videl niekto z vas scifi film v ktorom by boli homosexuali alebo lesby ?
ja si nespominam ze by som v nejakom scifi filme videl takuto vec alebo len mozno unikla mojej pozornosti len si nato nevzpominam.
je to niekde ?
ci v buducnosti snimi nepocitali
Stargate, torchwood, startrek zo seriálov
a @nenavidim filmy napríklad V ako vendeta, Cloud atlas, Battlestar galactica, takže nie, že by sa nepočítalo akurát málo ich pozeráš asi .
@sws333
videl som dost sreii stargate aj star trek...su to roky dozadu co som to pozeral...cloudatlas som videl nedavno...no nepamatam si ani jedni lesbu ci homosa....nejak mi to uniklo
ako bolo už spomenuté, Doctor who ... jednak jašterica a potom ešte Cap. Jack Harkness ten je z budúcnosti, kde ľudia nestrácajú čas s pohlavím alebo hominidným druhom ... tuším je v sérií dva a tri ... a potom má ešte spinnoff Torchwood a hrá ho americký herec
John Barrowman
ak sa berú aj ľudia (alebo roboty) šmahnutí oboma smermi, tak je toho desne veľa, mám pocit, že všetko novšie niečo má a netuším, čo si pozeral, že to tam nebolo
@14 nie nie, tieto seriály mam napozerané skrz naskrz ,ale človiečik sa pýta na filmy.
V ako vendeta som čítal len komix.
Cloud Atlas je pravdou že homosexualov má ale za celý film si nepovedia ani slovo . Galatica je primárne serialová a to že ma film ma akosi neuspokojilo.
Ale sú, len si na ne nespomínam, len a len filmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takže nikdy nehovor nikdy
Pravdepodobne homo/lesby v budúcnosti nie sú.
startrek som videl a ani ciganov som si nevsimol musim byt pozornejsi
tak toto si kuknem
» www.csfd.cz/film/37898-sexm...
prosim ?
ja že to nedám lebo to neni film... zla si.
A ešte Torchwood! (ale to je tiež seriál )
a @nenavidim filmy napríklad V ako vendeta, Cloud atlas, Battlestar galactica, takže nie, že by sa nepočítalo akurát málo ich pozeráš asi .
videl som dost sreii stargate aj star trek...su to roky dozadu co som to pozeral...cloudatlas som videl nedavno...no nepamatam si ani jedni lesbu ci homosa....nejak mi to uniklo
John Barrowman
mojko ake scifi ak by si ma stetol ja by som ťa tak rozvašnil až by si jačal
V ako vendeta som čítal len komix.
Cloud Atlas je pravdou že homosexualov má ale za celý film si nepovedia ani slovo . Galatica je primárne serialová a to že ma film ma akosi neuspokojilo.
Ale sú, len si na ne nespomínam, len a len filmy.
ale on nie je obmedzený eln na pohlavia ale aj medzivesmírne rasy .D
a čas
hned stým spojený torchwood
a som zobudena cestvo neviem dalej terazky
prepac ale nie som buzerant nerozvasnil by si ma