Je mi zle, ked vidim, ako sa dvaja chlapi bozkavaju, alebo sa drzia za ruky.... A ked si ich este predstavim v posteli, no humus! Som proti homosexualnym partnerstvam a nech mi nikto nevravi, ze to treba tolerovat, alebo ze su to ludia ako ostatní.. Nies
Ale veď tebe nikto nekáže pozerať sa na to. A či chceš alebo nie , je potvrdené vedcami že homosexualita je v génoch , čiže za to tí ľudia nemôžu. A aj keby , každý má svoj život a je na ňom ako si ho zariadi.
Súhlasím... videli ste niekedy aby to pes robil so psom? Je to choré... resp. podla mňa homosexualita ani neexistuje, toto je všetko výmysel a vymývanie mozgov médiami, potom si nejaký človek nahovorí že je gej a svorne to bude o sebe tvrdiť, pokial tomu sám neuverí.. myslíte si že toto bolo aj v praveku? s chromozomami to nemá podla mňa nič..
omg ludia ste to este nepochopili ? žijeme v slobodnej zemi aspon to tak tvrdia hlavy naseho národu ....
tak mne je uplne u <-> či je niekdo homoš alebo nie. Ked sami to hnusí tak sa sním bavit nebudem ...
Kazdy ma pravo zo svojim zivotom narabať ako uzná za vhodné, ak mu to robí dobre tak čo už . Nebodaj sa na homosexualitu zomiera ? azda to kazí zdravie ?
@rheia ano videl! bežne to robí pes zo psom ... nehovor o niečom dočho nevidíš homosexualita je v prirode bezná vec. Prečo vo vezení sa trtká ? lebo je to nutena homosexualita ani nevies čo sa deje v mysli toho cloveka čo nemal ťrokov sex.. to isté aj zo spom ked pride na haranie a neni v dosahu ziadna fena pretrtne a fén...
dokonca kamaratkin pes si uživ na plyšovom mackovi
@rheia a ak by si sa naozaj zapodievala homosexualitov , zistíš že ma nato vplyv výchova ak je dieta v mladosti vystavované stresom može mat v buducnu problemi napriklad homosexualitu . Dokonca po ww1 a aj 2sv sa rapidne zvíšil nárast homosexuálov (nie zo dna na den ale kým deti vyrástli)
V stredoveku bola taktiež homosexualita ale ju brutalne skrývali kedže ich zato upalovali ako bosorky ....
@9 už ani facka nepomôže, popros dobrého kamaráta (kamarátku nie, aby to nevyznelo homosexuálne), nech ti opakovane dá cez držku liatinovou panvicou.
Homosexualita u zvierat EXISTUJE, ffs.
*zakazuje si ešte niekedy otvoriť túto diskusiu, nakoľko sa plamennej obhajobe reg. partnerstiev nedokáže venovať kratšie než hodinu a pol na jedno posedenie*
@v3nty.. len nemôžeš porovnávať rozbláznené nadržané šteňa a zúfalého pedofilného väzňa s normálnym rozmýšlajúcim tvorom to si fakt povedal "bežne".. bežné to nie je určite, keď mi povieš že si videl aj dvoch kocúrov a akváriové rybičky, vtedy zmením názor a budem svorne tvrdiť že to je príroda a deje sa to od základov evolúcie..ale nebudem sa tu s tebou hádať, máš názor ok neberiem ti ho.. patrím k tým ktorý toto odsudzujú, lebo je to choré
@rheia áno bolo to aj v stredoveku aj v praveku, je a vždy bude ... Bežne na dejepise pri preberaní látok to máme všetko doplnené pikoškami rôznych kráľov-homosexuálov. A navyše som videla ako "to" spolu riabia aj dvaja kocúri tak čo?
tak ľudia ste pekne mimo, homosexualita je v prírode úplne bežná... zoberte si šimpanzy a tie sú nám zo zvieracej ríše najpodobnejšie. fajka od v hierarchii nižšie postaveného jedinca je samozrejmosť a to má šéf k dispozícii všetky samice v tlupe... pozrite si pár dokumentov a poštudujte dáke knihy
mne osobne tiež nie je dvakrát príjemné sledovať dvoch muchlujúcich sa chalanov, ale to je len otázkou zvyku, pretože to nie je bežné
a čo keĎ vidíš dve baby oblizovať sa?? na to už máš (a aj tvoj "kamoš") iný názor čo?? =D...
@rheia choré ako prekoho tebe to poskodzuje nejako život? ( a ano videl som viac takých zvierat, daj si do YT dog on dog a aj ppici vela videí je aj dog on woman
Ale myslím že v nitre nepoznate normalne zvierata iba vykastrované domáce hračky.
Stačí si pozret pár studíí a nezakládat si nazor len na nejakých internetových diskusiách alebo fanatických blogerov...
@20 Načo po hube? Za názor? To asi patríš k tým preafektovaným individuám, ktoré pokiaľ nie je po ich nevedia povedať nič iné len toto
@v3nty... a pozri sa čo si napísal.. "može mat v buducnu problemi napriklad homosexualitu " takže vlastne podvedome aj ty toto vnímaš ako problém a klameš sám seba akurát tak
osobne mne ziadny homosexual neubližil, nikdy mi nevynadal,nikdy ma neponižil , nemám prečo voči nim citit odpor sved bude taký istý snimi alebo beznich ... chleba lacnejsí nebude
@veroniques Ja to mám hlbšie pozreté, viem, že to tak nie je od prírody. Keď je človek malý tak nikdy by nebol homošom... na takýchto ludí pôsobí úchylný svet. A potom ich v tom podporujú úchylní doktori.
a ešte detail... homoseuxualita často súvisí s vylučovaním hormónov =D to čo tu píšete, že to nie je v génoch, je pekná sprostosť =D=D=D .... ak sa vám vylučuje viac ženského hormónu, ako mužského asi tažko s tým dačo urobíte. väčšina operatívne zmení pohlavie lebo sa tak cítia lepšie.
A dobre, nech si to robia, keď nemajú trošku súdnosti... ale nech nebojujú za svoje práva, to mi na tom príde debilné. Že to pomaly bude ustanovené zákonom, že nič na nich nemôžem povedať.
