takze kedysi som aj ja pocuval HIP-HOP ale potom som prisiel na to ze to je ta najtrapnejsia hudba na svete ak sa to vobec da nazvat hudbou pretoze to su same nadavky a hraju sa na neviem co su totalne trapny maly by s tym skoncit co si o tom myslite vy?
Ano s HIP-HOP by sa malo skoncit ale nie s rapom ako takym lebo HIP-HOP je len dalsim vyvojom povodneho dobreho repu co nieco vravel.......HIP-HOP vysledok komercie...takze ano HIP-HOP by mal padnut!!!
Hip-Hop je iny ako povodny rap ...Hip Hop je viac tanecny na rap povodny si ani trochu nezatancujes ale ani troska .....otvor oci zobud sa pocuvam rap od 11 rokou este ked 2pac zil potom wutang-clan a dalsie ako zvuky ulice a dalsie a dalsie ...Hip-Hop su vlastne uz len s komercionalizovane a viac tanecne formy bez toho co chcela povodna forma rapu povedat nieco..co chce povedat hip-hop??Nic..len sa predat...co chce povedat rap viac nez si vies predstavit...troska sa viac poobzeraj po scene tak isto aj po tej minulej a nielen nasej!!!@2
No ja stym nesuhlasim asi to bude tym...lebo povodne tvorby nezahrnali slovo hip-hop to sa objavilo az neskor s komerciou..takze niesom az tak mimo a chlapce???...heh vtipne fakt skus ceknut odost starsiu tvorbu ....a mozno pochopis...brake dance vznikol po rape....bolo logicke a grafiti ano tie vznikli skor ako bol rap...ps:brake dance arap a aj grafiti boli vitvorene v gangoch ak nevies..ale asi nevies.....tak isto nevies povodne vyuzitie grafitou ktore oznacovali len uzemie toho daneho gangu....potom prisiel rap ako pribeh urcitich udalosti sutazilo sa vnom medzi gangami neskor sa zacal rosirovat aj mimo to hopvorim o davnej minulosti velmi davnej tak 80 roky....vedel si vobec ze uz vtedy existoval???...asi nie ze....takze to bola len mierumilovna forma porovnania medzi gangami..nic viac potom nastupil po mensom rosireni break dance tiez najprv na ulici..ale uz medzi clenmi ale aj nie clenmi gangu tak isto ako rap sa zacal vyuzivat ako forma spavu teda nie uz len v gangoch...takze povodne to bolo garifit..rap...neskor...break dance...beat box ten bol na zaciatku rapu ked rap zacinal alebo v max chudobnej stvrti... takze asi tak...djs nastupili hned v zaves s rapom neskor za 3 az 4 roky...dokonca asi nevies ze kolko krat sa vyuzila ako sprievod gitara ...a najvedsim prekvapenim bude asi pre teba ze novym odvetvim je crunk teda druch rapu a aj tanca ...nahradzuje al;ebo tiez nahradzoval nedavno tie stare formy porovnavania..o nicom inom to na zaciatku nebolo....a hip-hop to slovicko prislo nesko s 2pacom ktory zacal hovorit o tych vsetkych prejavoch a prezentoval to vsetko ale uz velmi komercne ale stale v starom duchu a dnes???...dnes je to skomolene a viac o predaji a pre ludi ako povodne...staci taketo vysvetlenie???@5 neberem ti tvoj nazor len ti ukazujem svoj a par dalsich ludi co otom hovorili pred rokmi ked rap zacal byt velkou hviezdou teda len zacinal byt hviezdou v usa...
@6 dobre myslim ze obaja myslime zhruba to iste akurat trosku inak... ako ja viem ako hip hop vznikal, o to sa neboj, ja som len reagoval na to co si napisal ze hip hop je nnejaka tanecna forma rapu alebo co...lebo to je nezmysel
Ja hiphop total neznasam...ja som emo ale ne az tak..a moja sestranka ma za to neznasa..a robi sa ze hiphop ma lepsie oblecenie ako emo a uplne je trapna..boze
@9 no ja hovorim ze hip-hop je vlastne len vysledok komercializacie a este stale tu existuje stara odroda rapu a ten mam rad novu formu nemusim to som chcel povedat ale v podstate mienime to iste len sme zastancami inych prudou ja toho stareho ty noveho
@13 nie nieje mas pravdu je to sposob vijadrenia toho co chce clovek je to pribech.....ale nikto ti ho nenuti tak isto ako mne nikto nenuti ludovky ci pop rok..alebo metal alebo punk
iba by som podotkla že aj v hip hope alebo rape sa najdu dobré alebo priam skvelé kúsky, iba bežný posluchač môže posudzovať podla sraciek ktore sa dostanu do medii,ocividne tebe sa dalej skumať nechcelo, teraz...hm počuvaš punk? zaujimalo by ma že co za punk považuješ? good charlotte a simple plan?
myslím že tvoj vek s tým nemá nič spoločné, máš ale smolu že z toho nevyrastieš...do smrti budeš pozerom....hm nechcela by som
14,ok, ja chapem ze pre niekoho je to sposob vyjadrenia, ale neviem ci prave dnesny hip hop je taky ...moj nazor je ze vela ludi robi alebo pocuva tuto hudbu len preto ze teraz je to cool... no ale neviem, to je len moj nazor...tiez nikomu nic nevnucujem...komu sa co paci nech pocuva...
hmm tak tento komercny hip-hop absolutne nemusim...ako spravne zakladatel diskusie podotkol je to sama nadavka...ale hip hop a rad ako taky mam celkom rad...ale nie komercny...najlepsie su starsie veci, alebo potom underground tvorba...to vystihuje pravu podstatu tohoto stylu...su to proste pribehy z ulice, ktore mozu posluchacovi aj nieco dat...a k zakladatelovi a k jeho neustalej zmene stylov sa radsej nevyjadrim
ja nepočúvam hip-hop....ale musím súhlasiť zo @sheeena205 lebo ty si mohol / alebo si asi / počúvať iba hip-hopovú hudbu z rádií kde sú fakt iba samé sračky.Nemôžem povedať že Slovenský hip-hop je na dobrej úrovni, veď si len predstavte Rytmusa. Robí nám hanbu, vlastne mne nie , lebo ja hip-hop nepočúvam, ale robí hanbu všetkých slovenským hip-hoperom.
Takže v hip-hope sú aj dobré až excelentné kúsky, ale tie nie sú skorumpované /???/ aby sa dostali do rádií a televízií....
a tiež by som chcela vedieť čo počúvaš s tvojím nickom...
Džízs... Ešte kým budeš dospievať, veľakrát zmeníš štýl hudby, to mi ver. Ja som asi 3 roky počúvala Hip-hop, potom mi akosi došla chuť, presedlala som na RnB (to je niečo ako podskupina myslím, ale nie som si tým istá) a nakoniec som skončila pri rocku a indie... A už teraz viem, že presedlám aj na niečo iné... Čiže neboj nič.
ja pocuwam wsetko .. ale mam rada hip hop prawe koli tomu ze je tanecny .. su ale chwilky ked pustim jemnu hudbu a naladim sa "just relax" .. nemyslim ze by sa mal hip hop hodnotit ze nie je hudba .. a ti kt wadia nadawky .. ked si ich odlyslis tak w kwalitnom hip hope najdes aj myslienku ..
ja si napr myslim ze hudba nie je twrdy metal .. ale nemusim preto odsudzowat ludi co ju pocuwaju
Len aby to neskoncilo paradnym flamewarom medzi punkermi a hiphopermi
A btw, punk ako ho chapes ty, to je ten novodoby pop punk. Skus The Clash, Ramones ci Sex Pistols. TO je punk. Ne teraz nejaky Good Charlotte alebo daco podobne.
