čauko, hľadám nejakých crazy ľudí, čo by boli ochotní ísť na dobrodružnú cestu, koncom augusta alebo skôr v polke júna, na 2 týždne cca. (kvôli brigáde) stopom, alebo neviem ako vypadnúť, bez cieľa, zažiť dačo...seriously ked tak správa
ja s kamoškou chceme takto ísť vlakom toto leto, ale študentskú zľavu na vlaky máme len do konca júna a ja budem svoju zlomenú nohu liečiť minimálne do polovice júla, takže vlakom asi nepôjdeme, alebo pôjdeme platene. Neviem či pôjdeme nakoniec koncom prázdnin alebo čo. Každopádne daj mi kontakt na seba a ak nezoženieš ľudí tak môžeš ísť s nami.
@somintrovert21 som velmi velmi za ale bohuzial by som kvoli casu stihol skor nieco kratsie, nejaky weekend, predlzeny weekend max niekde uplne inde a uplne jedno kde (mimo SK ofc)
ale ty si presla vyberovym konanim aj sme robili analyzu tvojho profilu na B vtedy s matwejom a pamatam si,ze si mala (vlastne aj mas) dobre fotky uploadnute a statusy tiez.
kazdopadne. @somintrovert21 bohuzel uz nemam tolko dovolenky, ale dufam,ze sa ti podari najst super ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A kam, do zahraničia, či len po SR?
Ja len tak, že ma zaujíma, ako niečo takéto dopadne. Nemám dovolenku, aby som sa mohol pridať.
Somintrovert21 Neboj sa, to nie si, už by si mala rodiť. (interný Birdz humor)
Dôkaz: » birdz.sk/bebekex/status/...
ale ty si presla vyberovym konanim aj sme robili analyzu tvojho profilu na B vtedy s matwejom a pamatam si,ze si mala (vlastne aj mas) dobre fotky uploadnute a statusy tiez.
kazdopadne. @somintrovert21 bohuzel uz nemam tolko dovolenky, ale dufam,ze sa ti podari najst super ludi