pre mňa žiadny horor nie je dobrý, lebo sa vždy bojím. a fest som sa bála po Insidious 2 (prvý som nevidela asi) aj to som ho nedopozerala celý, a potom The Conjuring, to bol brutal pre mňa. a vôbec akékoľvek ducháriny
najlepsi ako najlepsi podla hodnotenia aj mojho nazoru urcite PSYCHO.
inak najlepsi.. no co ja viem.. ja sa proste absolutne pri hororoch nebojim, hned si poviem ze to nie je realita ale film a absolutne ma to nevykolaji..
takze najlepsi..no psycho no..som velky fanusik vreskotu, som strasne rad ze bude 5ka!!! viac ti k tomu nemam co povedat ja sa proste absolutne ani trochu nebojim pri hororoch
mozno trosku som sa fakt ze ma zatriaslo ked som ako 13 rocny videl v uplnej tme som sam pozeral ONI. S nicol kidman. niesom taky anglictinar ako vy takze sem nebudem hadzat anglicky nazov a hlavne!! na slovensku po slovensky!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak za mňa It, Insidious, a aj keď je slabý tak ľúbim The others a starý Haunted house z roku 99
ALIEN bol skvelý
ale najpamätnejší efekt mal predsa len pôvodný Grudge
inak najlepsi.. no co ja viem.. ja sa proste absolutne pri hororoch nebojim, hned si poviem ze to nie je realita ale film a absolutne ma to nevykolaji..
takze najlepsi..no psycho no..som velky fanusik vreskotu, som strasne rad ze bude 5ka!!! viac ti k tomu nemam co povedat ja sa proste absolutne ani trochu nebojim pri hororoch
alebo rec
rec 3 spanielska telenovela
insidious 2 komedia