Už dávno som si povšimol, že na BIRDZ-i je dostatok talentovaných ľudí, ktorí by určite chceli skúsiť dačo nové a toto je možno pre nich príležitosť. Koncom augusta plánujem tráviť čas nakrúcaním krátkeho amatérskeho filmu (podieľam sa na réžii, scenári a
Ak mi posles scenar a nejake info k tomu tak sa ti urcite hlasim na strih ak mas ohladom toho aj nejake otazky ohladom skusenosti pis ts alebo nejako tak.
Kľúčové slová som asi zabudol, aby som sa vyhol nedorozumeniam: amatérsky, umelecký, krátkometrážny film ku mnohým komentárom sa nemá význam vyjadrovať, keďže si tu niekto splietol sex-zoznamku so serióznejším umeleckým záberom
natočte niečo na štýl nolanového krátkofilmu, alebo niečo s prekvapujúcou pointou, a potom to nezabudnite zverejniť na birdzi, nech z toho vzniknp pirátkse kopie!
Ak tam bude rola pre sebavedomé dievča tiež ma pripíš... na jednom krátkometrážnom filme som sa už podielal.. al etam nás bolo iba 6 a ja som robila aj kameramanku aj herečku..bolo to zaujímavé
@synekdocha : Myslím, že sa mýliš v tomto Lebo mať dobrú techniku stojí dobré peniaze a to úspech nezaručí. Mať dobrý nápad a horšiu techniku je podľa mňa lepšie
Takže oznamujem dopísanie scenára ku môjmu filmu, predbežný plán kedy točiť je stále koniec augusta, predbežná lokalita je Ivanka pri Dunaji. Hľadám ešte dve mužské postavy, do role Mefista a Boha. Ak bude mať niekto záujem, nech píše do správy či na mail
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale nič proti... ja chcem byť režisérka!!!! chcem zjebávať ľudí a dostávať za to prachy
jé... tak to potom nechcem byť režisérka...
či si dostal nejaký grant, alebo tak?
a mozem doniest aj nejake gumove curaky,ako rekvizity