fuu to je psychopatické ale keďže veľmi veľmi dlho hľadám jeden film, kt. nedokážem nikde vygoogliť, obraciam sa na vás milí priatelia, či neexistuje taká náhoda, že niekto z vás to videl...
Ten film dávali ešte cez letné prázdniny niekedy v auguste
som si teraz spomenul, že som videl taký film, ale nebolo to cez prázdniny, bolo to až po prázdniných, film nebol britský ale írsky, rok nebol 2008,2009, ale 2007 a idol nebol Bob, ale Brian
@rockblock je to trápne, ale mal som záchvat dobročinnosti, tak som v noci išiel na stránku čt a prešiel celý program minuloročného leta a dakedy v júli som tam zazrel nejakú reláciu, kde sa spomínala podprsenka a potom som si spomenul, že AAAHAAAA, voľakedy som videl hentaký film a potom som to už našiel rýchlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
som si teraz spomenul, že som videl taký film, ale nebolo to cez prázdniny, bolo to až po prázdniných, film nebol britský ale írsky, rok nebol 2008,2009, ale 2007 a idol nebol Bob, ale Brian
ten film ma tak zaujíma preto lebo ma vracia do mojich čias...je to pre mňa akosi halucinogénne...
pomohli ste mi..