nemám, ale chcem povedať, že si myslím, že v súčasnosti ľudia nevedia hodinky doceniť. mnohí sa uspokoja s mobilom, že tam majú aj čas a tak...ja som bol ešte pred mesiacom taký istý. potom som si však, donútený okolnosťami, hodinky kúpil. môj život sa výrazne zmenil. dosť ma obťažovalo, že som si potreboval stále so sebou nosiť mobil a tak...cítil som sa zviazaný...odkedy mám hodinky, som oveľa slobodnejší, často idem vonku a mobil si nechávam doma. mám aj viac miesta vo vreckách. naozaj, odporúčam každému!
@l0l0mir To koliesko sa volá korunka a má dve polohy, pri zasunutej korunke naťahuješ, pri vysunutej nastavuješ čas. Ak hodinky ukazujú aj deň alebo dátum, je aj tretia poloha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@l0l0mir To koliesko sa volá korunka a má dve polohy, pri zasunutej korunke naťahuješ, pri vysunutej nastavuješ čas. Ak hodinky ukazujú aj deň alebo dátum, je aj tretia poloha.