@sompovedal zabudol si este na faktory v mladosti čím je stress strah z domova atd.... vedel si že taketo faktory sa prejavujú napriklad v buducnosti z vaznymi intelektualnimy problémami a medzi tie problemy patria aj sexualne orientacie (homosexuali,pedofilia ,zoofilia)
@hluzar a ako možes tvrdit že zrovna tvoj nazor je spravny?kto ti dal pravo súdit , si nadclovek ? vies cela tato diskusia mi pripadá ako stredoveká slovná prestrelka o tom či je zem gulatá ....
@v3nty psychologiou a jej jednotlivymi odvetviami sa zaoberam uz 7 rokov... ty nevies o com hovoris dokonca nemas ani ZAKLADNE znalosti potrebne na to, aby sa s tebou vobec o niecom dalo polemizovat
@hluzar@41 moja mamina pracuje v tomto odbore ma vystudovanu socialnu pracu momentalne robi doktoranske studium a pracuje v zariadení kde maju deti poruchy tohoto charakteru ....
Ale ako vravim nemusis suhlasit len porsimta nedavaj tvoj ensuhlas najavo primitívnymi poznámkami ....
vzbudzuje to vomne zvieracie pudy rozjebať ti papuĺu a nerobí to dobre mojej karme...
@v3nty "ludia čo toto tvrdia majú IQ nižšie ako tie opice" boha už nevieš čo povedať aj na to, že si s prepáčením sereš do huby, tak ideš zase písať toto Pozor, napísal to pán, ktorý je proti všetkým iným názorom ako sú tie jeho, a napísal to aj pre tú, ktorá má to IQ istotne vyššie ako on Pliesť sem IQ len kvôli názorom.. toto svet nevidel daj ešte niečo nech sa zasmejeme..
ako nech si každý robí čo sce.... akorát nemám rada takých teplých chlapov čo ťa privítajú "šafte ko-če-ny" proste ked sa správajú ako namyslené vymleté trinástky... TO je neprirodzené.....
@47 ... neviem či sa mi oplatí vzrušovať sa nad nekonečnou sprostosťou niektorých ľudí ale toto ma dostalo .... ty ideš porovnávať homosexualitu s pedofíliou? Si ty normálny? Ktoré 9 ročné dieťa ide do pohlavného styku s pedofilným dedkom dobrovoľne? Sex medzi dvoma homosexuálne orientovanými ľuďmi je dobrovoľný a nikomu sa pri ňom neubližuje.
A mimochodom agresivita v určitom stupni je normálna ba zdravá. Keby vsebe dusis agresivitu može sa stať niečo vlemi zlé ...
tak sito ako pri zadrziavaní emocii atd Ale nejdem sa stebou otom baviť lebo ja som hovno a nechytám sa ti ani po kolená budeiš to je moje prekliate ved ja som iba trapak z turca co ma vecsie bicepsy ako mozog
@v3nty 'moja mamina pracuje v tomto odbore ma vystudovanu socialnu pracu momentalne robi doktoranske studium a pracuje v zariadení kde maju deti poruchy tohoto charakteru .... '
Ked si vymyslas uvazujes vobec nad tym, co pises ?
Pridávam sa - FUJ! Ale tentokrát to patrí tejto "diskusii". Mám pocit, že som v praveku alebo čo... Jasné, diskriminujme všetkých a všetko, veď najlepšia je len čistá rasa, heterosexuáli s blond vlasmi, modrými očami, dokonalou stavbou tela a rasistickými sklonmi, samozrejme. Tretia svetová rulez!
@v3nty Ja ta nechcem ponizovat ale problem je, ze paradoxne prave nevzdelani ludia, ktori nas obhajuju su vacsia hrozba ako ti nevzdelani ludia ktori na nas picuju.....
Strasne mi trha srdce , ked sa za pravdu nebojuje pravdou.
Bud pouzivaj fakty, seriozne si o tom nastuduj a potom budem rad, ze robis , co robis alebo sa na to vykasli
Neznášam ľudí,čo odsudzujú homosexuálov...Za prvé,je to každého osobná vec, za druhé určite to nie je tým,že si to niekto vsugeruje do hlavy..Neviem koho taká hovadiny napadla...Sa mi až rozum pozastavil.. Proste je to v génoch a tí ľudia s tým nič nenarobia. Neviem,čo by ste vy robili,keby sa narodíte v tele opačného pohlavia,ale s tým,že budete rozmýšľať opačne. Že by ste celý život boli nespokojní sami so sebou...
Navyše pokiaľ tí ľudia nerobia nič zlé,nemáte ich prečo odsudzovať! Poznám viacerých homosexuálne orientovaných ľudí a poviem vám,že mnohokrát sú lepší ako tí "normálni". ..Ani jeden z vás z homofóbov nie je o nič lepší a nie je nikým na to,aby mohol rozhodovať o tom,čo je normálne a čo nie! A čo proti tomu,že sa snažia presadiť si svoje práva? A nech! Tiež sú to ľudia v podstate rovnakí ako my! Či snáď chcete svet,kde budú ľudí,ktorí sa niečim líšia, kameňovať??
To by ani veľa z vás ostatných neostalo nažive, to sa stavím...
Tak prestaňte odsudzovať na nesprávnych miestach, keď sa vám nepáči, nepozerajte sa a hotovo, vec vyriešená...
tak po prve to nieje proti prírode, po druhé je to treba tolerovať a po tretie ... nenadávajte na @rampa lebo to čo pociťuje je psychopatologický problém a síce homofóbia ... ja tým trpím tiež ... ale asi nie až v takej miere
btw ... nechaj si takéto diskriminačné reči pre seba lebo v modernej spoločnosti si ty tá hnusná, lebo netoleruješ to za čo tí ľudia nemôžu
@rampa Ked uz chces byt mudra a zaujimava. Keby to je proti prirode neexistovali by homosexualne orientovane zvierata. Homosexualny jedinec ma tiez svoje miesto v spolocnosti, ale to by si musela mat aspon zakladne vedomosti a vyssie IQ ako priemerne, aby si to pochopila.
nejako sa na tomto diskusnom fore gramatikou nezaoberam lebo pisem rýchlo . A ano ked píše rýchlo nedarí sa mi písať spisovne dokonca mam aj o tom papier čiže som niečo take ako homosexual
no a iba tolko k svojej argumentacii že ja sa gramatikou enchcem ziviť a ked budem pisať njeaké doležité pisomné veci silné tak si dám bacha na gramatiku
Zato si možno budem zarabať svojimi vyjadrovacími (orálnymi) schopnostami a vystupeniami na verejnosti očarovaním svojou charizmou a nasledným kšeftovaním z ludmi. Nakoniec na tomto svojom dare aj zakladám a zarobil som už tak aj nejaké peniaze vyhral nejaké ceny v prezentovaní atd .... ale to je na dlksiu komunikáciu
Tak sa namne kludne smej
ale túto nezmyselnú vojnu slov o "gulatosti zeme" radšej prerušíme čo ty nato?
