Bolt food, niekedy pripravím niečo ja (väčšinou rýchle jedla), niekedy prinesie dačo priateľ z roboty čo sa im zvýši z obeda a niekedy prinesie niečo mama…
Rozne… ale akurat som dnes pozerala, ze to je uz dost sialene, aby len donaska stala cez wolt 3,50. To uz ako fakt neviem, komu sa oplati objednat, ked donaska je pomaly polovica ceny jedla ?♀️
A tak som mala rada indiu az domov, ale teda tieto casy uz skoncili
Priamo z prevadzky vegan bistro robia rozvoz, akurat za obaly cash naviac a cez bistro pomaly len PHO alebo cina .. rezance/ostrokysla
Ale za poslednu dobu aj co som objednaval tak bud sa zmensila porcia alebo cena isla o 20% hore A niektore len vynimocne, nerobia budget obedove menu a dat za obed 10e mi pride dost, radsej z domu nieco. A potom su fajn restiky ale bud nemaju rozvoz poriadny alebo nad 10e, az tak toho moc na vyber nie je.
Aj vdaka rozvozu som asi v ZA vyskusal uz vsetky PHO v meste a prave tie najdrazsie boli najmensie porcie a najslabsie
Varim si celu pandemiu
Vynimocne - ak sa da, resp. Ak mi to sedi do rezimu dna tak sa najem v prevadzke, donasku som vyuzila mozno 1-2x, pride mi to uplne cenovo prestrelene.
najcastejsie bud v prevadzke obedovd menu, ked sa nedalo, tak nam davali do doziciek
cez bistro/wolt malokedy, lebo je draha donaska alebo maju plastove obaly...cize to beriem ako poslednu moznost, ked uz som extra leniva alebo chora
obcas daco si daco aj navarime (bud ja alebo M)
@lenkaska1@9 mala som aj bolt chvilku stiahnuty, ale prislo mi ze to je cca narovnako, ze kde je lacna donaska, jedlo (ktore chcem) je zas prilis drahe. Uz som toto v podstate prestala pouzivat, ked si chcem kupit len pre seba. Pre dvoch, alebo idealne v robote ked nas je viac, sa to este da
@luc.ka@10 ako kedy.. nie vždy to tak je.. ale súhlasím že viac sa oplatí aspoň pre 2 objednávať. Niekedy to preto robím tak, že si objednam viac nedá a zostane mi na další chod
@lenkaska1@12 nehovorim, mozno sa da najst kombinacia lacnej donasky aj lacnejsieho jedla, ale zas ked uz si idem nieco objednat, tak chcem fakt nejaku smakocinu, ktoru milujem ? a tu nastava problem ? (a potom si obcas slahnem mekac, nebudeme sa klamat)
u nás v meste nefunguje wolt ani bolt, ale keby fungovali tak ich isto využívam väčšinou si objednám obedové menučko priamo z reštiky alebo si proste niečo predrobené zohrejem... prípadne si uvarím niečo rýchle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Takze tak rôzne
A tak som mala rada indiu az domov, ale teda tieto casy uz skoncili
Ale za poslednu dobu aj co som objednaval tak bud sa zmensila porcia alebo cena isla o 20% hore A niektore len vynimocne, nerobia budget obedove menu a dat za obed 10e mi pride dost, radsej z domu nieco. A potom su fajn restiky ale bud nemaju rozvoz poriadny alebo nad 10e, az tak toho moc na vyber nie je.
Aj vdaka rozvozu som asi v ZA vyskusal uz vsetky PHO v meste a prave tie najdrazsie boli najmensie porcie a najslabsie
Vynimocne - ak sa da, resp. Ak mi to sedi do rezimu dna tak sa najem v prevadzke, donasku som vyuzila mozno 1-2x, pride mi to uplne cenovo prestrelene.
cez bistro/wolt malokedy, lebo je draha donaska alebo maju plastove obaly...cize to beriem ako poslednu moznost, ked uz som extra leniva alebo chora
obcas daco si daco aj navarime (bud ja alebo M)