0. a ty si co akoze normal vzdy si vacsi traper jak hoperi je kazdeho vec co pocuva hoper moze povedat na metal ze je to len kricanie a metlak na hoperi ze rap su len nadavky ale taky pridrbani akopze luýdia ako si ty co sedia len doma za kompom a nevedia co maju robit a raz poculi rap a vravia si ze oni hiphop nevem akok poznaju a podobne su obycajny traperi hiphop su mozno aj nadavky ale to je vec tych co to spievaju a tych co ich pocuvaju a nie takych zakomplexovanych pubertiakov ako si ty
zaraza ma primitivnost ludi ako si ty je dost trapne vraviet tu ze hiphop neni hudba je trapne vraviet ze hiphop neni hudobny styl lebo pokial vravime o hiphope tak to je hudobny styl tak tiez aj rap a je to skor hudba ako napr. punk ci metal mylujem punk-rock alôe zato nemusim pysat taketro trapne diskusie tez sa mi nepacia vsetky styli hudbi ale pokial ich nepocuvam nemam k tomu co hovorit
ked pocujem vyraz subkultura dviha sa mi z neho zaludok...pretoze si vzdy predstavim tych trapnych pozerov...naco riesite tie jebnute styly stale...kto ma styl v srdci sa nemusi oblikat ako idiot
kriste, ved ty si nikdy nepocuval hiphop ak toto pises
v hiphope je toho VELA! kvalitneho a velmi dobreho
este pre ujasnenie, nie niesom hoper, len pocuvam obrovsku zmes hudobnych stylov, ci je to punk, rock, metal, elektronika, jazz, blues, soul alebo hiphop
@29 Ne, prvy metal, takze heavy, nebolo kricanie ale spev.
A hiphop sa da pocuvat, ale ten styl osobne mi nesmakuje.
Mozu mat aj rozumne texty, ale text nerobi hudbu.
Akurat teraz sa proti tomu stavaju tym, ze tam pridavaju popove melodie a snayňzia sa tym o hudbu. A rap vzdy bol (a ak sa nestane zazrak aj bude) len styl prejavu, lebo sa tam nespieva.
A zakladatelovi diskusie: Si POZER.
Takych ludi ako si ty je teraz bohuzial cela kopa, su prelietavi jak motyle.
Chvilu nieco pocuvaju, niekto im za to nahubuje tak menia styl.
To sa nevyplaca. Pocuvaj co sa ti paci ale respektuj inych a nekecaj im do toho co pocuvaju.
Ja absolutne tiez nemusim hip hop,ale dobre vies ze kazdemu sa paci ine a tym ze sem vycapis vetu "maly by s tym skoncit " a "je ta najtrapnejsia hudba na svete ak sa to vobec da nazvat hudbou " absoluuutne nic nevyriesis..akurat tak naseries tych co to pocuvaju a ty co to nepocuvaju povedia asi tolko co ty..ale kazdy ma rad ine a to si ich nezastavam,len nechapem co takimito forami chcete pocut?ano ano mas pravdu?no NIE!kazdy ma rad ine..pre mna za mna nech tu clovek pocuva aj ludovky nebudem ho koli tomu riesit..
VY STE TOTALNE VYMLETI????? HIP HOP JE ZIVOTNY STYLE. TU NEJDE O TO JAK SPIEVAS ALE CO SPIEVAS. JE TO STYLE OBLIEKANIA HUDBY A SKRATKA VSETKEHO. CO SA DO NICH VOBEC STARATE? VED TO JE NAS ZIVOT. VY BUDTE TRAPNI PUNKERI S CIROM JAK NEJAKE SLEPKY A NAM DAJTE POKOJ... BUZNY
Nejde o moj nazor na hip-hop, ide o to, ze na aku p*cu si toto zalozil? Aby sa zase ludia navzaom hadali? Toto uz tu bolo milion krat, kazdy nech si pocuva co chce...a okrem toho, mas 14 - aky si ty len skuseny posluchac a odbornik na hudbu!
no hiphop...pocuvala som mozno tak Nellyho (ci to je rap???) a mozno 50 cent, noto je tez rap. Teraz nemozem hop ani pocut, a ked niekto povie, ze pocuva hop, tak sa na tom v duchu smejem...Podla mna by mal hiphop alebo rap vacsi zmysel bez instrumentalov, ta hudba mi nesedi. A takistko ani styl.
Hudba je zlozena len na pocitaci alebo kde, kdezto rock alebo metal, tam sa daju ocuvat aj nastroje, jako gitara, bicie atd. Tot moj skromny nazor
Ach a ja som naivne veril ze ludia uz pochopili ze kazdy pocuva nieco ien a nema zmysel sa navaat do hiphopu, punku, metalu atd... Este teraz si pamatam tie hadky s tmmyhotom, itom a dalsimi o tom co je lepsie, zlozitejsie atd (a kam to viedlo? nikam, lebo kazdemu sa paci ine.. myslim ze it to prirovnal k autam niekto ma rad pick up niekto sportak a to neznamena ze to druhe je shit, nie je len ma uplne ine parametre uuf dnes idem nejako metaforicky )
Btw @punkerboyko si pocuval hiphop az pol roka??? kks to si musel vypocut za ten cas celu svetovu tvorbu a poznas celu scenu ze ano? Ja som pocuval hiphop nejake 2 roky a neodvazim sa povedat ze o nom viem polovicu nieto este sa tvarit ze viem vsetko. Doteraz su sklaby ktore si vypocujem rad pretoze su super (napr uz spominany 2pac). Tak sa spamataj ty pozer.
