Hej,kuba nechapem,ale vrana hra basket a ked sa kukas skoro vsetci hraci basketu maju oholene neohy,tak isto aj plavci aj cyklisti,takze z hladiska sportu je to ok.
hh no kazdy ma iny nazor...ja kebyze vidim uplen cudzeho typka ze ma oholene nohy tak je mi to jedno mam ho uplne na haku je mi ukradnuty... vlastne aj keby nebol cudzi je mi to jedno...skratka ani by som sa nad tym nepozastavil..to je kazdeho osobna vec jako sa najlepsie citi podla mna...a nepovecte ze nemam pravdu leb ma nahnevate
NO neviem, sme mali na strednej spoluziaka basketbalistu a nejako sme si vsimli, ze ma oholene nohy...tak sme dlho maturovali nad tym ci ma a ci ne....ale aj tak to vsetkym babam v triede prislo teple...
my mame jedneho ucitela co ma hrud chlpatu strasne a nohy si holi a vyzera potom ako buzerant... vacsina tvrdi ze nie je lebo ma zenu aj dieta ale clovek nikdy nevie, podla mna je to lepsie ked chalani maju chlpate nohy ale ako sa tu par ludi vyjadrilo z hladiska sportu to bude ok
podla mna len chudakovi moze zalezat na tom co si mysli okolie .... ale pokial by uz islo o nazor mojej baby tak ten by som respektoval inak mam v prdeli a to neplati len na nohy (ale neholim si ich zatial) ale aj na obliekanie na uces a na vsetko co patri k image......
nene,ziadne holenie noh,jednak je to nexutne a na druhej strane,keby som nemal xlpy na nohax,co by som robil w skole na hodinax ..nemal by som co zapletat,ked som sa nudil
ti jebeee?? ohol si gule, ohol si tvar, ohol si pazuchy...ale neee nohy.....aj tak by si ten kožuch nevyholil dokonale a vyzeralo by to totalne jebnute
Inak cyklisti musia mat oholene nohy,ked zavodne bicykluju,lebo ked sa napr.zjebu a na lytku maju nejaky skrabanec tak im tam daju taku siroky velky leukoplast,a potom ked mas chlpy tak si ten noazaj velky leukoplast strhnut ani nemozes lebo je to bolest ked ti to trha leukoplast dlhe chlpy,este aj na sirokej ploche.Ked mas oholene tak strhnes a naboli to.Cize cyklisti si holia nohy vo vlastnom zaujme.Aj moj spoluziak si oholil nohy,sme na zakladke,a reakcie u bab boli prekvapene ale neboli zle.Skor usmievave,ale neviem co si mysleli naozaj.
podla mna ked je v tom sport...tak je to okej...niekto si ich holi len na leto a tak to uz nechapem....ale z hladiska sportu je to okej pretoze to chapem...
NEviem v dnešnej dobe je už vštko možné..moj spolužiak je fotbalista a holí si nohy,ale na nom je to akési pekné ....ale tak keby bol niekto totálne zarastený tak by to určite dobre nevypadalo,ale tak každého vec....
sak prave...napriklad moj priatel je taky viac zarasteny, nevravim ze daky extrem, ale tiez nepatri k holobriadkom, co im ani chlpok nikde nevyrastie....no a ten keby si oholil nohy a zbytok tela chlpaty tak to bu fakt cudne vyzeralo....
Vidis vidis. Ale tak co uz ..Asi ze kazdeho osobna vec a my stym asi nic nenarobiime. Sak ale co v pohode to zakazme aj Kubovi A ja sa racej s Wewom nebudem hadat... Lol
zenska by sa mala holit...nechcem ziadnu opicu v posteli...a nie len na nohach..ale vsade....a chlapi tiez na urcitych miestach...samozrejme ze nohy nie...to iba buzmovia si holia nohy
ale akoze zasa ked vidite ako si dvaja chalani vyhrnu rifle a porovnavaju si nohy je to sranda sice neviem zrovna ci porovnavali kvalitu oholenych noh ale sranda to bola veru velka ich len tak pozorovat
Mne sa to tiež nepáči..je to take divné..chapem, športovcov..a som pocula vraj aj futbalisti si vraj niektory holia nohy,lebo potom sa im lepsie hoja rany...ale moj bratranec je futbalista, a noh si neholi..
Holit? či neholit? Holenie noh u mužov je v dnešnej dobe absolutne normalne.Mnoho ludí mnoho názorov.Muž s oholenímy nohami je Gay? Velmi smiešny názor.Prečo? ved ked takto sa cíti lepšie a vadí mu ochlpenie tak je Gay?Slovensko je akokeby viac pozadu a nešlape s dobou.V iných krajinach je holenie noh u mužov normalnoou ba až samozrejmou súčastou ich života.Muž s oholenímy nohami sa v podstate viac o seba stará a ženy by to mali ocenit.Možno to robia práve kvoli nim.A vratime s k tomu športovec či nešportovec ! Je to vlastne jedno.Každy športovec či už cyklista,futbalista,plavec,horolezec.......tam by sa holenie noh asi vyžadovalo.Ale prečo odsudzovat muža,ktorý nevykonava žiaden šport a holí si nohy? Podobne nazory ako teplý,buzna a iné nadávky su reči pubertálnej mládeže ktora nechape podstatu.Každopádne aj tý čo si nohy neholia-je to fajn,ale nech neodsudzuju tých ktorý si nohy holia pretože majú nato svoje dovody a návyky.
Vy tu vsetci placate nezmysli...podla mna je uplne normalne ked si chalan holi nohy, tam dole, hrud, pazuchy.... ja osobne si to ani nevsimnem... sak co kukam poc balanoch... kukam po babach a po sebe... vlastne nebit tohto fora tak ma to ani nenapadne ci si niekto holi nohy alebo nie.. a to fakt...
