také tie veci, čo tam bývajú vždy, ako spokojnosť s kurzom/vyučujúcim, informačná prínosnosť, dostupnosť študijných materiálov, čo sa páčilo/nepáčilo, nejaké ďalšie pripomienky
(a inak, toto strašne nerada vypĺňam, lebo takmer nikdy neviem, čo tam napísať
@mielikki ja to tiez nerada vyplnam... a preto som chcela spravit daky lepsi navrh z ktoreho by aj studenti aj vyucujuci viac pochopili, co maju zlepsit a v com su dobri. lebo, ked daju kolonku, - co sa mi pacilo a co nepacilo, tak to je samozrejme, ze to nikto nevyplni.
mna zatial nezaujalo moc týchto "dotazníkov".. skôr by ma ako učiteľku zaujímalo či boli/mohli byť na hodinách aktívny či pasívny a ako sú s tým spokojný, či by to ne/zmenili, spokojnosť s učiteľom, prínos pre žiaka, typ na zlepšenie a čo sa mu ne/páčilo..
či ne/mali nejakú seminárnu či inú prácu (či práce), ako ich hodnotili a či pokladajú práce za prínosné
či im vyhovuje typ záverečnej skušky (ústna a písomná, kombinácia), či zaviesť priebežný test..
mňa by zaujímalo toto
otázky typu ako hodnotíš svoju aktivitu na danom kurze a pod mi neprídu prínosné - to študent či žiak vie.. skôr či je spokojný s hodnotením (prístupom) učiteľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
(a inak, toto strašne nerada vypĺňam, lebo takmer nikdy neviem, čo tam napísať
2. spokojnosť s cvičiacim
3. výhrady k prednášajúcemu
4. výhrady k cvičiacemu.
5. výhrady k preberanému učivu
6. naplnenie očakávania
Ja som dosť nespokojný z úrovňou čo je u nás takže furt skritizujem
či prakticky využili poznatky
či moje prednášky protirečili kolegovým vo faktoch alebo názoroch
ktorá domáca úloha bola najťažšia/najľahšia
či a prečo si pozreli odporúčanú literatúru
čo sa im zdalo najnudnejšie
či ne/mali nejakú seminárnu či inú prácu (či práce), ako ich hodnotili a či pokladajú práce za prínosné
či im vyhovuje typ záverečnej skušky (ústna a písomná, kombinácia), či zaviesť priebežný test..
mňa by zaujímalo toto
otázky typu ako hodnotíš svoju aktivitu na danom kurze a pod mi neprídu prínosné - to študent či žiak vie.. skôr či je spokojný s hodnotením (prístupom) učiteľa
je toho veľa