som chora a neznasam to vzdycky to prebeham , nebavi ma doma leicit a ani si to nepomizem dovolit ...je este niekdo kto je chory ? a co najrychlesjie zabera na bolest hrdla a stale kaslanie nejaky liek od babky z hor okrem medu , caju a kloktanie sl
Na hrdlo DOLO ANGIN - cca 80 SK za 12 tabliet + Fluorsalmin Spray do hrdla - 60Sk za Flasticku.
Obidve odporucam, DOLO Angin je proti silnej bolesti hrdla, normalne sa cmule, a normalne uz po prvej tabletke citis zmenu. Sirupy mi nikdy moc nepomahali.
Tiež som chora...Ja mam nízku imunitu a slabo mi prekrvuje.Takže ja som v podstate stale chora celu zimu.Nepomahaju ani vitamíny a ani čajiky,ani nič...
všetci su chorí... aj ja som chorá.. a mne pomohli antibiotiká.. Fromilid.. do troch dní to bolo preč.. lenže potom som to nedobrala a vrátilo sa to! šajze... ale hlavne, že sme pekní
Vsetci ste chory??? Tak si ku tym antibiotikam dajte poldeci paleneho rychlejsi sa vam liek vstrebe (neberte ma pls za slovo, nescem mat na svedomi nejake umrtie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Na hrdlo DOLO ANGIN - cca 80 SK za 12 tabliet + Fluorsalmin Spray do hrdla - 60Sk za Flasticku.
Obidve odporucam, DOLO Angin je proti silnej bolesti hrdla, normalne sa cmule, a normalne uz po prvej tabletke citis zmenu. Sirupy mi nikdy moc nepomahali.
Profka mi vcera zakazala chodit ece do skoly, ze sa mam doma liecit a prist az buduci tyzden...co si ja chuda doma pocnem... fnuk