Aj vás dokáže naštvať, keď vám niekto nechce odpovedať na vaše otázky??? Poprípade si vymýšľa, hovorí neurčito, alebo absolútne ignoruje to čo sa pýtate???
mna sere ked niekdo nechape/nema rad metaforicke odpovede cize zalezi na tom jak neurcite su tie odpovede ludom sa dneska vobec nechce rozmyslat... chapem ich
no tak ja to veelice dobre poznam... a vytoci ma to poriadne.. nenavidiim to...!!! a poslednu dobu ako keby sa vsetci proti mne spikli a dohodli sa, ze mi take odpovede budu davat...
Priam ma z toho ide jebnut..alebo ked niekto nieco naznacuje a celkovo mam proste rad ked sa hovori priamo Ajked tiez ked nechcem odpovedat(len pre dobro cloveka sktorym si pisem)tak davam nieco odveci ale je jasne ze nechcem cize niesom az za takeho debila
@2 musim sa opravit. Otazky, ktore mala myslela @momka ma nestvu. V tom ma pravdu. Je to vec tej osoby. Ale ked polozim danej osobe nejaku otazku o ktorej neviem, ze mi do nej nic nieje, tak nech mi povie, ze mi nemieni na nu odpovedat, nez by si mala vymyslat.
ano hnevajuuu.. hlavne ked sa niekoho spytam : kam ideme? kam chces... pojdeme tadialto? ako chces.. kedy pojdeme domov? kedy chces... ostaneme tu este chvilku? ako chces.. atd... hehe ..
ako kedy, dakedy aj ja dam neurcity respektive taku odpoved, aby si ten dotycny komu so vravim uvedomil aj sam ... ale zasa zalezi na aku otazku, ale ano dakedy ma dokaze nahenvat ked mi niekto neodpovie na to na co sa pytam ale nie vzdy podla toho o co ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov