ma skoor slak trafil mi terza taka velka kobilka vletela do izby som nevedal co ma robit .. som sa aj uzlakla cez den by som ju asi inka brala teza mi pripadal brutalnjesia .. jooj . najprv som ju chcela zabit ale nnebolo cim a buchla som po nej
KOBILKA TAK TO NIE JE PROBLEM ALE MNE PRAVIDELNE NAJME V NOCI KED OTVORIM OKNO V LETI NEJAKY SRSEN DO IZBY A TOHO LEN TAK LAHKO NECHYTIM A SAM NEVYLETI JEDINA MOZNOST JE HO ZABIT PROBLEM NASTANE KED HO NA PRVY KRAT NETRAFIM :/ ALE MAL SOM AJ JEDNOHO KLUDNEHO SOM HO NETRAFIL RAZ OSTAL NA MIESTE SOM HO NETRAFIL DRUHY KRAT OSTAL NA MIESTE A TRETI KRAT SOM HO TRAFIL A PADOL:/
Uplna ta chapem, ja mam tiez fobiu z hmyzu. Ako take, ze mravce alebo lienky pohoda, ale pavuky, kobylky, chrusty, husenky a velke chrobaky ( az ma striaslo pri pisani )
ja byvam na 8smom ale nika sa inych chorabakv nebojim ale tento bol taky bojovny .no neviemn co by som robila kebyze je este vedlam man dalsi strachopud
@0 tak to nic ne je ked len tak lieta po izbe na mna si taka jedna giganticka sadla ked som varila lekvar u babky v obidvoch rukach varecha no neprijemne naozaj...trauma strasna, ale tak zijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
normalne panicky strach ma chyta, ked to vidim
Takmer všetko, čo je od hmyzieho kráľovstva mi naháňa hrôzu... tie nohy, to telo, tie tykadlá...