Takže baby určite poznáte ten problém (hlavne tie s tmavším odtieňom farby vlasov)chĺpky nad hornou perou .....Co robíte??nechávate si ich či si ich vytrhávate alebo ich dávate vytrhávať.....
Ja osobne som si to depilovala u kozmetičky ale vydržalo
no chlpky tam ma kazdy clovek, aj dievcata, len vacsinou su take nenapadne (aj ked ma dievca tmave vlasy), ze to vobec nevadi nikomu...takze je otazka, ci si si skomplikovala, martulik, zivot kvoli nerozumnosti, alebo ozaj ich mas take vyrazne...
ale na tie chlpky sme už dááávno vymysleli odpoveď... volá sa žiletka, a robí sa to tak, že teplou vodou navlhčíme xicht, nanesiete kus peny na holenie na hubu (nie do huby ono to tak divne chutí) a pototom s žiletkou stierame penu dole... a chlpky to oholí
voskom u kozmeticky. zo zaciatku mozno mas pocit ze to nepomaha asi moc ale pravidelne to rob tak cca pol roka a uvidis ze potom to uz bude ok. casom to aj prestane rast
@richardson hmmm to si jej teda poradil...poznam jednu babu co sa holi na tvari a ma nechutne strnisko...ziletku urcite nie, to radsej vosk, pinzetu alebo laser
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tak šup, šup baby pustite sa do toho...
ale teda holiť určite nie. ževraj ten laser je dobrý