prečo si myslíte že hnedé oči su menejcennejšie, nie moc pekné, no mne ked som bol si pamätám v piatok ročníku ešte na základe, tak sa mi jedna kurva posmievala zato že mám proste hnedé oči a tak- tot neni normal
Wtf? Ja mam hnede-cierne a kazdy jeden chlap co som s nim niekedy nieco mala alebo chcela mat mi skladal za ne komplimenty. Minule aj jedna uplne neznama baba s ktorou ma zoznamili. Tak ci tak sa mi ale najviac pacia zelene
@15 willbebetter uplne zeriem baby s takymi ocami co vam poviem hnede oci su uplne no hotovy som haha ..a chybny som ja ked uz tak ked mam modre oci nemam to farbivo ci jakos a to vola pigment
tak ja tiež osobne preferujem modré oči nie, že by som hnedé považovala za menejcenné, proste sa mi modré páčia viac... ale hlavne to záleží od človeka, nie každému sa modré oči hodia... ja som však vždy chcela modré, viac by ladili s mojou pleťou a vlasmi, ale nepoondím sa...
hnede su krasne, hlavne take uplne tmave v kombinacii so svetlou pletou
mne sa praveze nepacia svetle oci, hlavne modre, aj mam pocit ze modrych oci je najviac, hlavne v nasich koncinach, proste tych ozaj peknych hnedych som moc nevidela
nech jej dá Boh zdravia, tu nejde ani tak o farbu ako o celkový výzor, tvar oka k tvári ako takej.
Ja mám hnedé oči, skôr až čierne a nemenil by som ich za žiadnu inú farbu.
Zelená je pekná ale príde mi falošná, modrá pekná ale nevinná alebo naivná, sivé oči sú ešte super tie sp také neutrálne, nemajú pre mňa žiadnu špeciálnu výpovednú hodnotu. Tmavé oči sú tajomné miestami agresívne. Čím tmavšie tým záhadnejšie.
@firestorm ako kde, jasne z v tych exotickych krajinach je hnedych najviac, ale v strednej europe tazko, aj v okoli stretavam ludi skor z modrymi ocami a tych, co maju uplne tmave hnede sotva poznam
hnedé oči sú v DNA dominantné, takže ak má jeden z rodičov hnedé oči, dieť bude mať na xy% (teraz neviem presne to percento, 95,90?) hnedé oči.
Týmto sa ľudstvo vlastne dopracuje k tomu, že za niekoľko stáletí budú mať všetci tmavé oči.
@badassboy vieš o to ide že hnedé oči majú skoro všetci a nie su žiadna zvláštnosť,ja mám napr.:hnedozelené ale z diaľky vyzerajú ako svetlo hnedé ,vieš ono je to genetikou,väčšia pravdepodobnosť mať hnedé oči.Obvykle jeden z rodičov ma hnedé a hnedá vždy vyhraje na svetlejším odtieňom...
A že sa ti jedna potvora smeje,vieš ber to tak nemá sa ti v ničom inom smiať len pre oči tak to asi si inak dokonalý a to ti závidí ,preto sa ti smeje pre kravinu ,ber to pozitívne,nabudúce jej povedz,že ďakuješ keď si myslí že si dokonalý a už sa smiať nebude
Píšem koment len aby bolo vidno že ja hnedé nemám osobne uprednostňujem tmavé, tmavučké očiská ktorými ma chce chalan posúložiť kade tade.. samozrejme kožená bunda nesmie chýbať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Hnedé oči sú práveže velmi pekné, ide z nich teplo. Čím tmavšie,tým krajšie.
gg
akurát že ich je viacej ako modrých alebo zelených that's all
mne sa praveze nepacia svetle oci, hlavne modre, aj mam pocit ze modrych oci je najviac, hlavne v nasich koncinach, proste tych ozaj peknych hnedych som moc nevidela
Ja mám hnedé oči, skôr až čierne a nemenil by som ich za žiadnu inú farbu.
Zelená je pekná ale príde mi falošná, modrá pekná ale nevinná alebo naivná, sivé oči sú ešte super tie sp také neutrálne, nemajú pre mňa žiadnu špeciálnu výpovednú hodnotu. Tmavé oči sú tajomné miestami agresívne. Čím tmavšie tým záhadnejšie.
.........
Týmto sa ľudstvo vlastne dopracuje k tomu, že za niekoľko stáletí budú mať všetci tmavé oči.
A že sa ti jedna potvora smeje,vieš ber to tak nemá sa ti v ničom inom smiať len pre oči tak to asi si inak dokonalý a to ti závidí ,preto sa ti smeje pre kravinu ,ber to pozitívne,nabudúce jej povedz,že ďakuješ keď si myslí že si dokonalý a už sa smiať nebude