tak sa pochvalte ti co mate partnerky kolko snimi ste ? a ti co ste mali a teraz nemate kolko vam to vydrzalo ? aky je optimalny cas ktorym ked prejdete malo by to uz klapat? po akom case zistite ze ten druhy /tak druha /je ten pravy /ta prava ?
no ja som baba ak to nevadi, ale... ten moj predtym tak ze kazdu diskoteku mal inu, takze najdlhsi "vztah" cca 2 tyzdne teraz sme spolu cez 2 roky a klape to super, stale lepsie a lepsie a z jeho strany to je tak isto... a to este pred viac jak polrokom som tu pisala ze neviem co mam robit lebo to skripe... no clovek mieni osud meni, takze sa vsetko na dobre obratilo a ci je ten pravy neviem, zatial je to super a krasne ale uvidime ako bude ked sa rozbehne "ozajstny" zivot typu aj staraj sa o seba a nie "mami kupis mi...) chapacka
Ja chodim so svojim priatelom 9 mesiacov a zatial je to super, dufam ze to bude pokracovat co najdlhsie.Moj priatel predtym si nevedel nic vazit a ani lasku ( pochopila som to az po dlhsiom case ale predsa.Terajsi priatel je iný a o moc lepsi.A asi to je aj preto lebo je starsi a vie uz co chce. mooooooooooc ho lubim.
vsade sa docitas ze kriza chodi po troch mesiacoch pretoze sa ti prestavaju vyplavovat dake hormony a cloveka zacinas vnimat s chybami..s mojou laskou sme 5 mesiacov...a je pravda ze po troch mesiacoch prisla mensia kriza...ale ted je to uz paraaada
hm. zaujímavé. ja som doteraz mala dva vážnejšie vzťahy a ešte sa mi nepodarilo preklenúť magickú hranicu 14 mesiacov.. akosi vždy po roku je to s tým človekom už o niečom inom, také čudné.. aj sa poznáme a vieme o sebe veľa a zase, aj si ideme na city, lebo sa poznáme .. hm. teraz mám vzťah, trvá 2 mesiace a je skvelý, nie len také tie ružové okuliare, ale myslím, že je to zatial ono. fakt. tak uvidím, čo bude ďalej..
Tak my sme na Vianoce mali tri mesiace. Zatiaľ to klape perfektne... Takže máme to ako BABOKA hovorí že tri mesiace, no mne to tak nepríde. Sme šťastní dokedy neviem, ale snáď navždy nechcem aby jeden z nás časom ostal sklamaný.
Minulý vzťah mi trval 15 mesiacov a zlomový bol rok, kedy som ho už nemohla zniesť lebo povahovo sme si nesedeli a nelubila som ho jemu som moc ublizila, a nechcem nic podobne zazit.
Pozicajte mi z toho svojho stastia Neviem, ale mne nikdy nic nevyjde. Pomaly prechadzam do tej fazy, kde uz o skutocnej laske pochybujem... Bud byva daleko,je starsi, bud on nezaujal mna, ja jeho, alebo len vzdy urobim banalnu chybu a vsetko pokaslem. V mojom okoli, je pekne chudobny vyskyt chalanov, a s chalanmi v mojom veku si prestavam rozumiet (pytam sa: rozumela som si s nimi niekedy? ) Vztahy som uz davno prestala vyhladava, zmenila som taktiku, cakam kym si niekto najde mna
ja mam chalana s ktorym chodim 6.-krat. mozno si pomyslite tak ta je sibnuta asi nie je ten pravy ked uz tolky krat lenze ja si myslim ze je... je to velka laska ktora uz trva rok ale vzdy nam v nej niekto prekaza raz nejkay chalan potom nejaka baba a my podliehame ale po case zistime ze sa potebujeme. myslim ze to je laska a je pre mna velmi dolezita. rozchadzame sa s pravidelnym intervalom 5 mesiacov. takze myslim ze to je ten bod kedy to zaskripe ale dufam ze tento krat to vydrzime...drzte palce. lubim ta jurko
ja som so svojim chalanom už cez rok a pol a neviem posúdiť, či je ten pravý alebo tak... ale viem povedať, že je pre mna správny, lebo mi dal vela do života... a podla mna nie je kríza obmedzená časom, ale vo chvílu, ked sa vytrati komunikácia alebo proste niečo nejde podla plánu, nemusi to byť piaty mesiac... proste to pride a bud to ten vztah vydrží alebo nie... ja dúfam, že ten môj to zvládne
To nikto nevie vopred ktorý je ten pravý/á to musíš cítiť ja s priateľkou niesom dlho ale mám ju rád a kým to tak budem cítiť tak s ňou budem. Mám spolužiakov ktorí chdia s partnerom už cez 3 roky ale ja v tom nevidím víznam ja som si potreboval užiť a poskúšať proste sa vyblázniť a teraz sa polúšam usadiť ak mi to nevýde tak si zase užijem a skúsim to znova. Treba si zapamätať nič nekončí len vždy niečo nové začína, tak je to
ono ani tie problemy nemusia prist tak je dobre vcas na to prist a dat to tomu druhemu vediet ak vam na nom zalezi. a je na nom ci sa chce zmenit ak lubi tak to napravi a to vas vztah len posilni.
