@adka25 no ja sice kamosov mam len trz ked nie sme v BA na vs tak sa nevidime a tu v okoli nikoho nemam lebo kamosi zo strednej sa tiez uz rozleteli kade-tade, preto by som rad niekoho noveho spoznal - baby aj chalanov to je jedno hlavne aby to boli popiči ludia
Srať na to.. V dnešnej dobe aj tak nevieš komu môžeš veriť a komu nie.. Tí čo sa tvária ako kamoši sú najväčší zradcovia.. Nájdi si babu, s ktorou môžeš plánovať budúcnosť a nie len krátkodobé plány Všetci myslia len na seba.. Tak si premysli či budeš tento komentár tiež brať vážne
@vooxy ved presne toto sa mi stalo nedavno, asi polroka dozadu ma moji "kamosi" ktorych som povazoval za best friends ever nechutne podrazili ( ale to je tak na sukromnu spravu a nie na tuto diskusiu ) a ano najst babu by som chcel len je problem ze ziadne holky nepoznam a preto sa chcem zoznamit s nejakymi mladymi ludmi ( babami aj chalanmi ) a mozno preskoci iskra a ked ne tak by som sa casom zoznamil s ich dalsimi priatelmi atd atd a snad by som si s nejakou do oka padol len ma stve ze uz druhe leto sedim doma na prdeli od nudy lebo tu nikoho nemam a myslim ze prave trz som v najlepsich rokoch a ak si nespravim kontakty a priatelstva trz tak neviem kedy
@azizi jj som v tej skupine len tam pokial viem su vacsinou ludia z BA ( co mi neva nakolko tam studujem ale trz som doma a potreboval by som skor ludi z okolia )
a co je zle na tom byt sam? Babu si najdes aj bez partie. Kasli na umele priatelstva. Ked si lenivy, sa premoz, si myslis, ze ta budu stale volat kamarati von? Vsak mozno budu tiez domasedi ako ty.
@lui74 No ja vzhľadom k tomu, že som introvert, tak to nevyužívam, iba som sa pridala do tej skupiny Akurát jedine uplynulý rok som žila v Prahe, nikoho som tam nepoznala, tak som raz išla na to pražské stretko uvítacie. A bolo to fajn, mne ten šéf prišiel milý a spoznala som tam dve hrozne fajn dievčatá. Tie keď potom niekam išli, tak ma zavolali a tak. Takže moja skúsenosť je pozitívna
@naturalis no to by nebolo zlé len ja v BA budem asi až v septembri ale tak ak rada chodíš do kina na to by som sa dal nahovorit pripadne na nejaky koncert alebo nejaku inu aktivitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
odkial si presne ? ja som z okolia NMnV a tiez ma ide z tej nudy porazit
viem kde to je ,bol som tam na motorke ,niekoľko rokov dozadu
ani nehovor úplne ma ide poraziť z toho idem na VŠ do BA už sa teším ako budem baliť čaje ,lebo tu skapal pes