@hluzar cerpam informacie z maminej bakalarskej práce za ktoru dostala mimochodom A netvrdím že písala spravne informacie vsetko su to teorie a nemusia byt tie spravne ale keby neboli omyli tak tu niesme ani my ? či ?
Uf, z hrôzou pozerám, čo tu Peter spravil. V prvom rade sa chcem všetkým ospravedlniť, ja som u kamaráta a ten bol na chvíľu sám na mojom nicku... a vidím, čo tu spáchal...
@v3nty.. chceš ešte niečo povedať majsterke rétoriky 2010 v nitrianskom kraji o svojich rečníckych schopnostiach a vystúpeniach na verejnosti? FAIL.. asi ťa sklamem ale mňa tvoja charizma neočarila a ani ma nezaujíma..mimo tému si zas.. nezajíma ma tvoja gramatika, len jeden vzdelaný človek píše správne nie len v diktátoch, ale aj vo fórach, takže týmto mi tu neargumentuj nejako si od témy odbočil, z čoho som usúdila, že už viac nemáš čo dodať k téme... to že máš papier k svojej orientácii.. vieš čo, teším sa s tebou a nebudem vedieť zaspať do rána, mám taký pocit, áno, súdim to z tvojho odbočenia od témy, že tvoje vyjadrovacie schopnosti nejako zlyhali
@sonnyscorp také želanie nie je vôbec, ale fakt vôbec dobrý nápad. To by bol podstatne väčší trest pre to dieťa samotné než pre jeho rodičov. Sám mám extrémne homofóbnu a aj rasistickú rodinu takže to veľmi dobre poznám (ach)
@rheia tak to gratulujem Máš pravdu zlyhali 1:0 preteba
Na kazdú rybu sa najde vačšia ryba Ja som inak hovoril o rečníckych schopnostiach hlavne v obchodovaní z autami Ale vyhrla somt eraz skolské kolo v sočke (ktorú robím 1rok)
Ale nateba veru nemám
Ale mám aj športové úspechy zaoberám sa zdravou výživou atd. A celkovo využívam internet k doplnaní vedomostí A ktej charizme 100 ludí 100 chutí A tvoja charizma sa mi celkom páči navzdory naších nezhôd a osočovania z tvojej strany verím že tvoje ego neopije tvoju myseľ
a som rád že sme si tak pekne pokecali a predstavili si svoje prednosti ale idem si variť nazajtra obed takže opúštam majsterku rétoriky ktorej nesiaham ani po členky (v dobrom) a idem sa venovat kulinárskemu umeniu a športovej výžive
Inak sranda....
PS: kurva ja som sa inak zmenil, pred rokom by som ti vynadal velmi škaredo tak si to váž
alebo chceš počut nejake moje minuloročne citácie ? Ale až večer OK?
@stenatko vieš čo je degenerácia chromozómov ? preštuduj si to ešte raz, myslím, že to by sa prejavovalo dosť inak vzhľadom na to aké závažné choroby to spôsobuje, aj keď nejaká tá chyba v DNA to bude
@v3nty myslím, že psychologické vyplvy počas vyrastania nemôžu mať takýto vplyv
A k téme, ži a nechaj žiť, čo ma neobmedzuje a nijak neovplyvňuje a nezaujíma to si dovolím s čistým svedomím odignorovať.
@aduliik8 úplne s tebou súhlasím... aj keď ja poznám iba gayov, ale sú to omnoho lepší kamaráti ako normálne orientovaný chalani a môžem si byť na 100% istá, že keď pôjdem z nejakým gayom z diskotéky sama domov, že ma niekde za rohom neznásilní!!! A vôbec mi nevadí, že sú trošku iní ako ostatní, sú citlivejší, pozornejší a hlavne mi vedia poradiť!!! a nie jak väčšina dnešných chalanov... ako nechcem odsudzovať všetkých dnešných chalanov sú aj výnimky, ale je ich málo...
@hluzar@druheja to že si to želám, neznamená, že sa to stane ja by som len chcela, aby tí ľudia pochopili, že to pre homosexuálov nie je veľakrát jednoduché a aby si uvedomili, že aj to je človek, ktorý má právo žiť.
@antifunebracka jaj taaaak , ja neuznavam lesbicky ako ze sa ozenia , to je take jak gayovia takze nie neuznavazm lesbisky neviem kedy som to povedal aj ked netvrdim ze divat sa na lesbicky pri "takej" cinnosti je k zahodeniu
mňa by len zaujímalo, že ked tvrdíte, že je to prirodzená vec a treba to tolerovať, ako sa budete tvariť o niekolko rokov, ked vám jedna z vašich ratolestí povie: "mami, oci, som teplý/a"
myslím si že máš úplnú pravdu... veď myslím že neiktorí ľudia zato fakt nemôžu.a teraz nevravím o idiotoch ktorí sa tvária že sú teplí len pre imidž a myslia si že tak skôr prerazia alebo že sú zaujímaví....
@iwanna5 ja predsa nehovorím, že to musí byť zlý človek.... a aj ked celkom nesúhlasím s touto pohlavnou orientáciou, nikdy som nič zlé nepovedala ohladom tejto veci....
