tvoja logika nema logiku, aj keby niekto ma telefon znacky honor, aby ti poradil ktory je najlepsi, musel byt mat vsetky verzie, aby ti povedal ktora je najlepsia...
Cize ak ma priklad znacka Honor 10 verzii a ty hladas niekoho kto ma verziu 5, tak ti povie, ze najlepsia je verzia 5... cize to ze ma niekto znacku honor (jeden, dva telefony odskusane), neznamena ze ti povie ktory je najlepsi ak vyrobca ma dalsich 10 verzii telefonov.
pozeraj hodnotenia na strankach....dole link co som ti hodil je najlepsi podla hodnotenia co som pozeral na 3 strankach...ale urcite pozri aj ine predajne Alza to ma drahe ale musim im uznat ze maju dobre popisky a pod. » www.alza.sk/honor-6-d291396...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Cize ak ma priklad znacka Honor 10 verzii a ty hladas niekoho kto ma verziu 5, tak ti povie, ze najlepsia je verzia 5... cize to ze ma niekto znacku honor (jeden, dva telefony odskusane), neznamena ze ti povie ktory je najlepsi ak vyrobca ma dalsich 10 verzii telefonov.
so 6tkou som bola spokojna, 3x je nic moc a pritom parametrovo nie je velmi odlisnu, ale ma horsie fotaky aj procesor
» mobil.idnes.cz/honor-7-launch-...