Ja som zíral, ked som bol raz v reštike, a objednal som si poriadny zmrzlinovo ovocno šlahačkovy pohar...nič by nebolo na tom zle, keby čašník to ovocie nenaberal z rukami do toho poháru...vtedy som mal fakt divné pocity, ale! neotravil som sa
Ja nemam nejak jedla z ktorych mi je zle, pretoze akokolvek vam to nechuti resp. mne, tak si pomyslim na male hladujuce deti, ktore by za take daco dali vsetko.
ja zjem tiez takmer vsetko ale len TAKMER bo vazne nemusim vnutornosti , pasteky , tlacenky , klobasy , slaniny (ako ktore ) , varene grilovane dusene a neviem ete ake rajciny a papriky ,kapre, zajace a kraliky ( jedneho zlateho ZIVEHO mam doma a nevedela by som zjest nikoho z jeho druhu ) a asi vsetko take neobvikle ako su pecene morske prasiatka , psy , kone ... to by som nevedela vlozit do ust (mozno keby som len niekolko dni uz hladovala a neslo by inak aj ked dufam ze sa tak nestane ) a inak zjem asi vsetko ... aj morske potvory aj spenat aj tekvicu XD
Ja neznášam, šecko kde je cibuľa..a ešte keď niekde pláva..a je jej tam kilo..to je koniec pre mňam.. A najviac ma jebe, že ju jebú do šeckých mňam šalátov, tresiek a tak, čo by som žral celé dni, keby tam nebola..
tie zuvackove masa, co mame kazdy druhy den v skolskej jedalni, no nechutne..
a teraz som si spomenula, v lete ked som bolav tabore, raz nam tam navarili hrachovu kasu, ale taku, ze ked sme si chceli nozikmi odrezat maso, tak tie noze sa odrazili, taka zuvacka to bola. ale zaklincovali to tie kucharky v okienku jak to holymi rukami stierali dole z tanierov a potom si este dobre tymi spinavymi rukami presli po cele. ked si na to spomeniem, od smiechu nemozem dychat.
fuhaa nenawidim paradajky cerstwe alebo take rozmocene w nejakom jedle ale kecup a spagety mozeem...a este surowa uhorka zawarane spapam a fuuj leco :-! iank spapam seckoo a drzkyy mnaam
Delpurr: No jasné, pašteky, salámy, klobásky a spol. mám rada Aj veci zo zabijačky, ale ak by som na nejakej aj bola, asi by som s tým raz dva skončila
ja to co mi smrdi, vyzera to nechutne,alebo mi to nechuti, nejem. Napr.jaternice,tlacenku,huspeninu ci co to je........a nemam rada nejaku zeleninu ale z toho sa nepovracam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Je to zeleninove rizoto
Ja zjem vsetko, aj rizoto aj ryzovy nakyp a asi vsetky tie blbosti, co niektori nemaju radi..
Zavidte mi
fuj hnus
A k tej pečienke.. nemala som ju nikdy rada, ale teraz sa to nejako lepší Možno kvôli tomu prechodu zo školskej jedálne na domácu stravu
ale vsetky jedla su dobre, ked su dobre pripravene
inak sa pripajam k vnutornostiam, drzkam a neznasam kelovy privarok
grc!!!..nemam rada mas
a ešte pár vecí by sa našlo morské potvory a tak
ale pripajam sa do klupu "FUJ KELOVY PRIVAROK A PECEN"
a este neznasam leco, fasirky, pastiku, a neviem co este..
noo a este cibulu..zacitim, utekam a vracam
si dovolte taky luxus!
a teraz som si spomenula, v lete ked som bolav tabore, raz nam tam navarili hrachovu kasu, ale taku, ze ked sme si chceli nozikmi odrezat maso, tak tie noze sa odrazili, taka zuvacka to bola. ale zaklincovali to tie kucharky v okienku jak to holymi rukami stierali dole z tanierov a potom si este dobre tymi spinavymi rukami presli po cele. ked si na to spomeniem, od smiechu nemozem dychat.