aj prídem! aj hocičo ale chcem!
@zelenookarysavka prečo ?