@purpledrug666 ja som dakedy dávno v prvom ročníku mala takého dobrého kamaráta (prvá a jediná detská láska) a jeho otec bol taký černoch s dredami a on býval v našej dedine, to uňho som videla prvý krát Pána Prsteňov a odvtedy milujem ten film a vlastne celú trilogiu a on veril na také kktiny jak ja a my sme žrali mravce ale to ti dosvečí aj moj terajši spolužiak ale no, čiže k nim necítim žiadnu nenávisť
neznášam muchy! moe dneska ráno som sa zobudila nato jak jedna v mojej izbe huláka - jaké nervy som mala!
potom nemám rada komáre - už ma moc neštípu (odkedy smrdím jak popolník) ale v lete na stanovačke som bola riadne doriadená
oveľa radšej by som bola, keby ma prišiel vycicať krásny Billie (v prevedení upíra) než ten pitomý komár
ja viem, veľa by som chcela
aj ja mám rada pavúky čo sme ich na Naďu hádzali more čo som držala v ruke v triede a som na ňu šmarila jáák kričala
alebo keď sme v šatni a prezliekame sa na tv, more a pavúky a ja straším spolužiačky - to by si mala počuť ten orchester
zboznujem pavuky ale v destsve som k nim mala odpor ba dokonca som s nich mala fobiu a ked mi raz jeden mudry clovek povedal ze oni sa ta boja viac ako ty ich stala sa taka vec ze som ich zacala doma chovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
neznášam muchy! moe dneska ráno som sa zobudila nato jak jedna v mojej izbe huláka - jaké nervy som mala!
potom nemám rada komáre - už ma moc neštípu (odkedy smrdím jak popolník) ale v lete na stanovačke som bola riadne doriadená
oveľa radšej by som bola, keby ma prišiel vycicať krásny Billie (v prevedení upíra) než ten pitomý komár
ja viem, veľa by som chcela
aj ja mám rada pavúky čo sme ich na Naďu hádzali more čo som držala v ruke v triede a som na ňu šmarila jáák kričala
alebo keď sme v šatni a prezliekame sa na tv, more a pavúky a ja straším spolužiačky - to by si mala počuť ten orchester
neznašam akekoľvek parazity
A neznášam všetok hmyz
ale motýle sa mi páčia