Ja sa len čudujem vaším názorom čo tu hovoríte že je to proti prírode,..no tak stavím sa že väčšina z vás čo toto hovoríte ste aj volili SaS ( Samy a sebe) a tý podporujú buzíkov a lezby tak to je taký paradox
akože ja Vás niektorých nechápem, čo máte proti takým ľuďom... len zato že sú opačne orientovaný... mám kamaráta, ktorý je taký a môžem Vám všetkým povedať lepšieho človeka ako je on nikde nenájdem,.... lebo viem lepšie pochopiť ako ktokoľvek iný.. tak ich láskavo neodcudzujte... neviem čo by ste vy robili kebyže sa Vám niekto posmieva.. preboha veď aj oni majú ťažký život.. a omnoho horší ako ostatný.. lebo keď sa nájdu tak zainteresovaný ľudia ako sú tu a len sa im posmievajú zato aký sú tak sa im ani nečudujem.. čo trpíte všetci xenofóbiou.. ak hej tak stým začnite niečo robiť kriste pane!!!
Neni to najlepsia predstava alebo pohlad na nich ale uplne to tolerujem pretoze NIKTO z nich za to nemoze a predsa sa nebudu skryvat alebo cely zivot trapit pretoze ostatnym sa to nepaci...kazdy sme iny
@metalbaby mozem sa ta spytat, co by si ty urobila kebyze tvoje dieta ktore milujes, staras sa onho a pri predstave, ze by si onho mala prist radsej umries ti oznami, ze je homosexual/lesbicka? vyjebes ho z domu ako psa preto, lebo miluje to iste pohlavie a uz nikdy spolu neprehovorite, vydedis atd?
poznam homosexualne pary, poznam lesbicky, nezalezi mi na tom koho miluju, podstatne je, ze su stastni. ak by moje dieta prislo raz za mnou s tym, ze je gay/lesbicka tak by mi to vobec zily netrhalo. Bola by som skor rada, ze sa mi zdoverilo, ze nabralo tu odvahu mi to povedat a nie napriklad spachat samovrazdu.
@marttina to si dobre napísala je to tak nikdy nemôže vedieť čo bude o pár rokov.. a len aby tá @rampa o pár rokov nedostala takú správu, že jej dieťa príde za ňou a oznámi jej že je teplé.. potom by som ja ľúbila vedieť čo by napísala resp. povedala
môj najlepší kamarát o ktorom som si desať rokov čo sa s ním poznám,myslel že je na baby a všetko tomu nasvedčovalo mi zrazu jedného dňa povedal že je na chalanov,len že sa bál to priznať pretože si myslí že každý ho bude odsudzovať... zostal som zarazený ale pomyslel som si však je to stále ten istý najlepší kamarát a vlastne prečo by som ho mal odsudzovať čo to mení na tom že je teplý? neoblieka sa ako buzík ani tak nerozpráva proste normálny chalan akurát ma bližšie k rovnakému pohlaviu ale rád sa zabáva i s babami ale miluje jedného chalana stále je taký istý srandovný,vždy ochotný pomôcť proste stále je to on.... a odvtedy odsudzujem ľudí čo o nich tvrdia že nie sú normálny pretože je to úplne normálne a prirodzené a pokiaľ to nepresahuje extrémy plne to podporujem...
a tým zakomplexovaných ľudí sa pýtam ako by zareagovali keby im toto isté spraví ich najlepší kamarát/ka....
Témou a jej popisom sa autor sám podpísal pod svoju (vysokú ne)inteligenciu a vnútornú plytkosť. Ďalšia dominanta hlupoty, zaškatuľkovanosti, primitívnosti, uzavretosti, nezrelosti (...) tohto národa.
Ako ludia prečo ich odcudzujete..Je to ich vec...DObre...Gayovia su v pohode..Poznám par ludí..A to čo robia je medzi nimi...A aj lesby su v pohode...Su to úplne normalny ludia jak my všetci ostatný..AK je im lepšie tak tak nech sú na svete lesby a gayovia..Nie je na tom nič zle..Ja sama som BI..A nehambím sa zato.Tak neodcudzujte ludí...AKo vy ohovarate ich tak oni ohovaraju heterosexualnych.. Tak sa trošku miernite
Nepaci sa vam to tak sa nepozerajte .. este my mame byt tolerantni a sa derzat za ruky .. to by som si vyprosila aby som polovicku nechytila za ruku alebo jej len tak spontanne nedala pusu .. je mi jedno co si myslia ti naokolo .. komu sa to paci nech sa pozera a komu nie nech nanas necumi jak keby sme boli z ineho vesmiru a nech pokracuje v tom co robil dovtedy ...
navyse partnerstvo nikoho v negativnom zmysle neovplyvni len olahci spoluzitie dvoch ludi rovnakeho pohlavie .. neplati ze reg. partnerstvo sa rovna dvom zenam alebo chlapom jak tlacia kocik tak pozor nato co hovorite .. je rozdiel medzi homosexualnym manzelstvom, registrovanemu partnerstvu ci adoptovanie deti homosexualom ...
a fakt ma poburuju reci toho typu .. osobne pohlad na dvoch gejov tiez nemma rada aj keby som to mala chapat ... jednoducho pokracujem v ceste a pekny den zanami, nieriesim a necham nech si vsetci ziju taky zvot aky chcu alebo sposobom akym chcu .. AMEN
Len tak mi ešte napadlo keď ste ma večer označili v jednom príspevku, čo som zabudla dodať, je že nesúhlasím,aby si takéto páry brali do starostlivosti deti z detských domovov.
myslíš, že by si tí gayovia sami vybrali byť teplí ? veď načo budem hetero a budem mať ľahší život, keď bôžem byť gay a budem to mať v živote ťažšie ! pííííča
@hangtime11 Vlastne je to forma sadomasochizmu Čo mi pripomína vtip že prečo EMO chodí neskoro? Lebo kto neskoro chodí sam sebe škodí. Dobre trochu od veci ale nevadí
taktiez som proti registrovanym partnerstvam.. ok povedzme, ze budem homosexualov akceptovat, ale staviat takyto par na uroven rodiny, tvorenej zenou, muzom pripadne detmi? to je moralny upadok tejto spolocnosti a s tym sa nikdy nestotoznim.. rovnako s adopciou deti..
vo vseobecnosti mi uz az tak nevadia, ale ako nahle si zacnu narokovat na vyssie spominane, tak sa mi otvara nozik vo vrecku.
Príde mi úplne trápne a úbohé, ako tu niektorí odsudzujú niečo, čo je pritom také normálne, ako mať rád mlieko, keď ho môj kamarát nenávidí a podobne...