noo ja maam dost velky problem,chalan ktory sa mi paci je o 4 roky starsi,ale vzajomne simpatie tu su,ale ten vek velmi rozhoduje taze ništ z toho nebolo a teraz sme taki blizki velmi bizki priatelia
Ja som s mojim priatelom 9 mesiacov a zatial nam to velmi dobre klape... Je uplne iny ako ten, ktoreho som mala pred nim... A citim, ze je ten pravy proste sme spolu maximalne stastni
Zdravím Vás ... ja som s priateľom už 4 a pol roka. Prekonali sme zrhuba 4 ťažké chvíle. Ak by som to mala rátať v akých časových intervaloch to bolo, tak zrhutba tak rok po roku. Každý človek má ine kvality a iné požiadavky. Po tak dlhej dobe ako sme spolu my, to už spolu viac menej žijeme, si človek uvedomí, že pokiaľ je to všetko stále o tom istom, tak to nemá budúcnosť. Vzťahy treba rozvíjať, treba dôverovať, rozprávať sa neustále a potom má každý vzťah pred sebou dlhú a silnú budúcnosť.
Uff..tak toto je vážna debata...ja s mojou starkou som už cca 3 roky a musím sa priznať hh že nám to zatiaľ všetko klape ako má....myslím že sa navzájom doplname...nemyslim tým iba telesne....
nevravím že nebolo zle...niekedy to aj škrípalo,ale zas na druhej strane je aj to zle na niečo dobre....stačí ak si človak má čo povedať s tou druhou osobou a potom by to malo fachčiť....
Typek, ja som s priatelom uz rok... A neviem kedy zistis alebo ako zistis, ze je to ten pravy/ ta prava.... to len tak jedneho dna si uvedomis ze je to tak...
Ja som zo svojim chalanom uz 2 roky,a vsetky vztahy su o tom ze pridu aj problemi aj krizi,no vsetko sa da zvladnut ked ma clovek toho druheho naozaj rad...neda sa predsa presne posudit po nejakych intervaloch kedy pride kriza,po akom case ved kazdy sme iny...
V prvom rade je v partnerstve doležita komunikacia, uprimnosť a rešpekt....ak to takto nepojde potom je zbytočny cely vztah..s mojim drahym sme takto spolu už necelych 5 rokov a stale to krasne klape ešte sme spolu nemali nikdy tak važnu hádku že by sme to neprežili vždy sanajdu aj zle chvilky ale hned to pominie a tešíme sa stoho že sme takto dlho spolu a dufam že to takto pojde aj dalej!
podla mna by v prvom rade medzi tymi,co zacnu spolu chodit by malo byt dlhe priatelstvo a potom..ci je to ta prava alebo pravy zistis az ked prejde zamilovanie a zacne sa ozasjstna laska,laska ktora je volbou...rozhodnut sa milovat toho druheho
Najvacsia kriza prichadza v manzelstve v 7 roku ale mimo manzelstva je to 4.rok.Presne tak som aj ja padol a uz dva krat. Dva vazne vztahy a zakazdym padli na stvrte vyrocie ako taka kliatba. Cize podla mna odpoved na otazku kedy si mozes byt isty/ista, ze je to ten pravy/prava je nikdy! Len docasne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Minulý vzťah mi trval 15 mesiacov a zlomový bol rok, kedy som ho už nemohla zniesť lebo povahovo sme si nesedeli a nelubila som ho jemu som moc ublizila, a nechcem nic podobne zazit.
Tak držte palce nech mi to teraz vyjde : )
ďakujem za čítanie.
nevravím že nebolo zle...niekedy to aj škrípalo,ale zas na druhej strane je aj to zle na niečo dobre....stačí ak si človak má čo povedať s tou druhou osobou a potom by to malo fachčiť....