Chodím s jedním chlapcom asi od februára. Ešte som s ním nebola vonku lebo chodíme do tej istej školy. Pozval ma von. Moji rodičia sú velmi prísny a neviem či im mám povedať , že idem von s ním alebo či mám povedať , že idem s babami. Poradíte mi ??
ty by si mala vediet najlepsie, ako budu reagovat. ja som im taketo veci nikdy netajila a dnes mozem povedat, ze mam u nich ako/taku doveru, ale ak vies, ze by ti chalana zakazali a este ta aj zmlatili, tak im budes hovorit bytocne.
Tak buď im normálne povedz, že so svojím frajerom alebo ak si myslíš, že ti to neprejde, tak použi nejakú univerzálnu odpoveď, napr. "Tak ako vždy.", "S kým asi?" apod.
Ale predpokladám, že sa s tým chalanom budeš chcieť vídať celé prázdniny + aj s kamoškami, takže by si mala rozmýšľať aj či ťa budú tak často púšťať.
odhliadnuc od toho, že to celé vyznieva ako nonsens...
ale hlavne, NEKLAM!
v konečnom dôsledku by sa ti to stále vymstilo...
niekto by ťa videl a možno aj v dobrom by podpichol rodičov, že majú už veľkú dcéru, keď má frajera...a bola by si za zlú klamárku, ktorej by už neverili...a ver, že strata dôvery u rodičov je to najhoršie, čo sa ti v puberte môže stať...
alebo by si sa prekecla sama...
a možno by sa nestalo nič z toho, ale ak už teraz a vlastne, ak hocikedy začneš klamať rodičom v takýchto "prkotinách", ako to dopadne, keď pôjde o niečo vážne? keď si nebudeš vedieť dať rady sama?
neviem no, ale presne toho som sa aj ja obávala a aj obávam a to mám 16..
budem teraz asi za veľmi veľké decko, ale ja by som si najprv možno aj povedala, že im poviem pravdu, no potom keby som vedela, že by ma tam nechceli pustiť, tak by som im to radšej utajila alebo povedala len čiastočnú pravdu.. už som tak párkrát urobila a nikto sa nič nedozvedel ale potom ma trošku trápilo svedomie a vedela som, že to nebolo dobré :/
ako môžeš s niekým chodiť, keď očividne ani nevieš, čo to znamená. a tvoj vek to neospravedlňuje. sama sa tu strápňuješ. áno, aj ja som mala 13 a riešila som chalanov, ale vonku! ... a nie že s niekým tzv. chodím a ani s ním nikam nejdem. oh god...
@laurikaaa napísala "chodím s jedným chlapcom" a nie "chodím s jedným chalan" .. a doplnila že chodia na rovnakú školu čiže sa asi stretávali v škole, a trošku po škole ale mimo školu spolu neboli von to ale neznamená že spolu vôbec neboli (Dúfam)
A inak tiež by som chcel dievča ktoré ešte nikoho nemalo to je také *kawaiiii!* ale v dnešnej dobe asi nieje pekné dievča čo by malo minimalne 15 a žiadneho chalana -.-"
Inak k téme tak načo im to budeš hovoriť? To im vždy hovoríš s kým ideš? Ja napr ani nehovorím mame či idem s kamarátmi von iba poviem že idem von a nič viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
chod s nim von ta co..
ako ste sa preboha dali dokopy či aj on je tak sprostý ako ty?
Už si to predstavujem na svačinovej prestávke
"Ahoj , chceš so mnou chodiť ?"
"tak fajn , ale zavolám ťa von až o 6 mesiacov "
chúďa a teraz 2 mesiace prázdniny
Veď normálne rodičom povedz len, že ideš vonku. Nespresňuj s kým.
Ale predpokladám, že sa s tým chalanom budeš chcieť vídať celé prázdniny + aj s kamoškami, takže by si mala rozmýšľať aj či ťa budú tak často púšťať.
predstav si že by mali prax to by sa tri mesiace nevideli
ja viem, že sme sa ešte nevideli ale.... keď sú tie prázdniny a my sa nikdy neuvidíme, nechodila by si so mnou?
A mne je to jedno tiež.
(Prečo už 13tky túžia po chalanoch a láske na život na smrť cez internet?)
som rád zlatíčko
aj ja miláčik ^^
ale hlavne, NEKLAM!
v konečnom dôsledku by sa ti to stále vymstilo...
niekto by ťa videl a možno aj v dobrom by podpichol rodičov, že majú už veľkú dcéru, keď má frajera...a bola by si za zlú klamárku, ktorej by už neverili...a ver, že strata dôvery u rodičov je to najhoršie, čo sa ti v puberte môže stať...
alebo by si sa prekecla sama...
a možno by sa nestalo nič z toho, ale ak už teraz a vlastne, ak hocikedy začneš klamať rodičom v takýchto "prkotinách", ako to dopadne, keď pôjde o niečo vážne? keď si nebudeš vedieť dať rady sama?
takže...neklam...fakt nie -.-" nevyplatí sa to
budem teraz asi za veľmi veľké decko, ale ja by som si najprv možno aj povedala, že im poviem pravdu, no potom keby som vedela, že by ma tam nechceli pustiť, tak by som im to radšej utajila alebo povedala len čiastočnú pravdu.. už som tak párkrát urobila a nikto sa nič nedozvedel ale potom ma trošku trápilo svedomie a vedela som, že to nebolo dobré :/
(alebo som to zle pochopila a prejavujú sa u mňa blond gény? )
Inak k téme tak načo im to budeš hovoriť? To im vždy hovoríš s kým ideš? Ja napr ani nehovorím mame či idem s kamarátmi von iba poviem že idem von a nič viac
Síce ja v tvojom veku...