@angelofthedeath nie som si clekom isty ale nevyvinul sa rap nahodou z DJingu? Cosi take ze DJs sem tam vsunuli nejakych par slov medzi svoje skladby atd atd az sa to vyvinulo do rapu? Alebo tak nejak sa mi zda ze som to kdesi davno cital...
Co sa tyka hiphopu atd tak celkom chapem ze hophop "zastresuje" rap, break atd v podstate to vsrtko spolu suviselo jedien co sa mi zda fakt uletene je to ze sa ludia na slovensku hraju na strasne ghetta... USA je cosi ine ti mali uplne inu historiu ale "vojna gangov" na SR mi pride naozaj strasne smiesna (nic prosti ale proste mne to tu nesedi)
ejha,zase hadky..tak toto ma uz nastastie preslo..a vdaka Bohu ja som vzivote nepocuvala ziadny hip-hop,pretoze si moje usi vazim myslim ze je to kazdeho nazor co pocuva a uz by sa to tolko nemalo rozoberat...ved vsetci sme len ludia
..Ja som nikdy nebola tak ze zatazena na hip hop ked ide niaka hip hop pesnicka tak ako pohode ocuwnem ked sa mi nepaci tak prepnem ..ale moc hip hop nemusim .. kazdeho vlastny nazor
na slovensku su asi taky gangstri ako Ali G D..akoo mne rap vobec nic nehovori..proste pre mna je to nuda a nic len nudaa.. hiphop je uz predsa aspon trosicku melodickejsi a ked sa spoji s inym zanrom tak z toho moze vzniknut aj nieco pekne (napriklad jay-z s linkinom..) ..tot vse..
sice pocuvam uz spominany good charlotte, the rasmus ci simple plan.. nebudem kvoli tomu odsudzovat ine zanre nie?
@ Ou hip-hopu treba najprv rozumiet, a potom sa mozes vyjadrovat. No tu sa casto stava, ze podobne prijebane deti ako ty zaladaju podobne prijebane fora ako toto.
Btw, nepocuvam iba hip-hop, a uz vobec nenosim veci XXL.
PS: Nabuduce si najprv daj facku, este predtym, kym nieco take napises.
@47 suhlasim... tato tema tu uz bola 1000000krat a stale sa doslo k tomu, ze kazdy nech si pocuva a nosi co chce... nechapem preco sa ludia nedokazu aspon trochu tolerovat spravat sa ako debil moze ktokolvek a nemusi prave pocuvat hip hop(alebo rap)(aj ked ja som si tiez vsimla, ze deti do 14rokov, a niekedy aj viac, tento styl (a este punk) alebo zivotnu filozofiu nepochopili (tymto nechem povedat, ze ja ju chapem) a tym jej robia zle men
ja hip hop môžem, aj ked počúvam staré dobré klasické vecy ( tupac, b.i.g, wu-tang, public enemy) tie nové komerčné songy ála 50cent moc nemusím. Ale zdá sa mi trapné kydat na nejaký štýl hudby, len preto, lebo sa niekomu nepáči. Ja napr. nemám rád metal a podobné veci, ale predsa nejdem kydat na tú hudbu, lebo respektujem ludí, kt. sa to páči a nemám s tým problém. Ved kazdému sa páči niečo iné.