Robí tak Frank Lampard, hráč klubu Chelsea a reprezentant Anglicka,Colin Farrel, Pierce Brosman, Freddie Ljungberg a rugbistická hviezda z Walesu Gavin Henson, David Bakham,..... To su znami vyholenci hrude, noh, celeho tela.... plavcov ani ciklistov a atletov som sem nepisala... lebo ty sa holia vsetci...( a tie mena ma len tak napadli...:- )
ja si nohy neholim..mam ich zarastene..vyzeralo by to cudne..a na chlapov sa to nehodi ..chlap ma byt chlap..a moje moje nevadia nikomu..vsak je to normalne ked chlap zarasta
akoze ved je to jedno kto chce nech si holi aj nohy.. aj vlasy a co chce.. a kto chce nech ma dlhe vlasy.... sak ved kazdy ma ine chlpy nikto nevie ci mas chlpy 3 mm alebo 1 cm ... takze je to jedno...inak teraz predavaju v tesku,nay,elektre take holiace strajceky na telo pre chlapov.. sak ked uz to predavaju tak si mysli ze je to vpohodke pre kazdeho a nie len pre plavcov, kulturistov, hercov ,sportovcov,.... sak co maju uz v tescu tak to si myslim ze je uplna normalka... moj kamos behaval 400 m a holil si nohy... a cil uz nebehava holi si stale ... a nikdy sme to nejako neriesili asi jedine ked sme to videli prvy raz tak sme sa ho spytali.... a potom uz nie... ved co som kkt... ved je to moj kamos ne... a ani jeho frajrky to neriesili nejako...
@katushka94 (jebe ti ?) ako za to ze ty si nemusis holit este nohy, lebo tam nemas chlpy... tak to neznamena ze @miroo toho to zaujima ci si bude holit nohy alebo nie ..... on chce mozno vyzerat spatnejsie tak si oholy nohy a chce ho menej zien ... hehe ale je lepsi v sporte a menej smrdi ( je v tom hygiena )
podla mňa je to hrozné keď si chalan holí nohy prednedávnom sa ma to kamoš pýtal vraj včetci futbalisti si ich holia tak si oholil aj on...podla mňa je to hrozne ved chalani majú tú výhodu že si holiť nohy nemusia a tak oni sa ešte takto zoženšťujú..hrôza
@bress... 1. ci je ton zbytocna praca neries... 2.pri sporte su samozrejme lepsie oholene nohy... ale jak vies ked niekoho stretnes na ulici ci sportuje alebo nie ? hmmm
@jaromir no to mas pravdu, strasne vela veci je zbytocnych... ale ja som hovoril konkretne o holeni noh... na co je to dobre ? je to imho neprirodzene, ved naco by to bolo keby to tak priroda nezariadila... tak isto aj obriezka u americanov...
v ziadnom pripade!chlap s oholenymi nohami to uz nie je chlap.samozrejme ak nema chlpy pre nejaku poruchu alebo nieco take-to je ina vec.ale ak si ich oholi dobrovolne sam---OOCH
oholené nohy sú úúúplne v pohodke, vôbec mi to u chalanov nevadí. keď si holí nohy a neni nejaký kktský metroš, tak úplne v pohode. takisto mi nevadí, keď ich má chalan chlpaté, teda ak nevyzerá ako chlpatá opička to sa mi už nepáči.......záleží od toho, ako to máme vrodené, niekto zarastá viac a niekto menej
@90 ty si naruseny, lebo kazdemu sa snazit vnutit to ze oholene nohy su vpohode, zato ze tebe sa to asi paci. Ludi aj tak nepresvedcis lebo je to vec vkusu a zo seba spravis akurat debila....
@bress@92 no to mas chlapce v povahe... proste su typy ludi ako ja co sa snazia vnutit niekomu svoj nazor za kazdu cenu a su typy ludi ktory nazory primaju a potom nieco medzi tym a ja som ten prvi no... ja som sa k voli tomu skoro uz aj pobil ... lebo jeden spoluzak ako jemu to nevadilo aj sme spolu v podstate super vychadzali .. ale ja ked na mna niekto nieco hovori tak mu to ukazem jak sa to robi u nas doma ale potom bol s nim pokoj
sto ludi sto chutí riešite pičoviny, rap v 2001. a pred tym na slovensku nikto nemohol citiť vypravalo sa ako o nefkusnej hudbe a pri tom to bol osobitý štýl... chcem povedať ak niekto chce nech sa holi keď nechce nech sa NEholi kto sa pýta druhých na názor či ano alebo ne asi nema moc vo vlastnej hlave jemu vlastných názorov.
Ja s tým problém nemám....ja si stále holím nohy...a som na to hrdý Je to super...úplne jemné a hebké...A nie taký hnusný porast na nohách alebo niekde inde Ja som metrosexuál a za to sa nehanbím. Holím sa úplne všade a s precíznosťou
...myslím si, že by sa mali hanbiť tí čo si ich neholia bo sú jak opice...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
Ale nieeeee...keby ze ma moj chalan oholene nohy, tak asi by som sa s nim rozisla ...alebo v tom lepsom pripade by som si myslela, ze je buzik
ale tak ked to robi koli sportu... tak sa to da pochopit... je to jeho vec
q
q
q
by som si pripadal ako zena kebysom si oholol nohy
ble
hlavne ked máte pevné svaly a nie samy tuk.
Svaly ktoré viete napnúť sa depilujú super ani to nebolí.
Tučným ludom nedoporučujem depiláciu viac to bolí ale dá sa to a potom to viac motivuje k cvičeniu.
nevidim v holeni noh zmysel
...myslím si, že by sa mali hanbiť tí čo si ich neholia bo sú jak opice...