ako spravny egoista by som hladala chybu v sebe, kezde ani jeden moj byvaly nemal po mne normalny vztah, cize po nejakom takom priznani by som nechapala co som to za zensku. a dalej neviem, nechcem aby sa mi to stalo.
Nemám nič proti homosexuálom.. ale asi by som ho prizabila. Zbytočne premrhaný čas, vodenie za nos a skutočnosť, že ma (možno) podviedol s chlapom.. !!!.. Neuveriteľné poníženie.
@loveistheanswer ja ked si zoberiem...ak by som bol na chlapov tak sa snad nedam dokopy s babou ne? sak to da logiku...ale sak co cakas od prijebanych amikov?
@natuska6262 samozrejme, ale nemôžem ti ju ukázať, lebo keď by som ju už vybral z tajnej skrýše, tak by som ju už musel rovno aj na niekoho použiť a ty by si bola v tej chvíli najbližšie takže radšej nechci aby som vybral...
Neviem ale asi by to bolelo keby som ho moc ľúbila ale tak určite by som ho podporila v jeho orientácii pretože on si to dobrovoľne určite nevybral a potláčať to v sebe by nebolo nič pre jeho dobro ..
@kosmiklove tak ale nemôžeš hovoriť, že komplet celá Amerika je jebnutá, resp. ich obyvatelia, lebo to potom kľudne môžem aj ja vyhlásiť, že celá Európa je jebnutá a ich obyvatelia takisto
len prosím ťa nehľadaj chybu v sebe. Nebol by s tebou preto, žeby si ho priťahovala alebo žeby si vyzerala ako chlap, ale že sa s tebou cítil dobre a možno dúfal, že ty ho časom pochopíš.
nooo, kedže v téme nie je určené o aký druh vzťahu ide, tak ja si vyberiem kamarátstvo. Tak isto nie je určené pohlavie partnera vzťahu, takže si vyberiem rovnaké. No a kedže jeden môj kamarát je zaroveň moja (platonicka) láska, bol by to pre mňa najšťastnejší deň v živote
No a teraz ale normálne myslím si, že by sa to malo brať ako akýsi prejav úcty. Predsa len, takýto partner/ka by si mohol vymyslieť 6mld výhovoriek prečo by to medzi nimi nefungovalo následovala by kopa výčitiek že kde sa stala chyba. Ale neurobí to lebo sa rozhodne povedať PRAVDU!! Čiže úprimne povie že chyba nie je v druhej strane a nemôže sa pýtať čo spravil/a zle lebo to aj tak nedokáže zmeniť. Zamyslite sa nad tým trochu aj z tejto strany
@matheusko viem ako ma nenávidiš ale musím ti dať za pravdu.........filip
to čo dokážu ľudia, nedokážu ani zveri.........
a teraz bokom, veď aj toho medveďa v tom Martine, keď ho včera uspali mali zaviesť do ZOO v Bojniciach a nie ho vyviesť niekde do lesa a nechať tam bez žrádla (on vlastne bol hladný a hladal si potravu), a tí kokoti ho dnes odfajčia samopalom.........nie som ochranca zvierat ani zelený ale nad tým sa pozastavuje rozum.....
@zajko30 . . . zrovna rano ked som to cital, tak som rozmyslal nad tym ze ten medved vlastne nural za zradlom. A podla mna spravili chybu, mali ho uspat z dialky vystrelom uspavacej davky. Ale spravca miestneho utulku to riesil iniekciami cez okno auta. Prva bola slaba a medvedovi sa to zjavne nepacilo . . .
Ked budu zratavat medvede, pridu na to ze si zastrelili prave posledneho . . . medved sa zjavi tu, neskor tam . . . to nemusi znamenat ze medvede su dva . . . moze to byt jeden . . . ved rajony maju zvierata velke a za potravou slapu kilometre.
Ospravedlnujem sa ze v tejto pomerne dlhej, pevnej, zdravej teme miesam karty . . . s clovece nezlob sa . . .
Ale k teme: . . . nezda sa mi to "pomerne dlhý, pevný, zdravý vzťah" . . . a zrazu zmena? . . . bez nejakych predchadzajucich problemov, podnetov a skripania vo vztahu? . . . Divne.
No čo už. Gayov mám väčšinou rada, mám s nimi len dobré skúsenosti, ale osobne by ma to asi nakrklo. Akože ja si ho vezmem, poprípade s ním mám deti, ľúbim ho, ale pre neho som len nejaký kricí manéver alebo také niečo? keby som ho ešte veľmi ľúbila, tak tanier by po ňom letel ! ale potom by som sa upokojila, prebrala s ním prečo to urobil a nejako by sa to vyriešilo. Akože zubami nechtami by som sa ho nedržala a tiež by som ho asi neznenávidela. Veď dejú sa aj horšie veci. V tom lepšom prípade by som s ním už mala aj deťa a tak by som povedala, že z toho vzťahu (aj keď takého falošného) vzišlo aspoň niečo dobé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
zosypala by som sa...(ach)
ja by som jej povedal ze je PICA a nebol by som s nou potom kamarat
Asi by som bola neskutočne sklamaná a zdeptaná. A nakoniec by som to pravdepodobne zvalila celé na seba
rovnako je to aj s asexuálmi v niektorých prípadoch
tak ja nemozeeem
No a teraz ale normálne myslím si, že by sa to malo brať ako akýsi prejav úcty. Predsa len, takýto partner/ka by si mohol vymyslieť 6mld výhovoriek prečo by to medzi nimi nefungovalo následovala by kopa výčitiek že kde sa stala chyba. Ale neurobí to lebo sa rozhodne povedať PRAVDU!! Čiže úprimne povie že chyba nie je v druhej strane a nemôže sa pýtať čo spravil/a zle lebo to aj tak nedokáže zmeniť. Zamyslite sa nad tým trochu aj z tejto strany
to čo dokážu ľudia, nedokážu ani zveri.........
a teraz bokom, veď aj toho medveďa v tom Martine, keď ho včera uspali mali zaviesť do ZOO v Bojniciach a nie ho vyviesť niekde do lesa a nechať tam bez žrádla (on vlastne bol hladný a hladal si potravu), a tí kokoti ho dnes odfajčia samopalom.........nie som ochranca zvierat ani zelený ale nad tým sa pozastavuje rozum.....
Ked budu zratavat medvede, pridu na to ze si zastrelili prave posledneho . . . medved sa zjavi tu, neskor tam . . . to nemusi znamenat ze medvede su dva . . . moze to byt jeden . . . ved rajony maju zvierata velke a za potravou slapu kilometre.
» www.webnoviny.sk/slovensko/tulav...
Ale k teme: . . . nezda sa mi to "pomerne dlhý, pevný, zdravý vzťah" . . . a zrazu zmena? . . . bez nejakych predchadzajucich problemov, podnetov a skripania vo vztahu? . . . Divne.
--
A nepotesilo by ma to.