Ahojte, hladam dva filmy. Prvy bol o zoznamke kde sa zenaty muz zoznamil s vydatou zenou. Onsa sa vydavala za svoju dceru, on za mladeho namorneho vojaka abo nieco podobne. Nakoniec sa s tou mladou dal dokopy kolega toho muza , a on ho zabil.
Nakoniec sa vystvetlilo ze mlady si pisal s tou spravnou osobou zatim co ten muz z jej matkou ktora mu psolala iba dcerinu fotku. Dalsi film sa odohraval an chate, kde boli mladi ludia a zacali postupne umierat. Ale spomenut si na nazvy filmom neviem poradte diik
pozrela aosm trailer a zdasa mi, že to nieje ten film o chate..:/ tam to nebolo o vyskume ale o tom ze ich zabijal majitel tej chaty.. ten druhy film to tiez nieje ten co mylsim:/ lebo ona si pisala iba s jednym nie z vel muzmi a pomstila sa to mi nesedi ten popis filmu
@dannyd14 dkaujem za tipi evil dead urcite nie a ten prvy mozno prezrela som narychlo iba trailllery.. Ale viem ze ten film o chate bol otom ze zaclai postupne unmierat a islo vlastne oto, že kto koho zabije.. Viem, ze prva bola zabita taka brunetka a hodili ju pocas party cez sklo do chaty...
nemas zac mne to bolo hned jasne, ako si nacrtla, ze "ide o to, kto koho zabije" ... nabuduce ma oznac, lebo potom clovek nevidi v notifikaciach, kto na neho reaguje bez tagnutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A prvý znie ako diel odloženého prípadu.