No co vcera ste vsetci vraveli prerame s normy hm?Vyhra 5:1 hovory za vsetko netreba len nhl hracou aj s lig europskych vedia hrat dnes nemcou a potom finou a mame to a potom len zlato
5:1 je sice pekny vysledok ale pozrite sa proti akemu superovi.. v niektorych fazach zapasu som mal pocit, ze to co tam predvadzaju slovenski hokejisti je dost velka hanba a proti silnejsim superom to budu mat tazke. kazdopadne bol ten vykon lepsi ako vykon komentatora na stv2, to uz nic horsie nemohlo byt
No mozno este nad nemcami vyhrame ale nad finmi nie. Podla mna to asi vyhra Kanada, kedze ma teraz velmi silne muzstvo ako kazdy rok a este su aj doma..
mne je to uprimne jedno ale prial by som aby sme boli uspesni, aspon tym sviniam co nedosli aj ked mohli zredne ze su aj tak nepotrebni... co uz nabalili sa asi uz dost
vsetci aky vestci ...ze vyhrame prehrame...uvedomte si jednu vec...kazdy zapas je iny !...v jednom zapase nam moze chybat a budeme vynikat v subojoch pri mantineloch a mat vela striel ale nic s toho...a v dalsom zapase to moze byt uplne naopak...
Zipporah, nie koli tomu to nie je. Je to hlavne koli tomu, ze po:
1) nemam rad vacsinu slovakov
2) nemam rad slovenskych "akoze" fanusikov (ano tych ktori ked sa dari tak su radi a ked sa nedari tak nadavaju aj na vlastnu mater)
3) nemam rad slovenskych hokejistov (to ze vacsina z nhl neprisla na majstrostva ti musi stacit ako dovod)
4) moj najoblubenejsi hokejista je Mario Lemieux
5) od kedy som zbieral karticky hokejistov (cca 1994) som proste mal rad kanadu
K tym 24 zlatym medajlam. Ked som zacal fandit kanade po prvy krat (niekedy vtedy ked som zacal zbierat spominane karticky), som o tom vobec nevedel. A este dnes som bol v tom, ze to bolo 27 zlatych medajli.
to zaprve sa mi zda zaujimave, ale ak narazas na slovensky konzervatizmus, pokrytectvo a tupost mentality, ta je vsade, nielen tu...mame aj inteligentov, ale nie tolko, kedze sme mala krajina, dufam, ze aspon ako prirodnu krajinu slovensko uznavas...ak nie, tak si asi necestoval cez madarsko
to s tymi nhl hokejistami je pravda , hanba, slovenskym fanusikom chyba objektivita, rozum a pesimistov by som poslala na sibir
ps: moj najoblubenejsi je marian hossa a vsetci, co su taki dobri ako on, ale nepoznam ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Nemcou dame 3:2 mozno 2:1 no a fini no nevem ako to dopadne
tommycold, to len preto ze kanada ma na konte 24 zlatych medaili, a hraje sa tam, ci ako?
keby sa mal clovek trapit tym, co bolo, a z toho odvodzovat co bude...nikam nepostupi...bo nezije v pritomnosti, ktora mu je dana
1) nemam rad vacsinu slovakov
2) nemam rad slovenskych "akoze" fanusikov (ano tych ktori ked sa dari tak su radi a ked sa nedari tak nadavaju aj na vlastnu mater)
3) nemam rad slovenskych hokejistov (to ze vacsina z nhl neprisla na majstrostva ti musi stacit ako dovod)
4) moj najoblubenejsi hokejista je Mario Lemieux
5) od kedy som zbieral karticky hokejistov (cca 1994) som proste mal rad kanadu
K tym 24 zlatym medajlam. Ked som zacal fandit kanade po prvy krat (niekedy vtedy ked som zacal zbierat spominane karticky), som o tom vobec nevedel. A este dnes som bol v tom, ze to bolo 27 zlatych medajli.
to zaprve sa mi zda zaujimave, ale ak narazas na slovensky konzervatizmus, pokrytectvo a tupost mentality, ta je vsade, nielen tu...mame aj inteligentov, ale nie tolko, kedze sme mala krajina, dufam, ze aspon ako prirodnu krajinu slovensko uznavas...ak nie, tak si asi necestoval cez madarsko
to s tymi nhl hokejistami je pravda , hanba, slovenskym fanusikom chyba objektivita, rozum a pesimistov by som poslala na sibir
ps: moj najoblubenejsi je marian hossa a vsetci, co su taki dobri ako on, ale nepoznam ich