nemohli by ste mi povedat co mam s pocitacom?? ked ho zapnem tak sa nezapne ani procesor nic nerobi ani monitor sa nezapne. a ked ho vypnem a zase zapnem tak ma hodi do biosu a potom uz ide normalne.. vem ze by daco trebalo prestavit ale neviete ze co?
nie som nijaky expert, ale ak si sa nebabrala v BIOSE tak nic tam nadstavovat. Mne sa podobna vec stala ale to som mal virus v PC a ten mi spoosboval taketot trable. A druhy pripad bol jeden program Alchol 120%. Preistaluj si system. Alebo ak mas antyvirusovy system tak ho spust. Mozno je to ten virus podla mna
A to sa ti zacalo diat len tak, z jedneho dna na druhy? Spomen si co vsetko si pri pc robila predtym, ako sa to zacalo. Mne to raz takto dokaslala jedna hra (!) pri hrani mi vyhodilo blue screen of death a potom nejaky cas nechcel naskocit procesor. A vzdy ked som ho zapal bola "cinnost systemu obnovena po zavaznej chybe"
Wsetci okrem Birkoff-a o com tocite? Na co sem pletiete software? a wirusi? kktina, wed sa este nezawiedol operacny system.. Ako Birkoff powedal chybny zdroj, popripade ramky, samotny procak, alebo dodrbany bios, mozno by pomohlo ho bud:
1. resetowat (wytiahnes baterku z dosky)
2. preflashowat
Ono samozrejme moze byt poskodeny kondenzator na doske a kopu ineho.. ak mas zaruku tak to hod na reklamacku..
Alebo chyba biosu Ked sa zapne iba na druhy krat. Nieco podobne mala sestra, len ona mala v biose zapnute loadovanie OS cez siet. Preto to najprv skusil cez siet (pravdaze error: Operating system not found) a potom ked som ho vypol-zapol tak normalne naskocil ... skus si pozriet ci tiez nemas nieco podobne.
no ocko nieco robkal na pocitaci (jasne najmudrejsi! potom nam zlihal procesor tak ho odniesli do opravi vymenili procesor a jeden prisiel vsetko nainstalovalale stale to tak robi.. odkedy nam vymenili procesor.. teda odkedy zlyhal..
Tak to teda nebude procakom. Byt tebou tak dam skontrolowat hlawne zdroj, ak je chybny a nic s tym nebudes robit, tak ti odfajci skoro wsetko co mas w compe..
odpalil sa ti harddisk....zhorel pravdepodobne...to sa stava pri poruche chladenia..cize ventilatora..moc do toho teraz nebabri, a zober to do servisu...mozno ti este volaco z disku zachrania, no pochybujem..bude tam treba dat novy operacny system a tak...a hlavne novy harddisk...tiez by som dal preverit chladenie a kable..ci tam nieje skrat..to chledenie by som bud vymenil za silnejsie, alebo dal pocitac na vzdusnejsiwe miesto....
Spike o com tocis? Cital si prwy prispwok? na druhy krat mu uz ide wsetko w pohode, tak mi wyswetli ako sa mohol odpalit harddisk? To by wobec nenastartowal OS..
A na harddiskoch defaultne chladenia ani nie su a funguje dobre aj bez toho.
po tom čo sa mi podarilo odpáliť matičnú dosku jeden majster mi ju vymenil za druhú musela byť špecifická pre môj AMD Atlohon 900 (shit) a odvtedy musím svoj comp prv zapnúť a vypnúť a až tak niečo naskočí :d ale nejako si z toho hlavu nerobím, a teraz sa začal z nejakého neznámeho dôvodu prehrievať buď je to tým že mám dve hardisky a dve cdromky alebo som ja nejako popripájal tie káble alebo mi odchádzá zdroj ktorý chvíľami vydáva divné zvuky, ale ešte že mám extérny ventilátor ktorý je vlastne ohrievač ale mne teraz slúži ako chladič
ja raz keď budem prachatý z chuti tú kraksňu vyhodím von oknom
Noo Markonix tak to bude w twojom pripade asi zdroj, prawdepodbne ma maly wykon. Na twojom mieste kupim nowy zdroj (hlawne wacsi wykon), alebo cakaj kym ti odpali secko co mas w compe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Čo si s PC robila, resp. kedy sa presne chyba prejavila a čo jej predchádzalo?
Ak sa pri zapínaní PC nezapne absolútne nič, tak to vypadá na chybný zdroj (hlavne ak sú neznačkové)...
1. resetowat (wytiahnes baterku z dosky)
2. preflashowat
Ono samozrejme moze byt poskodeny kondenzator na doske a kopu ineho.. ak mas zaruku tak to hod na reklamacku..
A na harddiskoch defaultne chladenia ani nie su a funguje dobre aj bez toho.
po tom čo sa mi podarilo odpáliť matičnú dosku jeden majster mi ju vymenil za druhú musela byť špecifická pre môj AMD Atlohon 900 (shit) a odvtedy musím svoj comp prv zapnúť a vypnúť a až tak niečo naskočí :d ale nejako si z toho hlavu nerobím, a teraz sa začal z nejakého neznámeho dôvodu prehrievať buď je to tým že mám dve hardisky a dve cdromky alebo som ja nejako popripájal tie káble alebo mi odchádzá zdroj ktorý chvíľami vydáva divné zvuky, ale ešte že mám extérny ventilátor ktorý je vlastne ohrievač ale mne teraz slúži ako chladič
ja raz keď budem prachatý z chuti tú kraksňu vyhodím von oknom