@40 nie nevivinul....a ano bolo to s getha ved rap je s gheta s NY ....tolky sok???...ja nehovorim o slovakoch ale hovoril som o minulosti rapu a ta bola taka....
teda teba riadne osvietilo.... myslím, že sa nemôžeš len tak zmeniť..... a nechápem prečo nadavaš na hudbu.... každemus a páči niečo ine...je to každeho osobná vec.... ej to sprostosť škatulkovať a nenabidieť niekoho len pre piesne, ktoré kto počúva!....
po dlhom čase došli ZNOVU na rad hiphoperi??? dpč, už dajte pokoj s tým kto čo počúva. ja nejdem vyskočiť z kože, že počúvaš takú hudbu akú počúvaš a nebijdem sa do hrude "kedysi som počúval, ale teraz som múdrejší, tak nepočúvam". lebo si rovnako sprostý ako pred tým. vraví ti niečo ži a nehcja žiť? čo sa serieš s tým kto čo počúva??? donedávna sa tu riešilo EMO, predtým HH a ja som si už konečne začala myslieť, že svet je pokojnejší. ale nie, príde chalan a chce každému dokazovať, že on má ten správny štýl! si trápny
že sa o tom zbytočne hádate, hlavne že keď niekto rýpne do hh idú ho ukameňovať, ale keď si niekto rýpne do metalu či punku je to normálne, to je len dôkaz toho že väčšina populácie slovenska fičí na HH
Ano, a potom sa stretavame s tymi arogantnymi odrodami co chodia v XXL veciach a navazaju sa do ludi s dlhymi vlasmi. Posledny co to skusil mal rozbitu hubu.
Veľakrát som videl, že sa rýpalo do hiphopu, to je úplná móda, (a niekedy sa tomu nedivím, rap mi nevadí, ale na tých gatiach a klobásach okolo krku sa musím proste smiať slight_smile: no do rockovejších štýlov sa rýpe vyslovene málo a čítaj prosím ťa príspevky čo sú tu napísané ...
Ide o to, že krizituje štýl hudby len preto, že sa mu nepáči, nie o to, že kritizuje práve hip hop...
krasa 14 rocny zacala ficat na KF a po pol roku prisiel nato ze je to napicu Aky mzoes mat ti nazor okrem 5 skupin si v zivote nic nepocul. Vies ked je niekto pozer tak sa druhym ani necudujem, ze tak nenavidia tuto subkulturu, ale hudba neni o mode. Lenze to ti este nechapes tak ako 99% textov
Hej, toto je už vyslovene vymletosť, veľakrát som počul, že išiel niekto rýpať do ľudí s dlhými vlasmi, až sa schyľovalo k bitke, proste nulová miera tolerancie a inteligencie ...
Ja s tým našťastie problém nemám, lebo sa nepotrebujem účesom zaraďovať do žiadnej skupiny a z čisto praktických účelov mám pomerne krátke vlasy ...
joooj...tot ja nepochopím...furt sa objaví niekto,kto počúva punk a nadáva na hiphop ....tak isto sa vždy nájde nejaký hiphoper čo nadáva na punk....ako máte z toho niečo?šak keď sa mi nepáči tak nepočúvam a necítim potrebu nadávať na ľudí,ktorým sa páči niečo iné...Koľko ľudí,toľko chutí,ale to je asi moc ťažké pochopiť že?A prečo by to mali rušiť,len preto že sa ti to nepáči hm?
ja som taky ze nikto netusi co pocuvam.. a to je dobre.. hip hop, punk ako styly mi pridu strasne primitivne.. DNB a ostatne diskofiliny to tiez nepovazujem hudbu.. to su len styly pre deti
vsetko co je subjektivita je nazor.. co je objektivita je len pohlad istej skupiny ludi na dane veci.. nebudem ti tu pisat objektivne veci ked ide o moj nazor.. a tym ze styl pre deti som myslel to ze ked sa zrazu zacne niekto obliekat ako punk ci EMO ci Hip hoper tak ho to prejde ked dostane rozum a uz bude pracovat alebo studovat na vyske to znamena pre deti..
Len pripomeniem, že hudba samotná nemusí byť "pre deti", aj keď sa niektorí ľudia (podľa mňa trochu iracionálne) príliš riadia konvenciami čo sa týka obliekania pri danom hudobnom štýle ...
a ja som si myslela, že hip hop je kultúra, 4 elementy, ale zakladateľ ma vyviedol z omylu lol je mi z teba smiešno zakladateľ ... prúúúser jak hovado... zbytočná námaha ohľadom fóra.... blef... mohol si robiť niečo užitočnejšie...