Trochu to zľahčujem, možno až primitívne.. Je mi jasné, že asi tí, ktorí sú proti gayom a lezbičkám (nikdy nepochopím ako si nejaký magorko nemôže uvedomiť svoje pokrytectvo keď honí pri dvoch lezbách na monitore a inokedy nadáva na dvoch gayov...) svoj názor tak ľahko nezmenia, ale nechápem, prečo by v dnešnej dobe malo byť niečo podobné tabu.
Dokážem a mal som vzťah s babou, i chalanom, je mi jedno aké má pohlavie človek, do ktorého sa slepo buchnem...
Jedna vec je prezentovať sa svojou (inou, než obvyklou) orientáciou, myslím, že z toho som vyrástol a prajem to každému... vždy hovorím, že heterák tiež nepríde do gay klubu a nezačne kričať, že je hetero, takže ja nepotrebujem ľuďom na počkanie kvákať o tom, že som bisexuál, alebo mám frajera, a nie frajerku (ja sám neznášam aj toto škatuľkovanie na orientácie, ale nuž...).
To čo robím v posteli je moja súkromná vec, tak isto, ako niektorí chlapi majú radi análny styk so svojimi ženami, takisto, ako sa dívajú na porno s lezbičkami, ako som už spomínal...
Sú oveľa dôležitejšie veci, podľa ktorých by sa mal človek súdiť. Nemyslím si, že by bola orientácia mojim povahovým znakom, aby ma preto nejakí ľudia museli hádzať do ich kategórie "hnus" ...
Som normálny chalan, a nech ma ľudia nemajú radi za to aký som a ako sa správam, za to, že viem byť zlý, ale nie za to, že sa viem zaľúbiť do chlapa preboha.
Som rád, že som obklopený toľkými priateľmi heterákmi, ktorí sú civilizovaní, a nie zadubení, sprostí, žijúci v časovej bubline a nejakej podivnej predstave uhladeného života na tejto planéte.
Nestarajte sa do druhých ak Vás do toho nič preboha...
Druhá vec je, že tiež nie som naklonený adopcii detí v homosexuálnych zväzkoch... môže to decko ovplyvniť a ak to nie je nutné, je zbytočné a proti prírode z neho vychovávať nasilu gaya.
Ale je veľa párov, veľa situácií a veľa ľudí, ktorí na tom nie sú rovnako a predsa majú podobné problémy. Myslím si, že by mali byť k sebe ľudia obozretnejší.
Na jednu stranu si každý beží za seba, chce byť samostatný, mať svoj názor, žiť sám, žiť podľa seba, a na druhej sa tým najhlúpejším spôsobom ide montovať do života niekoho iného.
Ale dve veci. Len dve to stačí. Načo texty ako esej.
1 vec. homosexualita je porucha. je to chyba génov. Príroda to tak nevymyslela.
2 vec. zato ich netreba kántriť. Áno, je to síce tak akože no proti nám hej, ale filozofia je, tí ludia nie sú zlý sú ako my. Ako ty. Úplne rovnaký, ibaže s tou poruchou. Je tak veľa rozličných skupín ludí národov etník. Všetci sú rovnaký. Ľudia. ... aj psov máte nespočet druhov a všetci sú tá istá rasa.
Nazývajte si to ako chcete... trebárs genetická vada, hriech, čokoľvek... vaša vec to nie je. V tejto dobe je akoby "moderné" sa starať neustále do druhých ľudí a buzerovať ich za ich existenciu.
Bez takýchto predsudkov, starania sa, vysmievania, ponižovania... by sa predišlo toľko vojnám, bitkám, nesúladom... podaj by všetci rovno skapali. Ľudia už dávno nie sú ľuďmi. Pokoj je to jediné po čom človek v tejto bezradnej dobe chce a potrebuje... a takto sa jeden druhému odvďačujeme... ani neviem čím už sme...
netvrdím, že homosexuáli sú zlí, pochopte. len hovorím že sa mi to hnusí.... podla niektorych som primitivna a hlupa, no kaslem vam na to, je to moj nazor a nikto mi ho z hlavy nevezme... proste je pre mna homosexualita neprirodzena....
@sven to by si nebol ty, aby si do každého príspevku nezahrnul politiku alebo SaS
@rampa tebe, keď sa to zdá odporné, nechutné, proti prírode a neviem čo všetko...who cares? A keď hovoríš, že sa ti to hnusí, neťahaj do toho toleranciu, ako si napísala v @0.
A všetci primitívni homofóbovia tu, mali by ste si trochu naštudovať históriu alebo etológiu, čo sa týka homosexuality, predtým ako z úst povypúšťate tie primitívne drísty.
no lebo ty si dokonalá a každý sa na teba rád pozerá a aj si ťa predstavuje ako s niekym sexuješ. ............. určite sú ľudia, ktorým sa aj ty hnusíš a nezakladajú o tebe fórum
btw. TY, čo máš tuto na birdzi zverejnený článok o tom, ako cítiš nieči penis na svojom zadku tu ideš kritizovat ľudí, čo sa majú radi?? ... dosť choré.
@159 nahodou nie je to až taka katastrofa ako tvrdíš...ved si zober že ked sa olizuju lezbičky tak na to nekladie nikto nejaky velky doraz ako na chlapov...je to už tak od prirody že chlap ma byť ten "žvitiel"...ja nevidim žiaden problem...zas nepoviem...ved každeho nazor...ale zober si že by si bola ty gay a neohla by si sa prejaviť,lebo by si vedela čo ťa čaká...ja len tolko
@tenario nie, nie je to orientacia, to myslim nie je ziadna novinka..tym som chcel poukazat, ze nema to akykolvek zmysel porovnavat v zmysle, ze ved homosexualita existuje aj u zvierat..pretoze u zvierat existuju aj ine veci, ktore ludia nepraktizuju
ukrižujte ma aaa @161 no co je chore podla teba, to ze som napisala nejaky eroticky pribeh o ludoch opacneho pohlavia, alebo to ze sa mi hnusi pohlad na gayov?
a inac mas pravdu, ja som dokonala, no mozem za to? tak som sa narodila uz, musim s tym zit, a neodsudzujte ma za to
Možno to tu už bolo písané ,neviem...nechce sa mi to čítať všetko..ale..hlavné že väčšine chlapov sa hnusia dvaja chlapci...ale keď už sa bozkávajú alebo proste niečo majú dve ženy tak to si už pozriete..to sa vám nehnusí?...tak potom čo je tu proti prírode? ..ja osobne nemám nič proti homosexuálom ...ak sú šťastný nech sa páči ..
jasne čo sa stále hráš na nevinného a prečo stále chodíš fajčit brata a ved si fajčil už aj mna sám si homoš a na nás stale nadávaš spamatuj sa ved sa ti to páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
172 komentov
Nech si každý robí čo chce.
