Inak potom moje obľúbené Saw (7 častí), The Conjuring (myslím že je aj The Conjuring 2), Sinister (aj to má možno pokračovanie), Orphan, Nezvratný osud (5 častí)... Viac mi nenapadá, ja som keď tak videla potom skôr tie staršie a väčšina neboli až tak strašidelné
Saw ma bavili prvé časti, potom už ani nie :/ Zvyšok menovaných som videla Tiež mám radšej duchariny a psychologické horory, než trápne krváky. Teraz si fičím na seriály The Exorcist. Na topserialy.sk sú zatiaľ všetky časti a je to celkom na zimomriavky.
Ja by som dodal Sirotinec, Tí druhí, Princ bez království, Žena v čiernom, Hmla, Crimson Peak, The Exorcism of Emily Rose, Sleepy Hollow... Viac si nevybavím (prepáč, že píšem ako Tatár, ale niektoré filmy som videl s dabingom, niektoré v originály).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inak potom moje obľúbené Saw (7 častí), The Conjuring (myslím že je aj The Conjuring 2), Sinister (aj to má možno pokračovanie), Orphan, Nezvratný osud (5 častí)... Viac mi nenapadá, ja som keď tak videla potom skôr tie staršie a väčšina neboli až tak strašidelné
Stiahla som Ďáblovu sklizeň. A @primitiv Schutter vyzerá namakane