podľa mňa každý stánok to má osobitne, podľa toho koľko sa predá a tak..... aj tak mám pocit že väčšinou tie stánky majú nejaké rodinné firmy, takže to nefunguje na fixnej mzde
@patricino ani v rakusku ani nikde na svete??!! ti jebe!!?? sak to by bolo za den-8 hodin 435 eur x 22 pracovnych dni.. to je cca 9 a pol tisic eura mesacne..
@candy Jedna ponuka je aktualne aj na profesii - pisu ze mzda dohodou, t.j. vychodniar ktory si zapyta najmenej, dostane job. Pracovny cas si najdes v inzerate. @hadimistr Preco nie? Vo Svajciarsku mas ako vysokoskolsky vzdelany clovek v kancelarskej praci bezne plat 8 az 9 tisic eur. Nie vsade si ludia nechaju srat na hlavu za 2€/hod. Napr. v Dansku ako nekvalifikovana pracovna sila, napr. umyvac dlazok dostanes MINIMALNE 13€/hod. Bezny clovek zarobi cca 25-40€/hod.
Na slovensku za pracuje za žobračenku, ale ceny máme ako na západe aj to niekedy sú vyššie. Máme k dispozícii mnohokrát menšie finančné prostriedky ako v starých kapitalistických krajinách, ale úsporíme tak ako oni beýne ovyvatelstvo je je ani tak zadlzene. Viem vyzit s malom, ale ked nam daju malu vyplatu, tak z toho veru nepodporime domacu ekonomiku, nezlepsi sa zamestnanost a neklesne kriminalita.
@kirk6661 samozrejme ze v rakusku, svajciarsku, nemecku, francuzsku, UK, USA maju najlepsi lekari, vysoke funkcie vo firmach, vyborni pravnici a ekonomi kludne 9 tisic eur za mesiac. SAMOZREJME. ale ja som reagoval na hodinovu mzdu 57 eur na hodinu co je cca 9, 10 mesacne za predavanie na vianocnych trohoch ak si si nevsimol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja by som to tiež chválila za deň zarobím 400 euro
podľa mňa každý stánok to má osobitne, podľa toho koľko sa predá a tak..... aj tak mám pocit že väčšinou tie stánky majú nejaké rodinné firmy, takže to nefunguje na fixnej mzde
a@patricino ,
haha naschvál som sem nenapísala, že v poprade a pre svojho tatka predáva
@hadimistr Preco nie? Vo Svajciarsku mas ako vysokoskolsky vzdelany clovek v kancelarskej praci bezne plat 8 az 9 tisic eur. Nie vsade si ludia nechaju srat na hlavu za 2€/hod. Napr. v Dansku ako nekvalifikovana pracovna sila, napr. umyvac dlazok dostanes MINIMALNE 13€/hod. Bezny clovek zarobi cca 25-40€/hod.