take nieco neexistuje. Ale ked sa zaujimas o dvadlo, radsej si predplat casopisy. Z amaterskeho divadelnictva odporucam casopis Javisko (da sa predplatit cez www.nocka.sk) a sleduj web www.dosky.sk, kde sa zverejnuju festivalove denniky z niekolkych malo festivalov, kde sa pise nieco o divadelnych hrach.
Inak by si chcel vela, aby to bolo aj na webe U profesionalov najdes urcite nieco malo o kazdej inscenacii, ale kazdy to ma na svojom webe.
No neexistuje nič, čo by presne kopírovalo štruktúru daných internetových stránok... v oblasti divadla, je databáza takých rozmerov prakticky nemysliteľná
ale ja odporúčam časopis kod a svět a divadlo ... a k nim nemáš prístup potom existuje toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Inak by si chcel vela, aby to bolo aj na webe U profesionalov najdes urcite nieco malo o kazdej inscenacii, ale kazdy to ma na svojom webe.
ale ja odporúčam časopis kod a svět a divadlo ... a k nim nemáš prístup potom existuje toto
» www.theatre.sk/sk/aktivity/is-...
čo zastrešuje aspoň časť inscenácii
ďalej toto:
» www.divabaze.cz/...
» www.i-divadlo.cz/...
to zastrešuje iba časť česka a sem tam niečo od inakiaľ
ďalej:
» www.guardian.co.uk/stage/theatre...
to už ideme do sveta a ešte ďalšie a ďalšie, rozhádzané kade tade...
ak máš záujem o všeobecné info
» foyer.k2city.eu/...
ale to je študentská platforma