Drahé sú mi vaše skúsenosti: Ako prebiehali/prebiehajú vaše hodiny TV?
Moje spomienky stručne - kto nechcel, necvičil. Telo má príliš veľa orgánov a vždy sa dá na nejakú súčiastku vyhovoriť - vždy boli lavičky plné chorých-nechorým žiakov a v
ja cvičil rad jedine vynimky boli pred suťažami a po bezprostredne keď som bol ešte v pi... z toho Zväčša sme sa zhodli, že si to rozdame vo volejbale trieda proti triede bolo nas malo chlapcov tak akurat dve družstva
Ja som cvičila takmer vždy, ale dosť ma hnevalo, že sme mali takmer stále volejbal a primálo gymnastiky :/ Volejbal neznášam, to som si už radšej s chalanmi futbal zahrala.. ale tí, čo cvičiť nechceli, si našli nejakú výhovorku alebo sa iba flákali, keď sa telocvikárka nepozerala.
Mám rada telesnú, aj ked tento rok ma to nebaví, každú hodinu len beháme, ale tak chápem, že si to musíme odbehnúť ešte kým je pekné počasie, ale telesná celkovo je fajn a nechápem moje spolužiačky, ktoré si sadnú na lavičku iba preto, že sa im nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
I keď, celý jún som kvôli operácii nemohla cvičiť, a tento zákaz využívam aj teraz ).
(Ale len kým nepôjdem na kontrolu, ofc).
u nas ked nemas ubor tak automaticky 5, razitka len od doktora
ale aj tak sa da cviceniu lahko vyhnut, len treba vediet ako