1.Myslim ze Supler keby chcel a nevyckaval NHL spasitelov tak mohol kludne zlozit aj lepsi tym zo slovenskej ligy a trosku s nim aj potrenovat nech su zohrati !
2.Myslim ze cele financovanie sportu v Slovenskej Rep
slovensky hokej ide dole vodou, ale myslim ze aj celkovo svet ide dole vodou, tak ako to ma byť. Ved kazdy si už hrabe len pre seba, čo tam po reprezentovani, hlavne ze ma pre seba
Hokej ma baví a nadalej bude. Nuž ale každý bod čo nappísal zzakladaťel diskusie nevilučujem slovensky hokej die dolu vodou už to neisu také časy aké boli a myslim ze sa opäť sformujeme a do 2-3 rokov necu aj budue LEN TERAZ MA NASRALO TO žE SME VYPADLI Z MS 2008 !!! a brutalne asq tý hráči tam stália pozeralis a na puk jak hraju súpery a s tým fín skom to je nwm 5 minutova presilovka nevyuzyta skoro ma drblo ked som to kukal cil nám už len chába prehra so slovincami a sme odpisany...ozaj na MS 2009 idu MADARI !! to bude a vraj budu asi aj v našej skupike podla štatistýk hahahahahahahahha
Mna nenasrali hráči ale najmä vedenie. Určite by sa dal zložiť tím. A logika Šuplera. Kto hráva v NHL už musí byť najlepší. Majeský len zohrieva lavičku, čo môže to pokazí, asi najhorší hráč NHL ktorý sa tam drží len vďaka niekoľkým bitkám a američania bitky milujú... A samozrejme povolať Ružičku, čo je útočník a patrí k najlepším v AHL a občas ho povolá i prvý tím. Tak to nie. (aj keď sa mi zdá že on hrá ešte play off)
Ďaľej štadión- Strašne zaujímalo prečo sa ten skaraný štadión na MS na slovensku nemôže postaviť za peniaze investora ale široky ho chce postaviť stoj čo stoj za štátne. Štát by mohol ušetriť a dať tie peniaze radšej inam napr. na rozvoj hokeja. Následne sa však dozviem že investor by to dokázal postaviť za 1,9 Mld a kompetentný taký istý štadión za 3 Mld. Nenapadá ma nič iné iba to že si sa tam chcú poriadne nabaliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Slovensky narodny sport "hrabanie pre seba" ! Vsetci ho tu hraju !
dufam ze dojebe aj tu halu kym sa "vzda" funkcie. Az potom to bude medzinarodne strapnenie sa !
Ďaľej štadión- Strašne zaujímalo prečo sa ten skaraný štadión na MS na slovensku nemôže postaviť za peniaze investora ale široky ho chce postaviť stoj čo stoj za štátne. Štát by mohol ušetriť a dať tie peniaze radšej inam napr. na rozvoj hokeja. Následne sa však dozviem že investor by to dokázal postaviť za 1,9 Mld a kompetentný taký istý štadión za 3 Mld. Nenapadá ma nič iné iba to že si sa tam chcú poriadne nabaliť.