Ave! Som z Košíc a hľadám ľudí ktorí počúvajú metal,gothic abo screamo...niekoho na priateľstvo Momentálne nemám veľa kamarátov , no dvoch...z toho už jeden onedlho odíde do BA. Cítim sa sama...
@soraya škoda, som sa potešila že si ma videla niekde xD si robím zbierku ludí z birdzu čo ma videli, vieš a odkedy som v Brne ešte nebol nikto iba ja som videla mielikki, ale ona mňa nie :/
@h8u mno, tak mňa by v živote nenapadlo, že ma niekto môže z birdzu spoznať, lebo si neprídem, že ma tu ľudia vnímajú, a už ma zastavila jedna baba, že či som to ja
a ja niekedy nespoznám ani kamaratov, nieto ešte neznámych birdzákov
mielikki by som tiež nespoznala, keby ju len tak kdesi, čosi vidím na ulici
@soraya ja napríklad o tebe uplne viem že si a všetko xD vybaviť si ťa nejako neviem ale to preto že moc luďom na fotky nečumím, skôr z fóra ich poznám, keď tak blogy ale taká mielikki je tak silno zapamätateĺný typ, že som ju spoznala aj keď bola tma a mala som vypité xD
a ja si myslím to isté plus hlavne vyzerám uplne inak než na fotkách a to už mi 14 ľudí písalo že ma videlo tam a tam, preto dosť nechápem z toho
@mielikki tak ako @h8u s nami bude musieť ísť do Paterlordu, ale ona to určite nepozná, a keď to spozná, bude z toho strašne nadšená a šťastná dont worry. A k tomu rituálu, obrady začnú.... skúmavky to istia
@mielikki náhodou ja mám rada temné krčmy, aj keď do nich vraj akosi vzhľadovo nezapadám xD asi budem málo temná a čo je hentá káva zo skúmaviek? tatranská káva?
a ja chcem vidieť astaroooooooooth ve´d ona mala byť moja spolubývajúca!!
aha a peniaze, to tiež sa bude musieť vystihnút čas niekde medzitým kedy dostanem a miniem peniaze (podľa výšky príspevku/výplaty, zvyčajne však nie viac ako 48 hodín
@waagbistritz69 No vidíš to, predbehla som ťa Som mimoriadne šťastná, že po dlhom čase sa mi ako prvej podarilo pridať do fóra, ktoré sa mi spojilo s piesňou danú pieseň... mňa totiž vždy niekto predbehne, často aj o niekoľko hodín!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja som priamo z KE, počúvam to a nemám záujem o ľudí.
a ja niekedy nespoznám ani kamaratov, nieto ešte neznámych birdzákov
mielikki by som tiež nespoznala, keby ju len tak kdesi, čosi vidím na ulici
a ja si myslím to isté plus hlavne vyzerám uplne inak než na fotkách a to už mi 14 ľudí písalo že ma videlo tam a tam, preto dosť nechápem z toho
a však keď nemáš v utorok podvečer program, poď na pivo
(a som zapamätateľný typ? dobre vedieť
a k téme: nie som z KE
som z NR a pocuvam Jazz .
to bolo od veci , co ?
(ale myslíš, že h8u s nami pôjde do paterlordu? aby sme zas hodinu nevymýšľali, kam pôjdeme
a mimochodom, nabudúce pijem zadarmo, i soraya i astaroth mi dlžia peniaze
a ja chcem vidieť astaroooooooooth ve´d ona mala byť moja spolubývajúca!!
aha a peniaze, to tiež sa bude musieť vystihnút čas niekde medzitým kedy dostanem a miniem peniaze (podľa výšky príspevku/výplaty, zvyčajne však nie viac ako 48 hodín
spomínala
no, minimálne na skúmavku-dve to zvládaš, jedna je za dvacku, to ušetríš, nebudeš jesť