Hľadám fantasy film ktorý by som zaradil do takých 90. rokov podľa matnej spomienky no neviem to určite. Je to o mládencovi ktorý pochádzal z bežného ľudu a vyberú ho na istú čarodejnícku školu (Nie, nie je to Harry Potter )
Na tej škole veľmi rýchlo začne excelovať (Pamätám si matne hodinu niečoho ako histórie v ktorej bola miestnosť so strašne veľkým množstvom dlhých, po zem siahajúcich zvitkov) Neskôr nájde spoločníka a s tým sa vydáva na dobrodružstvo. Viem, že sa mu prisnije o jednom dievčati a neskôr ju stretne.
Hlavný antagonista je nejaký zlý čarodej ktorý je osudovým protivníkom hrdiny. Pamätám si, že bojovali aj s drakom ktorý im mal prezradiť nejakú indíciu ako poraziť toho čarodeja.
Hádam sa nájde nejaká dobrá duša a pomôže mi nájsť tento film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Na tej škole veľmi rýchlo začne excelovať (Pamätám si matne hodinu niečoho ako histórie v ktorej bola miestnosť so strašne veľkým množstvom dlhých, po zem siahajúcich zvitkov) Neskôr nájde spoločníka a s tým sa vydáva na dobrodružstvo. Viem, že sa mu prisnije o jednom dievčati a neskôr ju stretne.
Hlavný antagonista je nejaký zlý čarodej ktorý je osudovým protivníkom hrdiny. Pamätám si, že bojovali aj s drakom ktorý im mal prezradiť nejakú indíciu ako poraziť toho čarodeja.
Hádam sa nájde nejaká dobrá duša a pomôže mi nájsť tento film
Dopredu veľmi pekne ďakujem