este donedavna som hiphop milovala ale tieto reci mi ho znechutili takze uz moc nie .. inac je to ok ale KF vazne neznasam a to setko kvoli tym debilom omg proste slovensky hiphop je shit .. a americky je lepsi
A ja sa stavím, že sa nájdu aj takí, ktorí sa smejú na takýchto metalistoch (čítaj TAKÝCHTO metalistoch, nie všeobecne metalistoch ), čo nemajú nič iné na robote ako niekomu znechucovať to čo má rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
@0 vsak mas 14 rockov pred rokom pocuvas rap, teraz punk a o rok budes co EMO? pozerstvo jak svina
No chlapce, ty si este viac mimo ako som si myslel
Hip hop je subkultura ktora zahrna 4 "elementy" a to je rap, breakdance, djs, graffiti... niekto este povazuje aj beat box za 5 element hip hopu
Takze stale nechapem, ako mozes rozdelovat hudbu na rap a hip hop ked rap je sucastou hip hopu..
NEPOVAZUJEM HIP HOP ANI ZA HUDOBNY STYL
ja zomriem
iba by som podotkla že aj v hip hope alebo rape sa najdu dobré alebo priam skvelé kúsky, iba bežný posluchač môže posudzovať podla sraciek ktore sa dostanu do medii,ocividne tebe sa dalej skumať nechcelo, teraz...hm počuvaš punk? zaujimalo by ma že co za punk považuješ? good charlotte a simple plan?
myslím že tvoj vek s tým nemá nič spoločné, máš ale smolu že z toho nevyrastieš...do smrti budeš pozerom....hm nechcela by som
Takže v hip-hope sú aj dobré až excelentné kúsky, ale tie nie sú skorumpované /???/ aby sa dostali do rádií a televízií....
a tiež by som chcela vedieť čo počúvaš s tvojím nickom...
ja si napr myslim ze hudba nie je twrdy metal .. ale nemusim preto odsudzowat ludi co ju pocuwaju
A btw, punk ako ho chapes ty, to je ten novodoby pop punk. Skus The Clash, Ramones ci Sex Pistols. TO je punk. Ne teraz nejaky Good Charlotte alebo daco podobne.
Ale hiphop mozem vac jak punk.. ani na mna to zacatku nebavilo ale ked sa zapocuvam do tych slov uplne krasne slova ..
zaraza ma primitivnost ludi ako si ty je dost trapne vraviet tu ze hiphop neni hudba je trapne vraviet ze hiphop neni hudobny styl lebo pokial vravime o hiphope tak to je hudobny styl tak tiez aj rap a je to skor hudba ako napr. punk ci metal mylujem punk-rock alôe zato nemusim pysat taketro trapne diskusie tez sa mi nepacia vsetky styli hudbi ale pokial ich nepocuvam nemam k tomu co hovorit
v hiphope je toho VELA! kvalitneho a velmi dobreho
este pre ujasnenie, nie niesom hoper, len pocuvam obrovsku zmes hudobnych stylov, ci je to punk, rock, metal, elektronika, jazz, blues, soul alebo hiphop
A hiphop sa da pocuvat, ale ten styl osobne mi nesmakuje.
Mozu mat aj rozumne texty, ale text nerobi hudbu.
Akurat teraz sa proti tomu stavaju tym, ze tam pridavaju popove melodie a snayňzia sa tym o hudbu. A rap vzdy bol (a ak sa nestane zazrak aj bude) len styl prejavu, lebo sa tam nespieva.
A zakladatelovi diskusie: Si POZER.
Takych ludi ako si ty je teraz bohuzial cela kopa, su prelietavi jak motyle.
Chvilu nieco pocuvaju, niekto im za to nahubuje tak menia styl.
To sa nevyplaca. Pocuvaj co sa ti paci ale respektuj inych a nekecaj im do toho co pocuvaju.
takže mlčím a nevyjadrujem sa...
Hudba je zlozena len na pocitaci alebo kde, kdezto rock alebo metal, tam sa daju ocuvat aj nastroje, jako gitara, bicie atd. Tot moj skromny nazor
Btw @punkerboyko si pocuval hiphop az pol roka??? kks to si musel vypocut za ten cas celu svetovu tvorbu a poznas celu scenu ze ano? Ja som pocuval hiphop nejake 2 roky a neodvazim sa povedat ze o nom viem polovicu nieto este sa tvarit ze viem vsetko. Doteraz su sklaby ktore si vypocujem rad pretoze su super (napr uz spominany 2pac). Tak sa spamataj ty pozer.
