čaute, mám 15 a hľadám nejakú brigádu ktorou by som si kus privyrobil. Najideálnejšie by bolo roznášanie letákov no nikde som nenašiel firmu ktorá sa tým zaoberá. Viem že kedysi to bolo TNT post ale teraz ich neviem kontaktovať.. Prosím napíšťe niečo či o
Dobrý deň, pokiaľ naozaj hľadáte serióznu prácu, ktorá sa dá vykonávať aj doma tak Vám odporúčam pozrieť si moju stránku www.vema.pleja.tv Všetko sú to nezáväzné informácie. Ide o americkú spoločnosť FFI, ktorá je na trhu 8 rokov a momentálne je vo vyše 230 krajinách sveta. Je to seriózne podnikanie no vďaka systému www.vema.pleja.tv je možné vykonávať ju aj z pohodlia domova. Ja pracujem 8 mesiacov a zarobil som už omnoho viac ako v klasickom zamestnaní. Takisto poznám veľké množstvo podnikateľov, či aj chudobných ľudí, ktorí si naozaj zmenili život. Pokiaľ máte nejaké otázky, alebo nejasnosti môžete ma kľudne kontaktovať. Na tej stránke po prihlásení nájdete moje kontakty.
Pokiaľ máte záujem o roznášanie letákov tak mám kontakt na spoločnosť Cromwell.
Zarábajte na reklame iných. Nainštalujte si program v ktorom sa zobrazuje reklama - surfbar - a zarábajte. Nie je potrebné nič robiť len mať spustený počítač a tento program. Môj zárobok je 800 dolárov mesačne a stále to rastie. Nie sú tu ŽIADNE SKRYTÉ POPLATKY. Je len na Vás koľko zarobíte. Pre viac info mi napíšte na tomas.hrebik@gmail.com.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Pokiaľ máte záujem o roznášanie letákov tak mám kontakt na spoločnosť Cromwell.