Fakt milujem zanietených homofóbov.
tak mne je uplne u <-> či je niekdo homoš alebo nie. Ked sami to hnusí tak sa sním bavit nebudem ...
Kazdy ma pravo zo svojim zivotom narabať ako uzná za vhodné, ak mu to robí dobre tak čo už . Nebodaj sa na homosexualitu zomiera ? azda to kazí zdravie ?
dokonca kamaratkin pes si uživ na plyšovom mackovi
Takže cool story bro
V stredoveku bola taktiež homosexualita ale ju brutalne skrývali kedže ich zato upalovali ako bosorky ....
Homosexualita u zvierat EXISTUJE, ffs.
*zakazuje si ešte niekedy otvoriť túto diskusiu, nakoľko sa plamennej obhajobe reg. partnerstiev nedokáže venovať kratšie než hodinu a pol na jedno posedenie*
mne osobne tiež nie je dvakrát príjemné sledovať dvoch muchlujúcich sa chalanov, ale to je len otázkou zvyku, pretože to nie je bežné
a čo keĎ vidíš dve baby oblizovať sa?? na to už máš (a aj tvoj "kamoš") iný názor čo?? =D...
btw jeden vacsi blud ako druhy
Hovorím že aj keby to nebolo v génoch tak čo , ideme ich teraz "prevychovať"?!
Ale myslím že v nitre nepoznate normalne zvierata iba vykastrované domáce hračky.
Stačí si pozret pár studíí a nezakládat si nazor len na nejakých internetových diskusiách alebo fanatických blogerov...
Máš tam aj delfínov - ryby. A hlavne o tých si prečítaj! Nie je to len o sexe ale o vzťahu lebo sa o seba navzájom starajú
@v3nty... a pozri sa čo si napísal.. "može mat v buducnu problemi napriklad homosexualitu " takže vlastne podvedome aj ty toto vnímaš ako problém a klameš sám seba akurát tak
osobne mne ziadny homosexual neubližil, nikdy mi nevynadal,nikdy ma neponižil , nemám prečo voči nim citit odpor sved bude taký istý snimi alebo beznich ... chleba lacnejsí nebude
ale to je niektorým zabednencom ťažko vysvetliť
Ten co si nas zastava nevie o com hovori......
FAIL
Milujem takéto zaškatuľkované a primitívne názory
Ale ako vravim nemusis suhlasit len porsimta nedavaj tvoj ensuhlas najavo primitívnymi poznámkami ....
vzbudzuje to vomne zvieracie pudy rozjebať ti papuĺu a nerobí to dobre mojej karme...
no naahodov ˇˇˇˇ
@hluzar.. to s tou gramatikou si trafil
A mimochodom agresivita v určitom stupni je normálna ba zdravá. Keby vsebe dusis agresivitu može sa stať niečo vlemi zlé ...
tak sito ako pri zadrziavaní emocii atd Ale nejdem sa stebou otom baviť lebo ja som hovno a nechytám sa ti ani po kolená budeiš to je moje prekliate ved ja som iba trapak z turca co ma vecsie bicepsy ako mozog
Ked si vymyslas uvazujes vobec nad tym, co pises ?
Strasne mi trha srdce , ked sa za pravdu nebojuje pravdou.
Bud pouzivaj fakty, seriozne si o tom nastuduj a potom budem rad, ze robis , co robis alebo sa na to vykasli
Navyše pokiaľ tí ľudia nerobia nič zlé,nemáte ich prečo odsudzovať! Poznám viacerých homosexuálne orientovaných ľudí a poviem vám,že mnohokrát sú lepší ako tí "normálni". ..Ani jeden z vás z homofóbov nie je o nič lepší a nie je nikým na to,aby mohol rozhodovať o tom,čo je normálne a čo nie! A čo proti tomu,že sa snažia presadiť si svoje práva? A nech! Tiež sú to ľudia v podstate rovnakí ako my! Či snáď chcete svet,kde budú ľudí,ktorí sa niečim líšia, kameňovať??
To by ani veľa z vás ostatných neostalo nažive, to sa stavím...
Tak prestaňte odsudzovať na nesprávnych miestach, keď sa vám nepáči, nepozerajte sa a hotovo, vec vyriešená...
Keď ťa bude opalovať homosexuál ktorého za 5 minút odbiješ a hneď na to ti sused znásilní syna , potom to porovnaj
btw ... nechaj si takéto diskriminačné reči pre seba lebo v modernej spoločnosti si ty tá hnusná, lebo netoleruješ to za čo tí ľudia nemôžu
nejako sa na tomto diskusnom fore gramatikou nezaoberam lebo pisem rýchlo . A ano ked píše rýchlo nedarí sa mi písať spisovne dokonca mam aj o tom papier čiže som niečo take ako homosexual
no a iba tolko k svojej argumentacii že ja sa gramatikou enchcem ziviť a ked budem pisať njeaké doležité pisomné veci silné tak si dám bacha na gramatiku
Zato si možno budem zarabať svojimi vyjadrovacími (orálnymi) schopnostami a vystupeniami na verejnosti očarovaním svojou charizmou a nasledným kšeftovaním z ludmi. Nakoniec na tomto svojom dare aj zakladám a zarobil som už tak aj nejaké peniaze vyhral nejaké ceny v prezentovaní atd .... ale to je na dlksiu komunikáciu
Tak sa namne kludne smej
ale túto nezmyselnú vojnu slov o "gulatosti zeme" radšej prerušíme čo ty nato?
Nechť je slabosť a mier tvojou silou dcéra
@v3nty rob co musis ja som uz aj tak davno mimo tvoju ligu...
