Síce netuším, či je to nejaká TV šou, alebo len tak, ale držím palce...
Viem že som moc OT, ale keďže je to fórum z názvom hľadám a sekciou jedlo, skúsim to tu. Vedel by mi niekto poradiť, kde v BA by som zohnal hada? Nie živého, ale nejako pripraveného na konzumáciu.
ak mas 164cm a 50kg ako uvadzas v profile, tak myslim, ze ty nepotrebujes schudnut. maximalne ked sa ti nieco nezda tak mozno niekolko klikou a brusakou aby si si zpevnila telo.
a ked chces zmenit jedalnicek a stravovat sa zdravo, tak to je druha vec, najlepsie 5x za den jest, ziadne tie ochutene malinovky ako kofola a podobne. maximalne 1x za den jest maso, viac ovocia a zeleniny a hlavne surovej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Viem že som moc OT, ale keďže je to fórum z názvom hľadám a sekciou jedlo, skúsim to tu. Vedel by mi niekto poradiť, kde v BA by som zohnal hada? Nie živého, ale nejako pripraveného na konzumáciu.
a ked chces zmenit jedalnicek a stravovat sa zdravo, tak to je druha vec, najlepsie 5x za den jest, ziadne tie ochutene malinovky ako kofola a podobne. maximalne 1x za den jest maso, viac ovocia a zeleniny a hlavne surovej.
@silvinka111 ja ta do toho nahuckám ja mam skoro prvý deň za sebou poviem ti princíp