na 80% je to pre mna rozhodujuci faktor. ale pozeram imdb. niekedy mam pocit, ze na csfd hlasuju stale dokola ti isti kkti a velakrat som velmi nesuhlasil s hodnotenim na csfd po zhliadnuti filmu ( vacsinou som bol filmom prijemne prekvapeny paradoxne ) a to mam praveze docela vysoke naroky na filmy.
na imdb sa mi tieto veci nestavaju, viacmenej ake hodnotenie je, tak take na takmer 100% by som pridelil aj ja
určite to nie je presné lebo sa nájde niekto, kto to pochová len preto, že nemám rád toho herca alebo naopak zbožnuje ho a každá bullshitina bude pre neho skvostom, ale zväčša dám na vybrané hodnotenia dobrých recenzentov
@n0win0u njn na csfd je hodne trolov čo nejaký film ani nevidia a už tomu dávajú odpad to sú aj filmy čo končia potom v hodne vysokých červených čislach
@n0w ale ja som si vsimol ze tie percentualne hodnotenia na csfd a imdb byvaju velmi podobne skoro vzdy, komentare neratam
skusil som teraz len tak dva filmy pozret, the road a gran torino, prve bolo uplne rovnake 73% a 7.3, druhe bolo 90% a 8.3, myslim ze tie rozdiely hodnoteni byvaju tak do 10% co neni zle
@etelys takto nevravim, ze je to nejako diametralne odlisne, ale na csfd sa mi to stalo na imdb nie. takze zostavam radsej pri tom imdb
btw dobre filmy si pozrel a the road sme kukali u mna ne ? tam hral aragornys
mne vadi na csfd par ludi proste recenzentov, tam otvorim a hned tam je a vacsinou som nie celkom suhlasil s ich nazormi na ten movie. proste na csfd idem, len ked neviem ako sa volal film v origu/naopak ak potrebujem nejaky redub rip
@12 jj a hej, ti kkti co su na csfd vselijaki studenti filmovej tvorby zatrpknuti to sa tam vidi hlavne v top komentoch ale potom v percentach sa to neprejavi nastastie
percentuálne hodnotenie nestačí, najprv si vytvorím vlastný názor na základe popisu filmu, potom sa riadim aj komentármi. ale ak má film málo percent, väčšinou to nakoniec aj tak znamená, že sa mi nebude páčiť.
s nízkymi hodnoteniami teda väčšinou súhlasím a znamenajú pre mňa "radšej to nepozeraj" (hoci obsah filmu alebo niektoré komentáre to môžu zmeniť), kým vysoké hodnotenia sa do môjho vkusu netriafajú častejšie a výhradne nimi by som sa nemohol pri výbere filmov určite riadiť.
väcsinou sa sice zhodujem s hodnotenim, ale pride mi to ako blbost riadit sa tym, ci sa nieco paci vela ludom, alebo nie vsak kazdy ma iny vkus a preferencie
Riadiť sa hodnotením iných mi príde nesvoje. Je veľa filmov, ktoré dostali napr. 60 %, no ja by som im dal kľudne 75 - 80. Nie každému môže sadnúť žáner filmu, napr. čo môžete teda chcieť od niekoho, kto pozeráva romantické filmy a pustíte mu vojnový film, poprípade horror? Alebo niekto nemusí nejakého herca, ktorý v tom filme účinkuje, či už ako hlavná, alebo ako vedľajšia postava. Prekvapilo ma, že filmu "Into the white" dali podaktorí na csfd nejakých 60 %, no ja osobne by som tomu dal nejakých 85 - 90 %.
osobne idem na tu stranku, pozriem si fotky, pripade trailer ak tam je alebo aj popis videa a tie % vacsinou ignorujem, ja mam taky osobitnu mierku na filmy, takze malokedy sa trafia na moju latku
napriklad ked zoberes: Harry Potter a Dary smrti - 2. ja by som tomu dal mozno 50% a csfd 82% a podobne.... vsak ten pribeh a dejovo cele to bolo uplne zle...., nechapem co sa potom hodnoti na tych filmoch, ci dolezita dejova postupnost, alebo len efekty
dost sa podla toho orientujem...ale zase som si vsimol, ze horory alebo komedie maju casto slabe hodnotenie a mne sa niekedy pacia
cize ak si idem pozriet neznamy film tak si vyberem radsej taky, co ma lepsie hodnotenie, ale ked zase aj ked od viacerych ludi pocujem, ze je film dobry, hoci nema dobre hodnotenie, skusim si ho pozriet
no zatial sa moj nazor s hodnotenim nezhodoval asi len v 10% pripadov
malokedy sa tam,medzi hodnotiacimi,najdu ludia,ktori zodpovedaju mojmu vkusu,zmyslaniu,mojmu videniu a nazoru na vec,takze:vacsina filmov ohodnotenych sotva 50% su naozaj zaujimave a dobre (pre mna a podla mna) a casto to,co ma skoro 100% je uplny odpad.
pozerám csfd, vždy si prezriem galériu a hodnotenie, a ano, ovplyvnuje ma to, lebo napr. film, ktorý ma pod 50% by som si asi nepozrela, jedinee, že by ma fakt že zaujal a počula by som naň dobré slová
ale ja moc filmy nepozerám, takže ma to až tak netrápi
@n0win0u celkovo tí herci, ktorí hrali letcov Luftwaffe, boli presvedčivejší a tí Angláni... no skrátka Angláni a ten šašo z Pottera sa tam vôbec nevhodil. Mal ostať s prútikom v ruke.