Ale odporucal by som ti precitat si par mojich blogov, maju 10 krat vacsiu vypovednu hodnotu ako informacie z nejakej fiktivnej bakalarskej prace.
Len musis pohladat , hladaj v sekcii uvahy ak mas zaujem.
Mimochodom z tej bakallarky soms a docital že vliv na buducnost dietata je od 1 do 3 rokov zivota dietata pametáš ši z tejto doby niečo ?
Lebo ty si to nemusíš ani uvedomovať že detstvo malo na teba vplyv. Resp na tvoju "dušu"
Som verejny gay ktory si zije svoj zivot bez pretvarky a pomaha ludom vyrovnat sa s ich inakostou Co chciet viac ? Uz len titul nech je to oficialne
Som škodoradostná a niekedy si želám, aby sa práve týmto ľudom narodili homosexuáli
Ale jediné, čo neznášam je to, keď niekto povie že gayovia sú hnus,fuj, ale lezbičky, to je v pohode, to im nevadí :/:/ ...
Ludi si treba vazit a netrba nikoho odsudzovat a kto to robi je pre mna obycajna nula a neclovek. Z takych mi je zle.
Na kazdú rybu sa najde vačšia ryba Ja som inak hovoril o rečníckych schopnostiach hlavne v obchodovaní z autami Ale vyhrla somt eraz skolské kolo v sočke (ktorú robím 1rok)
Ale nateba veru nemám
Ale mám aj športové úspechy zaoberám sa zdravou výživou atd. A celkovo využívam internet k doplnaní vedomostí A ktej charizme 100 ludí 100 chutí A tvoja charizma sa mi celkom páči navzdory naších nezhôd a osočovania z tvojej strany verím že tvoje ego neopije tvoju myseľ
a som rád že sme si tak pekne pokecali a predstavili si svoje prednosti ale idem si variť nazajtra obed takže opúštam majsterku rétoriky ktorej nesiaham ani po členky (v dobrom) a idem sa venovat kulinárskemu umeniu a športovej výžive
Inak sranda....
PS: kurva ja som sa inak zmenil, pred rokom by som ti vynadal velmi škaredo tak si to váž
alebo chceš počut nejake moje minuloročne citácie ? Ale až večer OK?
@v3nty myslím, že psychologické vyplvy počas vyrastania nemôžu mať takýto vplyv
A k téme, ži a nechaj žiť, čo ma neobmedzuje a nijak neovplyvňuje a nezaujíma to si dovolím s čistým svedomím odignorovať.
Dokonca ich mám radšej ako tých heterákov..
Ak sa clovek nezmeni v produktivnom veku uz sa proste nezmeni.
A prave v case, kedy pravda o orientacii vychadza najavo uz rodicia vstupuju do obdobia kedy sa z nich stavaju neadaptabilne bytosti.
Je kravina mysliet si , alebo dufat, ze narodenie homosexuala by takeho cloveka zmenilo.... hazdky ci odvrhnutie su ovela pravdepodobnejsie.
To nie preto, ze by som prave teba chcel poucovat len doplnok k tomu ze s tebou suhlasim
S poslednou vetou sa mimochodom stotožnujem Preto som sa až tolko tejto téme nevenoval. Ale keby clovek nemal názor tak si nemože vytvorit další
SUCCESFUL TROLL IS SUCCESFUL!
iné je to s pedofíliou-lebo len táto "úchylka" sa u zvierat nevyskytuje.
ostatné odchýlky a "úchylky" sú bežne tak ako u zvierat aj u človeka
a potom som zvedavá na tú toleranciu
myslím si že máš úplnú pravdu... veď myslím že neiktorí ľudia zato fakt nemôžu.a teraz nevravím o idiotoch ktorí sa tvária že sú teplí len pre imidž a myslia si že tak skôr prerazia alebo že sú zaujímaví....
poznam homosexualne pary, poznam lesbicky, nezalezi mi na tom koho miluju, podstatne je, ze su stastni. ak by moje dieta prislo raz za mnou s tym, ze je gay/lesbicka tak by mi to vobec zily netrhalo. Bola by som skor rada, ze sa mi zdoverilo, ze nabralo tu odvahu mi to povedat a nie napriklad spachat samovrazdu.
môj najlepší kamarát o ktorom som si desať rokov čo sa s ním poznám,myslel že je na baby a všetko tomu nasvedčovalo mi zrazu jedného dňa povedal že je na chalanov,len že sa bál to priznať pretože si myslí že každý ho bude odsudzovať... zostal som zarazený ale pomyslel som si však je to stále ten istý najlepší kamarát a vlastne prečo by som ho mal odsudzovať čo to mení na tom že je teplý? neoblieka sa ako buzík ani tak nerozpráva proste normálny chalan akurát ma bližšie k rovnakému pohlaviu ale rád sa zabáva i s babami ale miluje jedného chalana stále je taký istý srandovný,vždy ochotný pomôcť proste stále je to on.... a odvtedy odsudzujem ľudí čo o nich tvrdia že nie sú normálny pretože je to úplne normálne a prirodzené a pokiaľ to nepresahuje extrémy plne to podporujem...
a tým zakomplexovaných ľudí sa pýtam ako by zareagovali keby im toto isté spraví ich najlepší kamarát/ka....
Nie je to choré. Bolo to aj to bude. Ale nikdy sa to tak nemedializovalo, v podstate, tak ako všetko. A lezby???
Ponzám veľa chalanov, ktorí jednoducho nie sú na baby. A sú úplne v pohode...
nepozeraj na nich
a hlavne osobne nikoho homosexualneho nepoznam tak nevime povedat co su taki ludia zac
a proti prirode??? to maa byt vtip? celle ludstvo je proti prirode
Každý znás je nejaký a je na nás ako s tým budeme žiť........
Pamätajte, že zlo sa zlom odpláca a dobro dobrom........
