chcel by som tu nájst normalnu kamaratku aspn na von hoci kde sa prejst po prirode všeličo možné niekam skočit .uplne normalne potrebujem žensku spoločnost samozrejme len bratislava neviem ako ale na pokeci sa to nedá a tu neviem skušám
to máš ťažké. pokec už nie je čo býval, na facebooku budeš za úchyla, ak budeš písať cudzím babám a stalkovať ich profily. Ale môžeš to skúsiť, keď už si tak hanblivý. Tak som kukol, že tam si podľa bydliska nenájdeš babu, ale podľa toho, či ju má niekto iný v priateľoch.
myslim si ze stale je prirodzenejsie a beznejsie zoznamit sa v realy, tak aj vies ako ten druhy presne vyzera.. aj ked moze mat na fb svoju fotku tak moze v realy vyzerat znacne inak-najma zeny. vonku to sa nemysli ist po ulici a otocit sa za kazdou lepsej vyzerajucou-hej Picka, pod si zadzigat.
to sa mysli zoznamovat sa zoznamovat sa a este raz zoznamovat sa LIVE. LIVE s vela vela ludmi, hlavne opacneho pohlavia
@ladislav900 Hmm tak ja si skúsim tipnúť čo chceš... V podstate chceš zrejme kamarátky aby bolo na koho skúšať partnerský vzťah... Čo by bolo celé zle... A popravde ty očividne nepoznáš ešte ani zďaleka samého seba a keď ideš takýto do vzťahu, alebo proste do balenia, končí to katastrofálne. Nechceš byť sám lebo si myslíš že s partnerom to bude lepšie, ale nebude, človek, ktorý nechce byť sám tým väčšinu len skúša vyriešiť, že nevie so svojou existenciou vydržať a hľadá niečo čo by ho rozptýlilo a doviedlo ho k akože nejakému šťastiu v živote a vzhľadom na to čím nám umenie posledné desaťročia masíruje hlavy vzťah sa zdá byť ako základom pre toho kto hľadá šťastie... ale tak to nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to sa mysli zoznamovat sa zoznamovat sa a este raz zoznamovat sa LIVE. LIVE s vela vela ludmi, hlavne opacneho pohlavia