Ked som makal tak ma motivovali bud take vseobecne videa od Zhasni napr » www.youtube.com/user/ZhasniMoti...
alebo konkretne tributes mojich vzorov ako napr:
@sasuke áno to poznám mňa takisto hehe mne to vlastne nič nerobí keď mám pravdu povedať iba si vždy poviem "bože akú má úžasnú postavu" a ticho závidím ale nič preto neurobím čiže to veľmi dobre poznám
@simuulka112 presne, ale ja chcem mat taku postavu, ale nenasla som nic co by ma k tomu realne donutilo zatial co si pochutnavam takmer kazdy den na hranolkach a pod.
Ja cvičim pravidelne od kedy mi tu niekto vynadaval na birdzi na temu motivacia ale cvičim väčšinou doma s jednoručkami a vlastnou vahou
Ale take že cvičenie aby som fakt sa snažil zabrať aby to bolo aj riadne vidieť tak to nie a hlavne preto lebo sa nerozumiem do stravovania, varenia a mne nema kto robiť tie take zdrave pokrmy čiže ma furt demotivuje predstava že teraz makam hodinu a potom sa nažerem niečoho čo prevyši to čo som spalil
@asceticjunkie takze ked niekto nechce byt cisticom zachodov tak ''vitaz'' to spravi ? sorry ale ma to hned napadlo a prislo trosku vtipne ale inak dobra motivacia len treba sa divat ze ci to co robis aj chces
@sasuke samozrejme, súhlasím s obidvomi vecami po prvé s tým, či sa niekto dokope k vyčisteniu záchodu - kedže na ceste za víťazstvom môže byť potrebné robiť aj veľmi nepríjemné a nepohodlné veci.
a po druhé s tým, že je dôležité sa pozerať na to, čo robíš to, čo naozaj chceš, atd
www.taekwon-do.sk tu sa dozvieš viac o tomto bojovom umení je to dobré na chudnutie,na formovanie postavy,na koordináciu,kondičku .sebavedomie,dobrý pocit z cvičenia ...
V prípade, že vám nepáčia takéto monštrá, tak si všímajte aspoň tie pocity, chuť makať a pracovať na sebe. Aj ked dalej nevládzu, idu do toho. Lebo sú najlepší. XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
» weheartit.com/zsemberi_bianka...
» weheartit.com/iiinuliinu/coll...
@gukol toto so mnou realne nic nerobi :/
» www.youtube.com/user/ZhasniMoti...
alebo konkretne tributes mojich vzorov ako napr:
ale toto je tiez pekna inspiracia ale:
Ale take že cvičenie aby som fakt sa snažil zabrať aby to bolo aj riadne vidieť tak to nie a hlavne preto lebo sa nerozumiem do stravovania, varenia a mne nema kto robiť tie take zdrave pokrmy čiže ma furt demotivuje predstava že teraz makam hodinu a potom sa nažerem niečoho čo prevyši to čo som spalil
a áno mám sa rada je to len prakticky aplikované "každá postava je krásna"
-Muhammad Ali
Víťazi robia to, čo porazení robiť nechcú
a po druhé s tým, že je dôležité sa pozerať na to, čo robíš to, čo naozaj chceš, atd
Ahoj, tak toto je nova motivacna relacia, ktora bude od noveho roku. Sleduj na FB.
Toto je nova motivacna relacia.