@sturmer fakt pozerali sme to so spolubyvajucim, obom sa film pacil. ale henten mameluk tam fakt nemal co robit. otvoril hubu a chcelo sa mi vracat.
a jj nemcuri fakt luxusne zahrali tu nemecku hrdost a zmysel pre disciplinu ( teda az na toho mladeho smejda, co sa pri kazdom druhom slove strhaval a mieril lugerom na vsetky strany )
csfd sa vôbec neriadím. Príde mi to tak, že tam hlasujú zainteresovaní ľudia, ktorí neviem čo očakávajú. Hlasujú tie isté mená a nevedia objektívne posudzovať. Na imdb je to lepšie, ale aj tak keď sa mi páči myšlienka filmu tak si to pozriem aj keď má film malé hodnotenie
@barky ja to usudzujem podla toho ze sa mi tam velakrat stalo ze film ktory este ani nebol vydany uz tam mal nahadzane hodnotenia a tak mozu hodnotit jedine dementi.
@uspavanocka no o tých trolloch som písal vyššie.... ale ak sa riadiš podla tých horných uvatelov lebo sa to nejak zoraduje podľa počtu komentov či hodnotení na to sa dá spolahnúť
nechapem, preco by som sa mal riadit hodnotenim totalnych amaterov (ktori hodnotia casto ako po lobotomii), najma ked ja sam som profesionalny recenzent.
ale aj keby som nebol tak by som sa neriadil amatermi. znalcami hej, to uz je ina tema ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
na imdb sa mi tieto veci nestavaju, viacmenej ake hodnotenie je, tak take na takmer 100% by som pridelil aj ja
skusil som teraz len tak dva filmy pozret, the road a gran torino, prve bolo uplne rovnake 73% a 7.3, druhe bolo 90% a 8.3, myslim ze tie rozdiely hodnoteni byvaju tak do 10% co neni zle
Ked to nema aspon 70% tak si to ani nepozriem...
Az ked tuze zadny film uz nemam na pozeranie tak pomalicky slevujem z kriterii
btw dobre filmy si pozrel a the road sme kukali u mna ne ? tam hral aragornys
mne vadi na csfd par ludi proste recenzentov, tam otvorim a hned tam je a vacsinou som nie celkom suhlasil s ich nazormi na ten movie. proste na csfd idem, len ked neviem ako sa volal film v origu/naopak ak potrebujem nejaky redub rip
A potom ešte drámy,vždy pozriem len tie vysoko hodnotené ...
s nízkymi hodnoteniami teda väčšinou súhlasím a znamenajú pre mňa "radšej to nepozeraj" (hoci obsah filmu alebo niektoré komentáre to môžu zmeniť), kým vysoké hodnotenia sa do môjho vkusu netriafajú častejšie a výhradne nimi by som sa nemohol pri výbere filmov určite riadiť.
Potom od 50 - 70% sú pre mňa priemerné filmy, ktoré sa oplatí pozrieť a spraviť si na ne proste svoj názor. A tiež o tom dosť rozhodnú komentáre.
A pod 50% to radšej nekukávam, lebo som to pár krát spravil a bola to desivosť. A pod 30% film považujem za odpad aj ja
U mna to dost zavazi, takmer vzdy pozeram filmy s vysokym hodnotenim.
Takemu Blood and Bone dali hodnotenie 71% pritom je to odpad
Neviem ci hodnotili iba to "bojove umenie", ale ako film to za vela nestalo
napriklad ked zoberes: Harry Potter a Dary smrti - 2. ja by som tomu dal mozno 50% a csfd 82% a podobne.... vsak ten pribeh a dejovo cele to bolo uplne zle...., nechapem co sa potom hodnoti na tych filmoch, ci dolezita dejova postupnost, alebo len efekty
cize ak si idem pozriet neznamy film tak si vyberem radsej taky, co ma lepsie hodnotenie, ale ked zase aj ked od viacerych ludi pocujem, ze je film dobry, hoci nema dobre hodnotenie, skusim si ho pozriet
no zatial sa moj nazor s hodnotenim nezhodoval asi len v 10% pripadov
ale filmy si hladám vaščinou niekde náhodne na nete, a až potom čeknem hodnotenie a film si vačšinou pozriem vždy, aj keby mal hodnotenie nízke.
zato nemecky dostojnik to zahral ako panko
potom sa to da hodnotit jedine podla toho ci to ludi vystrasilo/rozosmialo a ci to nebolo vyslovene trapne, neoriginalne, nelogicke atd
resp. pri hororoch a komediach sa nepozera na to ci su dobre ale na to ci nie su uplne zle a ucel uz potom splnia
a vlastne aj IMDB sa mi stáva, že len kukám, že za čo mohlo hento dostať tak veľa bodov
a proste nikdy sa pri výbere filmu neriadim nejakými spriemerovanými hodnoteniami, vlastne si ich väčšinou pred vzhliadnutím filmu ani nepozerám
No a potom si ho pozriem, aj keď mi ho odporučí nejaký známy. Ak nemám iný film v hľadáčiku, tak si ho pozriem.
ale ja moc filmy nepozerám, takže ma to až tak netrápi
a jj nemcuri fakt luxusne zahrali tu nemecku hrdost a zmysel pre disciplinu ( teda az na toho mladeho smejda, co sa pri kazdom druhom slove strhaval a mieril lugerom na vsetky strany )
odvtedy ignorujem tú stránku
(a keď, tak skôr by som pozrela komentáre ako hviezdičky)
i keď raz som mala mániu pozerať filmy ktoré sú v rebríčku najhorších filmov našťastie ma to už opustilo
ale aj keby som nebol tak by som sa neriadil amatermi. znalcami hej, to uz je ina tema ale