Nikto tu na Zemi to nemá zatial vyhrané!!!
filip
navyse partnerstvo nikoho v negativnom zmysle neovplyvni len olahci spoluzitie dvoch ludi rovnakeho pohlavie .. neplati ze reg. partnerstvo sa rovna dvom zenam alebo chlapom jak tlacia kocik tak pozor nato co hovorite .. je rozdiel medzi homosexualnym manzelstvom, registrovanemu partnerstvu ci adoptovanie deti homosexualom ...
a fakt ma poburuju reci toho typu .. osobne pohlad na dvoch gejov tiez nemma rada aj keby som to mala chapat ... jednoducho pokracujem v ceste a pekny den zanami, nieriesim a necham nech si vsetci ziju taky zvot aky chcu alebo sposobom akym chcu .. AMEN
myslíš, že by si tí gayovia sami vybrali byť teplí ? veď načo budem hetero a budem mať ľahší život, keď bôžem byť gay a budem to mať v živote ťažšie ! pííííča
@rampa Je ti zle? skús diazepan
vo vseobecnosti mi uz az tak nevadia, ale ako nahle si zacnu narokovat na vyssie spominane, tak sa mi otvara nozik vo vrecku.
Trochu to zľahčujem, možno až primitívne.. Je mi jasné, že asi tí, ktorí sú proti gayom a lezbičkám (nikdy nepochopím ako si nejaký magorko nemôže uvedomiť svoje pokrytectvo keď honí pri dvoch lezbách na monitore a inokedy nadáva na dvoch gayov...) svoj názor tak ľahko nezmenia, ale nechápem, prečo by v dnešnej dobe malo byť niečo podobné tabu.
Dokážem a mal som vzťah s babou, i chalanom, je mi jedno aké má pohlavie človek, do ktorého sa slepo buchnem...
Jedna vec je prezentovať sa svojou (inou, než obvyklou) orientáciou, myslím, že z toho som vyrástol a prajem to každému... vždy hovorím, že heterák tiež nepríde do gay klubu a nezačne kričať, že je hetero, takže ja nepotrebujem ľuďom na počkanie kvákať o tom, že som bisexuál, alebo mám frajera, a nie frajerku (ja sám neznášam aj toto škatuľkovanie na orientácie, ale nuž...).
To čo robím v posteli je moja súkromná vec, tak isto, ako niektorí chlapi majú radi análny styk so svojimi ženami, takisto, ako sa dívajú na porno s lezbičkami, ako som už spomínal...
Sú oveľa dôležitejšie veci, podľa ktorých by sa mal človek súdiť. Nemyslím si, že by bola orientácia mojim povahovým znakom, aby ma preto nejakí ľudia museli hádzať do ich kategórie "hnus" ...
Som normálny chalan, a nech ma ľudia nemajú radi za to aký som a ako sa správam, za to, že viem byť zlý, ale nie za to, že sa viem zaľúbiť do chlapa preboha.
Som rád, že som obklopený toľkými priateľmi heterákmi, ktorí sú civilizovaní, a nie zadubení, sprostí, žijúci v časovej bubline a nejakej podivnej predstave uhladeného života na tejto planéte.
Nestarajte sa do druhých ak Vás do toho nič preboha...
Druhá vec je, že tiež nie som naklonený adopcii detí v homosexuálnych zväzkoch... môže to decko ovplyvniť a ak to nie je nutné, je zbytočné a proti prírode z neho vychovávať nasilu gaya.
Ale je veľa párov, veľa situácií a veľa ľudí, ktorí na tom nie sú rovnako a predsa majú podobné problémy. Myslím si, že by mali byť k sebe ľudia obozretnejší.
Na jednu stranu si každý beží za seba, chce byť samostatný, mať svoj názor, žiť sám, žiť podľa seba, a na druhej sa tým najhlúpejším spôsobom ide montovať do života niekoho iného.
Pa.
1 vec. homosexualita je porucha. je to chyba génov. Príroda to tak nevymyslela.
2 vec. zato ich netreba kántriť. Áno, je to síce tak akože no proti nám hej, ale filozofia je, tí ludia nie sú zlý sú ako my. Ako ty. Úplne rovnaký, ibaže s tou poruchou. Je tak veľa rozličných skupín ludí národov etník. Všetci sú rovnaký. Ľudia. ... aj psov máte nespočet druhov a všetci sú tá istá rasa.
Bez takýchto predsudkov, starania sa, vysmievania, ponižovania... by sa predišlo toľko vojnám, bitkám, nesúladom... podaj by všetci rovno skapali. Ľudia už dávno nie sú ľuďmi. Pokoj je to jediné po čom človek v tejto bezradnej dobe chce a potrebuje... a takto sa jeden druhému odvďačujeme... ani neviem čím už sme...
nepytajte si či som chlap alebo žena
dobre priznávam som žena-gay
Inak sranda, na lesbičky by ste sa radi pozerali, ale keď vidíte dvoch chalanov na ulici, to už ne.
Nie som homo, ale rešpektujem ostatných. Argh, facku.
Zakážme všetko a bude pokoj. Ale néé...to by vám zas nevyhovovalo..
Kok0tii....
@sven to by si nebol ty, aby si do každého príspevku nezahrnul politiku alebo SaS
@rampa tebe, keď sa to zdá odporné, nechutné, proti prírode a neviem čo všetko...who cares? A keď hovoríš, že sa ti to hnusí, neťahaj do toho toleranciu, ako si napísala v @0.
A všetci primitívni homofóbovia tu, mali by ste si trochu naštudovať históriu alebo etológiu, čo sa týka homosexuality, predtým ako z úst povypúšťate tie primitívne drísty.
btw. TY, čo máš tuto na birdzi zverejnený článok o tom, ako cítiš nieči penis na svojom zadku tu ideš kritizovat ľudí, čo sa majú radi?? ... dosť choré.
toľko vecí je proti prírode, takže to nie je dosť veľký argument,
ale samozrejme súdiť je najľahšie, bodaj by ľudia začali pozerať aj do strán, nie len priamo pred seba a naučili že do iných vecí ich je veľké hovno
a tvoje názory sa v jednotlivých príspevkoch dosť negujú, čiže to asi svedčí o tom, že sama nevieš aký máš na to názor
moja reč Bratmm...
...ach...
a inac mas pravdu, ja som dokonala, no mozem za to? tak som sa narodila uz, musim s tym zit, a neodsudzujte ma za to
jasne čo sa stále hráš na nevinného a prečo stále chodíš fajčit brata a ved si fajčil už aj mna sám si homoš a na nás stale nadávaš spamatuj sa ved sa ti to páči