Nie je tu fajn baba, ktora by pokecalMám 17 rokov, teraz budem tretiačka na gympli, rada počúvam latinskoamericku hudbu a funradio, rada citam, pozerám telenovely,nenadavam som priateľská a spoľahlivá ale hanblivá a trochu bifloska, preto nemám kamarátov
Toto forum ma neskutočne teší, pretože aspoň vidím, že nie som jediná kto je absolútne neschopný nájsť si nové kamošky. :S
Minule som tak uvažovala, že keď sa prestahujem, budem definitívne v prdeli.
Ja absolútne netuším, ako sa hľadajú známy na mieste kde nikoho nepoznám. :S
@nespiacakraska ja som taká že ja sa nikdy neviem nikomu prihovoriť a ak aj mám kamošky ,(2) tak prvé sa prihovorili ony mne, okrem toho nikdy neviem navrhnúť tému a bojím sa povedať niečo aby som nevyznela trápne
Spolocne ciele, zaujmy, pripadne komplementarita, ktora je vzajomne vyhodna (ja som uzitocny pre teba, ty pre mna). Spolocne zazitky upevnuju vsetky vztahy. Inak neviem.
@natusqa14 videla som niečo cez 40
la Tormenta je u mňa top a potom tie čo chodili v telke Sladká Valentína, Sila lásky,Ked budeš moja, Vojna Monteovcov, Divoý anjel, Rany lásky, Rebeli, Teresa atd a najnovšie čo vyšli som kukala Malquerida, Tri krát Anna, Čo mi život ukradol atd.
Áno, aj ja som pozerala la Tormentu a škoda že to už nechodí a potom tiež keď budeš moja, vojna monteovcov,keď budeš moja, rebeli, teresa, divokého anjela pozerám aj teraz na relaxe a rany z lásky som tiež zbožňovala a rada by som si to znova pozrela
Ten pocit keď sa bavíte s niekým dlhú dobu a nej príde kamarátka z Nemecka a odkopne vás. Smutné . Tak by som si touto cestou chcela nájsť nejaké milé, úprimné... kamarátky na chatovanie a neskôr aj von mám 15 mám rada bicyklovanie, šport, nakupovanie ako každá baba , cestovanie , chodenie von s kamarátmi, vo voľných časoch pozeranie filmov , som trošku hanblivá ale keď sa s určitou osobou poznám už dlhšie tak to je okeeej Vek 14-18 píšte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Minule som tak uvažovala, že keď sa prestahujem, budem definitívne v prdeli.
Ja absolútne netuším, ako sa hľadajú známy na mieste kde nikoho nepoznám. :S
la Tormenta je u mňa top a potom tie čo chodili v telke Sladká Valentína, Sila lásky,Ked budeš moja, Vojna Monteovcov, Divoý anjel, Rany lásky, Rebeli, Teresa atd a najnovšie čo vyšli som kukala Malquerida, Tri krát Anna, Čo mi život ukradol atd.