@angelofthedeath nie som si clekom isty ale nevyvinul sa rap nahodou z DJingu? Cosi take ze DJs sem tam vsunuli nejakych par slov medzi svoje skladby atd atd az sa to vyvinulo do rapu? Alebo tak nejak sa mi zda ze som to kdesi davno cital...
Co sa tyka hiphopu atd tak celkom chapem ze hophop "zastresuje" rap, break atd v podstate to vsrtko spolu suviselo jedien co sa mi zda fakt uletene je to ze sa ludia na slovensku hraju na strasne ghetta... USA je cosi ine ti mali uplne inu historiu ale "vojna gangov" na SR mi pride naozaj strasne smiesna (nic prosti ale proste mne to tu nesedi)
..Ja som nikdy nebola tak ze zatazena na hip hop ked ide niaka hip hop pesnicka tak ako pohode ocuwnem ked sa mi nepaci tak prepnem ..ale moc hip hop nemusim .. kazdeho vlastny nazor
sice pocuvam uz spominany good charlotte, the rasmus ci simple plan.. nebudem kvoli tomu odsudzovat ine zanre nie?
Keď sa nepáči, nepočúvať, ale prečo to znechucovať ostatným?
... Na druhej strane chápem, že keď človekv telke vidí týpkov ako H16 a drvivá menšina a začne generalizovať tak si povie, že celý rap je hovadina ...
Inak k tým nadávkam - Niektorí to preháňajú, to je pravda, ale z toho dôvodu by som to neodsúdil, dosť vulgarizmov obsahuje často aj punk atd. ...
Horkýže slíže - starí preborníci v textoch - si tú nadávku tiež často neodpustia, ale hudbe to na kvalite neuberá
Btw, nepocuvam iba hip-hop, a uz vobec nenosim veci XXL.
PS: Nabuduce si najprv daj facku, este predtym, kym nieco take napises.
Prosím ťa, nebuď paranoidný ...
Ako prepáč mi to, ale to považujem za hlúposť ...
Veľakrát som videl, že sa rýpalo do hiphopu, to je úplná móda, (a niekedy sa tomu nedivím, rap mi nevadí, ale na tých gatiach a klobásach okolo krku sa musím proste smiať slight_smile: no do rockovejších štýlov sa rýpe vyslovene málo a čítaj prosím ťa príspevky čo sú tu napísané ...
Ide o to, že krizituje štýl hudby len preto, že sa mu nepáči, nie o to, že kritizuje práve hip hop...
Hej, toto je už vyslovene vymletosť, veľakrát som počul, že išiel niekto rýpať do ľudí s dlhými vlasmi, až sa schyľovalo k bitke, proste nulová miera tolerancie a inteligencie ...
Ja s tým našťastie problém nemám, lebo sa nepotrebujem účesom zaraďovať do žiadnej skupiny a z čisto praktických účelov mám pomerne krátke vlasy ...
Uz par ludi schytalo.
A proste, ked si ides po ulici a vykrikuje na teba partia zhulenych kokotov:,,Hej ty metlak vyjebany", no nenasere ta to?
Ja som si na to este nezvykol.
No samozrejme, že naserie, to sú proste choré mozgy ...
ale kamaráti sa aj s ojákmi- ak som to správne napísala
Tie krpate dvanastky hovoriace Do koho sa davas?
Alebo ti patnast rocni co hovoria Hej, hipisak, nemas cigu? a cely cas sa udrbavaju?
Ale poznam par a su v pohode.
A jake koncerty?
Len pripomeniem, že hudba samotná nemusí byť "pre deti", aj keď sa niektorí ľudia (podľa mňa trochu iracionálne) príliš riadia konvenciami čo sa týka obliekania pri danom hudobnom štýle ...
odpustite mi ak sa Vam tento nazor nepaci
A podľa mňa to prejavom rozumu nie je, ale to ešte neznamená, že človek nemá rozum a vlastný názor atd.
A ja sa stavím, že sa nájdu aj takí, ktorí sa smejú na takýchto metalistoch (čítaj TAKÝCHTO metalistoch, nie všeobecne metalistoch ), čo nemajú nič iné na robote ako niekomu znechucovať to čo má rád