zdravim, hladam nejaky dokument, alebo knihu k Linuxu ...chcem sa mu doma vo volnom case venovat ....viem ze je po nete toho vela aj na forach, no net mam len v mobile a nie je to bohvieake prijemne sa don hodiny pozerat ...ak nieco viete doporucit, piste
Teda nie je to nic hardcore ale clovek prenikne do systemu, pochopi filofiu bash a tak. Vazne... Preslo mi uz rukami zopar knih a boli alebo okopirovane manualove stranky alebo uzko zameranu na jednu vec ktoru clovek vobec nemusi mat.
Ta kniha je krasny uvod do linuxu a vedomosti z nej platia vsade...
Ak zvladnes zakladne prikazy cd, mkdir, cp, mv, ls a editovat v nejakom editore, napriklad vi, odporucam na dalsie ucenie naistalovat Arch Linux, ktory ma tiez fajn udrziavanu wiki.
Ta kniha je vazne super. Nie je hruba ale je v nej tolko cennych informacii, ktore davaju zmysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Teda nie je to nic hardcore ale clovek prenikne do systemu, pochopi filofiu bash a tak. Vazne... Preslo mi uz rukami zopar knih a boli alebo okopirovane manualove stranky alebo uzko zameranu na jednu vec ktoru clovek vobec nemusi mat.
Ta kniha je krasny uvod do linuxu a vedomosti z nej platia vsade...
Ak zvladnes zakladne prikazy cd, mkdir, cp, mv, ls a editovat v nejakom editore, napriklad vi, odporucam na dalsie ucenie naistalovat Arch Linux, ktory ma tiez fajn udrziavanu wiki.
Ta kniha je vazne super. Nie je hruba ale je v nej tolko cennych informacii, ktore davaju zmysel...