Čaute, potreboval by som poradiť, co by ste robili alebo ako by ste postupovali, pri hladani osoby, s ktorou ste sa chvilu rozpravali, bola Vam sympaticka a boli ste taky debil ako ja, ze ste si to uvedomili, az ked odisla...
Ako našla som tu spolužiaka zo škôlky po 10 rokoch čo sme o sebe nepočuli pomocou takéhoto fóra
Ale uviedla som tu meno, kde býval, že mal mačky a brata a bla bla a v ten deň som ho už mala hihihihi.
Tak hľadaj! Ale konkrétnejší buď, víš koľko žien dnes šlo s chlapom vlakom?
@dokonalostneexistuje
"Viem kde byva, kam chodi do skoly, farbu vlasov Hehe tetovanie, aj ako sa vola... hned by som ju spoznal, no neviem kde vsade a ako ju mam hladat aby som sa s nou skontaktoval... "
Ok, nevyjadril som sa konkretne, pardon, pardon...
Dnes ked som nastupil v Kysaku o 14:21 do vozňa číslo 5, číslo sedadla 35, s rezerváciou miesta pri okne, vo vlaku R610 Považan z vychodzej stanice Košice (14:08) do Bratislavy, sedela na vedlajšom sedadle číslo 33 milá, pekná slečna, bola tam uplne sama, pozdravili sme sa a usadil som sa vedla nej,... chvilku som, sem tam na nu hodil okom, no netrvalo dlho, ked sa naše pohlady stretli a v tej chvili sa ma opytala, kam cestujem, slovo dalo slovo.... a tak dalej sme sa bavili už o hocičom... išla z Košíc, kde si bola dať kerku na lave predlaktie... ako som nastupil, ona nasledujucu zastavku hned vystupila... myslim ze skutocne takych dievcat v tom vlaku nemohlo byt milion, takze iba ta pravá sa v tom nájde a bude vediet...
Takze jedine co mi ostava, je ist pred jej skolu a sledovat ju, kedy ju uvidim...
@trdelniiiq vdaka za podporu ,... @greyness nepoznam jej priezvisko, inak by som ju uz mal,... @zirafkaadka viem iba ze byva v Margecanoch, kde vystupovala z vlaku, nebol som ju odprevadit domov, tak presne to az neviem, neukamenujte ma @mcvpn trasa jej casteho pohubu bude asi iba intrak a skola, kedze domov chodi raz za mesiac... @midnight neviem co si tym myslel, ale ani ma to nezaujima, t.z. nechaj si to pre seba
Šak keď vieš kde byva čom nejdeš za ňou? či to plano čitam? bo 3x som si prečital "viem kde byva........." a furt nechapem.. Keď vieš kde býva ta jak ju nevieš najsť? šak dakedy len tak sa prejdi pred jej blokom alebo si tam dakde sadni a keď vyjde von pribehni že oh aka nahodička že sme sa stretli
@17 oh sry nečital som tvoj koment že nevieš kde konkretne byva tak potom nevieš prečo šla vlakom? možno chodí tým vlakom čo ja viem každý piatok domov zo školy alebo čo
Vies kde chodi do skoly??? Ja keby som naozaj chcela vediet kto to je tak za 1.hladam na FB niekto ju musi mat v priateloch staci najst par ludi, kt.chodia na tu skolu a posles opis osoby.. alebo isla by som do skoly akoze tam mam kamosku a cakala by som ci sa neobjavi pripadne by som sa spytala nejakeho studenta/ profesora povedala by som ze som nasla telefon vo vlaku a ze toto dievca somnou cestovalo..a ze ho chces vratit..stacil by nejaky stary telefon ,kt.nepouzivas..
ak vieš na akú školu chodí, skús si otvoriť stránku školy,a hladať tam to meno ktoré má, a hodiť to do FB aj s priezviskom, ak teda nechodí na VŠ neviem či aj tam majú na stránkach zoznamy žiakov Alebo či nemáte nejakých spoločných známych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale v tom vlaku hádam ešte hej
alebo pred školou
ja ako stalker vyjebany ti viem poradit!
ja keď budem chcieť, tak si zistím, kto si ty, kto je ona a budem vám robiť naprieky! (hlavne tebe)
Ale uviedla som tu meno, kde býval, že mal mačky a brata a bla bla a v ten deň som ho už mala hihihihi.
Tak hľadaj! Ale konkrétnejší buď, víš koľko žien dnes šlo s chlapom vlakom?
"Viem kde byva, kam chodi do skoly, farbu vlasov Hehe tetovanie, aj ako sa vola... hned by som ju spoznal, no neviem kde vsade a ako ju mam hladat aby som sa s nou skontaktoval... "
si robíš piču alebo si fakt tak kolosálne tupý?
Dnes ked som nastupil v Kysaku o 14:21 do vozňa číslo 5, číslo sedadla 35, s rezerváciou miesta pri okne, vo vlaku R610 Považan z vychodzej stanice Košice (14:08) do Bratislavy, sedela na vedlajšom sedadle číslo 33 milá, pekná slečna, bola tam uplne sama, pozdravili sme sa a usadil som sa vedla nej,... chvilku som, sem tam na nu hodil okom, no netrvalo dlho, ked sa naše pohlady stretli a v tej chvili sa ma opytala, kam cestujem, slovo dalo slovo.... a tak dalej sme sa bavili už o hocičom... išla z Košíc, kde si bola dať kerku na lave predlaktie... ako som nastupil, ona nasledujucu zastavku hned vystupila... myslim ze skutocne takych dievcat v tom vlaku nemohlo byt milion, takze iba ta pravá sa v tom nájde a bude vediet...
Takze jedine co mi ostava, je ist pred jej skolu a sledovat ju, kedy ju uvidim...
@trdelniiiq vdaka za podporu ,... @greyness nepoznam jej priezvisko, inak by som ju uz mal,... @zirafkaadka viem iba ze byva v Margecanoch, kde vystupovala z vlaku, nebol som ju odprevadit domov, tak presne to az neviem, neukamenujte ma @mcvpn trasa jej casteho pohubu bude asi iba intrak a skola, kedze domov chodi raz za mesiac... @midnight neviem co si tym myslel, ale ani ma to nezaujima, t.z. nechaj si to pre seba
"viem iba ze byva v Margecanoch, kde vystupovala z vlaku, nebol som ju odprevadit domov, tak presne to az neviem"
tak v tom prípade nevieš jej meno ani kde býva, a za svoju prehnanú reakciu sa ospravedlňujem
pamätaj, všetko je na nete.
chyť sa toho čo vieš a pomocou známych faktov a dedukcíí zisti o nej čo najviac info ktoré ti nakoniec pomôžu k jej nájdeniu