v pondelok sme z nemčiny písali písomku.... v piatok nám ju triedna doniesla a ja som z nej mala 4 chýbalo mi pol boda do 3 a kamarátke (jednotkárke) uznala chybu, tú istú čo som mala ja, a mne to neuznala..... čo by ste urobili na mojom mieste??
v pondelok sme z nemčiny písali písomku.... v piatok nám ju triedna doniesla a ja som z nej mala 4 chýbalo mi pol boda do 3 a kamarátke (jednotkárke) uznala chybu, tú istú čo som mala ja, a mne to neuznala..... čo by ste urobili na mojom mieste??
Toto sa stalo aj mne presne... ona má takých svojich "vyvolených", čo im spraví aj z trojky jednotku... a mne tak chýbalo presne pol boda do jednotky... tsss
nam ked rozdaju pisomky a chyba daky bod tak si to dopiseme a ideme za nou ze to zle opravila tak to uzna ze sa pomylila a da lepsiu znamku ..tak ale čo narobiš zanadavaj si a to prejde
@12 no ja som za ňou presne išla s tým nech mi to uzná a ona to si si teraz dopísala.......pritom som si nič nedopísala....... keby to bolo spravodlivo tak sa vykašlem na to
ono je to takto, ze ty si mala 4ku, takze nie si az taka dobra ziacka z nemciny. Takze co sa cudujes? ty si nemozes dovolit spravit taku chybu. kebyze si napr jednotkarka a o tebe vie aj profka, ze si dobra tak odpusti aj taku chybu. Ale ty si zla, takze ti to jednoducho neodpusti. To mas po lopate vysvetlene. Len sa treba vcitit do pocitov profaka a uz to je. Alebo jej to povedat preco to tak je. tej jednotkarke by ten bod neuznala (a pochybujem, zeby sa jej znamka zhorsila) Alebo je ta ziacka jej milacik a tam by si nepochodila vobec. Zivot je pes.
spýtala by som sa prečo mi to neuznala za opýtanie predsa nič nedáš... a nemala by za to že ona je jednotkárka a ty nie robiť nejaké rozdiely.možno si to nevšimla tak jej to pripomeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som tiez ten typ, ktory si profky nikdy neoblubia, zvykla som si hlavne je, ze ty vies, ze to vies, na ostastnych sa mozes z vysoka ... vykakat...
ved koniec koncov nejde o znamky
a ted bod ci pol boda oznamila triednej.. ved ked jej uznala tak musi aj mne
ale ako hovori moja starsia kolegyna...spravodlivost nasadla na kokot a isla do pice...
narovinu takto...