@thisismyname lebo je to kkt staci? hlavne, ze sam nazve polku B jebnutou a nad sebou sa zjavne nezamysla a jeho komentare nie su tak vtipne ako si mysli a vela krat odveci
Také trápne ludia, ked už za niekoho "hlasujete" a neoznačíte ho
K téme- tých ludí nie je vela a myslím, že vedia aký mám k nim postoj (tak isto aj ja viem vycítiť kedy som niekomu nesympatická). A ked budem mať niečo na srdci tak im to poviem cez ts, momentálne nemám potrebu robiť nič takéto.
A aj ty, ked máš proti niekomu nejaké výhrady, nemusíš hned zakladať forum aby si sa prípadne pridala k nejakému názoru.. lebo.. popravde neviem, na čo by toto mohlo byť dobré
uz len nazov tejto ankety je trapny a primitivny, zaujimavy tak pre 13 a menej rocne decka ktore taketo blbosti rozoberaju .. nic v zlom a slovo trapny je tak isto blbost, kazdy ho chape individualne, pre niekoho je toto a toto trapne, pre dakoho vobec nie, atd atd dost diskutabilne
momentalne si trapna len ty s tymto forom naozaj mi pride debilne robit fora, kde vyzyvas ludi, aby oznacili niekoho, kto je podla nich naj(nieco zle) .. ja neviem, ked ti niekto ublizil, tak mu vynadaj cez tsky alebo ako to riesite. a plus ak zakladas taketo forum len z nudy, tak si fakt trapna ty. :I
@momoglamorous mozes mi vysvetlit preco mas potrebu ma stale spominat? pretoze pokial viem, reagovala som na teba len v jednej diskusii asi pred dvomi mesiacmi a nemyslim si ze by to niekoho mohlo az tak poznacit
@sugy1 lebo je to totalne rozmaznane decko ktoremu som napr napisal pod basen ktora vobec nebola vtipna ze nieje vtipna .. a asi sa mi nepacia jej stupidne skupiny
@sugy1 úprimne,je mi úplne jedno čo si o mne myslí on,ty,alebo ktokoľvek z Birdzu ja mám na vás všetkých svoj názor,a nebudem sa zaoberať tým vašim. nikto ma nepozná natoľko,aby mohol hovoriť o mne kto som a aká som.
@87 zvlastne trosku, ze vlastne nikto ta nepozna nikto nemoze hovorit o tebe ale kludne tu ty niekoho oznacis za najtrapnejsieho uzivatela. trosku pokrytecke
@natyfuckingo fííha že ona moje vnutorne vlastnosti vidi tiež.. podla mna je fatal decko.... a ty sa neposer z toho že sme boli zlý na tebe že si dievčatu nejakému písala prijebane komenty pod fotku ako posledna piča...
škoda že ja vás tagnut nemôžem lebo ste nie trápni ale pojebané mrdky.... howk.. tu som už dohovoril
@natyfuckingo skor by som povedal, ze to je skor subjektivny nazor jedneho birdzaka na druheho. nemusi to korespondovat. napriklad ja neviem v com sa barky prezentuje na birdzi trapne. seriozne zatial som si nieco take nevsimol.
ok tak ale potom prezentacia na birdzi tiez nemusi korespondovat s nicim v reale, ani ta "trapnost"
osobne mam k takymto temam asi tolko povedat, ze kazdy kto niekoho oznaci je sam trapny. trapnych ludi si predsa nevsimam ( teda pokial nie su na urovni flyssera a tychto multifakeovych retardov co fakt naschval vytvaraju blbe fora atd )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
toto nie je hlasovanie...
spravím ti radosť, hlasujem za teba
ano som trapny
K téme- tých ludí nie je vela a myslím, že vedia aký mám k nim postoj (tak isto aj ja viem vycítiť kedy som niekomu nesympatická). A ked budem mať niečo na srdci tak im to poviem cez ts, momentálne nemám potrebu robiť nič takéto.
A aj ty, ked máš proti niekomu nejaké výhrady, nemusíš hned zakladať forum aby si sa prípadne pridala k nejakému názoru.. lebo.. popravde neviem, na čo by toto mohlo byť dobré
@21 Si vytrollila za to ťa cením !!!
ja neviem, podla mna tu nikto nie je trapny.. resp. nejdem sudit na zaklade nejakeho virtualneho uctu
10 bodov za to ešte trápnejšie "prosím okrem mňa" pre @julkajul
tam da da tam da da ... a výhercom sa stáva @julkajul -.- gratulujem , bravo
no
@sugy1 lebo je to totalne rozmaznane decko ktoremu som napr napisal pod basen ktora vobec nebola vtipna ze nieje vtipna .. a asi sa mi nepacia jej stupidne skupiny
a to, ze si myslis, ze niekto ako on mi posobi na ego, ma uraza
ani by som nepovedala.
označiť sem niekoho s tým že je trápny, súvisí s jeho vystupovaním a prezentovaním sa.
"nikto ma nepozná natoľko,aby mohol hovoriť o mne kto som a aká som" - tým myslela niečo iné - svoje vnútorné vlastnosti.
škoda že ja vás tagnut nemôžem lebo ste nie trápni ale pojebané mrdky.... howk.. tu som už dohovoril
ok tak ale potom prezentacia na birdzi tiez nemusi korespondovat s nicim v reale, ani ta "trapnost"
osobne mam k takymto temam asi tolko povedat, ze kazdy kto niekoho oznaci je sam trapny. trapnych ludi si predsa nevsimam ( teda pokial nie su na urovni flyssera a tychto multifakeovych retardov co fakt naschval vytvaraju blbe fora atd )
mne sa nepáči že na každého nadávaš, aký je to kokot alebo piča.
"nie trápni ale pojebané mrdky" - toto hovorí za všetko -.-
@n0win0u áno, však každý to vníma inak. takže vo všeobecnosti súhlasím.