no naozaj nie je sa coho bat ja som mal napr. pisomnu cast lepsiu ako zo slovenciny a ustna? to uz bolo len cisto o slovkach. Neprehanaj to zasa. Inak take doucovanie tak rataj okolo 500 korun na hodinu. tak to chodi nejako si myslim. Chodivaj na doucko jco je v skole. vsak mate dake kruzky okolo toho nie?
A inak 500sk na hodinu . to je blbosť . To by bral už skusený vychýrený lektor nemčiny a nie dáky študent . A to by bolo tiež dosť nad cenu . možno tolko si pýta učitel spevu a podobné odbory .
Poradim zbehni si do nemecka tak na dva tyzdne a uvidis kolko ti to da ja som bol prve dva rocniky najhorsi v triede z neminy..potom som zacal chodit rok na goetheho institut bol som cez prazky na 3 tyzdne v Hamburgu ..cez maturitny rocnik som na neminu kaslal..ani som sa do nej nepozrel....je pravda ze test som nemal nejak dobre...86%...tazky bol ale odpoved som dal na jednotku a to som sa fakt nic neucil a mal som A...
@6 tak zijes v lacnom kraji devuska vies? si zober student ta moze nemusi naucit. kdezto vyskoleny lektor ta urcite viac nauci. A urcite ako skola mas konverzacie a tie ti postacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov