Chcem si pozrieť nejaký fakt dobrý horor. Ak nejaký poznáte a nejaký dobrý ste videli, napíšte mi prosím názov. Naposledy som videla Drag me to hell (Stiahni ma do pekla) a bol podľa mňa dosť dobrý. Je mi inak jedno, či to bude duchársky horor alebo krvil
na horory typu resident evil velmi niesom, skor sa mi pacia take.. co by mozno aj mohli byt realne. Napr. Exorcit (1972 ?), Exorcism of Emily Rose atd.
Silent Hill strašne kamarátka ospevovala. The Mirrors (Zrkadlá) zasa ospevoval sused. Ďalšia kamoška zasa odporúča Paranormal Activity.
A čo ja viem, The Mist (Hmla), The Others (Tí druhí), The Exorcism of Emily Rose (V Moci diabla), The Descent (Zostup), The Unborn, Friday the 13th, My Bloody Valentine (posledné dve asi len preto, že tam hrajú jedni z mojich obľúbených hercov xD)... Ono je ich veľa, ale tie tri vrchné asi top.
@5 Noc s nabrúsenou britvou je jeden s najhorších hororov aký som videl, veď ten nemal žiaden zmysel... videl som ho 2 krát a ešte stále nechápem.... a tie scény tiež boli o ničom....
Neviem prečo ale horor Texaský masaker motorovou pílou je u mňa jeden s najobľúbenejších.... ďalej celkom zaujímavé sú Pád do tmy, Hory majú oči, Pach krvi, Sirotinec alebo taký Zmeškaný hovor... posledný menovaný stojí za to si ho pozrieť
Asi najlepší horor, čo som videl a čo sa týky strachu, je Nenávisť (The Grudge). Existuje japonská a americká verzia, ja som videl tú americkú a má to aj pokračovanie The Grudge 2. Vrele doporučujem fanúšikom strachu.
A ešte sa mi svojho času veľmi páčila Záhada Blair Witch.
moc som ich nevidel ..videl som len Nezvratny Osud 1 ,2,3 ale to nie su az take horory ale pacia sa mi mrte a ptm Texasky masaker motorovou pilou sa mi tiez pacil mam nanho dobre spomienky ..no a ete v skole som videl SAW3 to bol humac (blee) a 3:15 zomries
@yebo Texasky masaker som uz videla, ale je dobry a aj Hory maju oci je dost dobry. Obidva su krvave, takze vydesia len ludi, co sa takych boja. Mne horory dvihaju adrenalin a rada sa bojim a tieto dva sa mi pacili. Zvysne menovane som este nevidela, urcite si pozriem.
@spekacik Nezvratny osud som videla 1,2,3 a aj 4 a mne sa paci ten napad na film. Proste take dobre to je, ibaze cim viac casti som videla, tym som sa uz menej bala a bolo to take otrepane, 4 sa mi velmi nepacila Texasky masaker mozem a SAWko som videla iba jedno, tusim 4 a to bolo teda riadne hnusne. Neviem,ake su ostatne, ale v stvorke sa mi velmi pacila cela zapletka a koniec,ktory bol dost prekvapivy. Aspon pre mna. 3:15 zomries sa chystam pozriet si dnes vecer, kedze som to este nevidela a onoho casu som na to chcela ist aj do kina, ale nevyslo
@jozooo najradsej pozeram horory sama, lebo ked je niekto so mnou, nedokazem si to tak vychutnat a tak sa bat, ako ked som sama. Uplne ina atmosfera, proste je pri mne niekto a uz sa nebojim. Ale urcite si pozriem
ale je to po anglicky s ceskymi titulkami, ak nevadi. A ked ti skonci limit, tak klikni na ten link pod tym, nastav si to tam,kde si prestala a pojde ti to
@bibla to poznam, videla som to uz davnejsie. ale to asi nie je horor aj ked sama neviem, ako by som to nazvala. velmi si ho uz nepamatam, ale v tom case som ho velmi chcela zohnat na dvd
@sheily no, ja hladam teraz skor nejaky fakt dobry horor, ktory ma vylaka, nez taky, na ktorom sa budem rehotat. ale aj take su vemi zaujimave, skor by som povedala, ze to su tie ubohe. ja som sa strasne smiala na Detskej hre, ci Chucky ci ako sa to vola. Na dvojke alebo trojke, to uz neviem. Ked ho vzkriesila jeho frajerka. A potom tam babiky sexovali a take hovadiny tam boli, ze to bolo az smutne. asi najhorsi horor aky som kedy videla
ešte ma napadlo - Dom tisícich mŕtvol a Vyvrženci pekla, Unborn - to som sa skoro pos*ala pri určitých scénach a klasická hnusná lakačka je Oni (the strangers)
@leshawna Nezvratny osud som videla 1,2,3 a aj 4 a mne sa paci ten napad na film. Proste take dobre to je, ibaze cim viac casti som videla, tym som sa uz menej bala a bolo to take otrepane, 4 sa mi velmi nepacila, videla som ju na nete, ak chces, poslem ti link
pánečky-bečky, ludia, ja vás obdivujem...fúú ako sa môžete pozerat na take hrozne veci? to iba ja som takej slabej povahy alebo co? ved ja by som nemohla vydiet ani parodiu na horor.... fúúújjjj
@E12 este pred styrmi rokmi som ani ja nemohla nieco taketo vidiet, lebo by som nespala nablizsi tyzden. ale teraz ma horory strasne beru. proste mi to dviha adrenalin a mam rada asi strach. z filmov urcite. mozno do toho prides casom aj ked mas uz 18 a mozno proste pozeras radsej nieco ine. ja mam napriklad strasne rada aj romanticke filmy, teda nie Pilcherovu a Steelovu, ale take ako Brigite Jonesova alebo Nothing Hill alebo aj Titanic a Pearl Harbor
drag me to hell....preboha...to bola takaaa KOKOTINA! ja som sa skoro postal od strachu...ja neviem podla mna by horor mal voliake napetie vzbudzovat nie nechut a odpor... mlada jebava zenska sa bije so starou cigankou, ktorej pri tom vypadnu zuby...no ja neviem asi som staromodny alebo co ale toto je horor? ...
klasiku ako psycho,shining,spalovac mrtvol,mlcanie jahniat,vtaky,dr. jackiell a pan hyde,a pod ... tu nikto ani nespomenie??? ci piatok trinasteho,childs play,ghoulies,najomnik,mucha,votrelec,drakula,upir nosferatu,frankenstein,faust....
@frxxx aj take horory su, co vyvolavaju odpor. a Drag me to hell nie je krvavy horor, skor taky ducharsky a podla mna dost desivy, za kokotinu by som ho ja neoznacila. ale to je tvoj nazor.
co sa tyka tych dalsich, tak by si si mal precitat komenty, lebo niektore boli uz spominane: pozri @16@21
@lintu29 zombie az tak moc nemusim, ale da sa. a z tych, co si napisala: 3:15 zomries si dnes pozriem, Nezvratny osud 4 sa mi velmi nepacil, viac sa mi pacili tie pred tym, Izba č. 1408 je vraj super, takze si to urcite pozriem a ten posledny nepoznam, zistim si o nom niec diki
Sirotinec- ak si z tých, čo nehľadajú len megalitre krvi, ale zaujme ich aj dej, je to skôr duchárske
Ospalá diera- béčkový horor s Johnnym Deppom, ale patrí k mojim najobľúbenejším
Oko- The Eye- ale neopováž sa pozrieť si americkú blbosť s Jessicou Alba(umrieš smiechom, nie strachom), jednoznačne si pozri japonskú verziu, minule som to videla v dvd požičovni, takže by to nemal byť problém zohnať
Tí druhí- skvelé, skvelé a ešte raz skvelé
Clona- odporučila mi ho kamarátka, bola z neho unesená, ale ja som to ešte nevidela- tiež duchárčina i keď nie typu Sirotinec
ja nemam moc rada take tie krvaky kde ide skor o to kdo sa vydrzi pozerat bez toho aby hadzal tycku... som skor na duchariny... naposledy ma zaujal Nepozvaná (Uninvited).. aj ked vdaka tomu prekvapivemu zaveru si to skutocne vychutate len prvykrat a vlastne to ani nebol horor... skor thriler
@syriana ospalu dieru som mala velmi rada, ale len kvoli Johnyymu Deppovi. stacilo to tak trikrat vidiet, teraz si to pozriem, len ak to ide v TV. Ostatne som nevidela, ale Tí druhí idu dnes vecer na DOMA, tak urcite budem pozerat
@mirage a mne sa drag me to hell vazne pacilo. proste ma to nejako zobralo, aj ked nazaciatku, ked si ta babka vyberala zuby som sa tiez rehotala. ale urcite si pozriem aj tie, co si napisala. I am legend je vraj strasne dobre, ale bohuzial som to este nevidela
@zooey uz si videla izba 1408? minule si mi o tom hovorila. je to inak na nete, ak chces, poslem ti link, ak nemas. ja sa to chystam pozriet si, ale dnes mam toho na plane uz dost vela
@roxy2790 krvaky su osobita skupina. ja mam rada proste vsetky horory. aj tie, kde sa prelieva krv, ale aj tie ducharske, tie ma mozno trosku viac nadchynaju. aleak ti mozem odporucit, tak z krvavych: texasky masaker s motorovou pilou, saw 4, hory maju oci, muzeum voskovych figurin, nezvratny osud 1, 2...to posledne nie su az take strasne "na batie sa", ale su to dobre filmy. a milujem draculu
@najhappy uz nepamatam presne... ja jej to tak priebezne skypujem xD... naposledy tam boli ti druhy a to sme uz stihli omrknut... som si jednu vylepila co som si tak rychlo chcela zakryt oci... viem ze je tam Oni, Exorcista a ta Izba ale to uz bolo spominane... potom to boli nejake z nemocnice.. take tie z malymi dievcatkami... nieco ze Temna voda ale to je vraj iba vykradnuty Kruh... ked si spomeniem abo najdem tak este napisem
@najhappy v spalovacovi mrtvol nieje ani kvapka krvi...ani jeden duch ci smiesna prisera ale je to krasne umelecke dielo,s perfektnou atmosferou,film je dost stary tak tam niesu ziadne "digi" triky ale perfektne ich nahradzaju herecke vykony
Psycho v starej aj novšej verzii...Ale hlavne Nosferatu, ale S HUDBOU!
Ak nie toto, tak aspoň Ospalá diera. Alebo aspoň tá Izba 1408 teda...
Texaský masaker aj Pach krvi mám rada, aj keď sú to podľa mňa skôr komédie...Alebo také že Slnovrat je celkom zaujímavý. Aj to Oko a Nenávisť. Len mám taký problém pri japonských hororoch rozoznať, kto je kto.
@zooey ja som dnes o 00:30 dopozerala Blair Witch Project a bolo to velmi...zaujimave. taky zvlastny horor. no, pozri si ho. a ake bolo Paranormal Activity? inak...ty pozeras horory poobede? mne by chybala atmosfera noci
@76 nechcel som k tejto téme písať verejne, pretože by to pre niektorých zle dopadlo, no to čo napísala Mielikki, je obrovským šokom... zázraky sa dejú a to mi potvrdzuje jej príspevok... zmieniť The Pit and the Pendulum či Tomb of Ligeia (pevne verím že autorka mala na mysli originálne filmy zo 60. rokov s Vincentom Priceom), to by som od 18-ročného dievčaťa (!!!) nečakal ani v divokej nočnej more... pre mňa osobne absolútny zázrak "birdzu", výslovne to naj, čo som tu za celý rok a pol videl a čítal!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Ale tak podľa mňa je dosť strašidelný hmm...Tý druhý s Nicole Kidmen
Neopovrhujte so mnou, ak je to pre vás slabota.
ja celkom odporucam kruh (ale to uz si asi videla), potom Rec je dobre, Noc s nabrusenou britvou alebo klasiku ako Nocna mora v Elm Street
A čo ja viem, The Mist (Hmla), The Others (Tí druhí), The Exorcism of Emily Rose (V Moci diabla), The Descent (Zostup), The Unborn, Friday the 13th, My Bloody Valentine (posledné dve asi len preto, že tam hrajú jedni z mojich obľúbených hercov xD)... Ono je ich veľa, ale tie tri vrchné asi top.
no a ten Exorcista je ževraj sila
Neviem prečo ale horor Texaský masaker motorovou pílou je u mňa jeden s najobľúbenejších.... ďalej celkom zaujímavé sú Pád do tmy, Hory majú oči, Pach krvi, Sirotinec alebo taký Zmeškaný hovor... posledný menovaný stojí za to si ho pozrieť
A ešte sa mi svojho času veľmi páčila Záhada Blair Witch.
@stage dakujem za typy, pozriem si
@spekacik Nezvratny osud som videla 1,2,3 a aj 4 a mne sa paci ten napad na film. Proste take dobre to je, ibaze cim viac casti som videla, tym som sa uz menej bala a bolo to take otrepane, 4 sa mi velmi nepacila Texasky masaker mozem a SAWko som videla iba jedno, tusim 4 a to bolo teda riadne hnusne. Neviem,ake su ostatne, ale v stvorke sa mi velmi pacila cela zapletka a koniec,ktory bol dost prekvapivy. Aspon pre mna. 3:15 zomries sa chystam pozriet si dnes vecer, kedze som to este nevidela a onoho casu som na to chcela ist aj do kina, ale nevyslo
ale je to po anglicky s ceskymi titulkami, ak nevadi. A ked ti skonci limit, tak klikni na ten link pod tym, nastav si to tam,kde si prestala a pojde ti to
no v tomto pripade ma vydesil jedine tak Kruh a Nocna mora z Elm street :/
Helloween od Roba Zombieho bol tiež super
toto a je to teda sila
klasiku ako psycho,shining,spalovac mrtvol,mlcanie jahniat,vtaky,dr. jackiell a pan hyde,a pod ... tu nikto ani nespomenie??? ci piatok trinasteho,childs play,ghoulies,najomnik,mucha,votrelec,drakula,upir nosferatu,frankenstein,faust....
ale je to po anglicky s ceskymi titulkami
co sa tyka tych dalsich, tak by si si mal precitat komenty, lebo niektore boli uz spominane: pozri @16 @21
a to je predsa klasika, tie su naj
a 3:15 je o nicom podla mna teda nie ze o nicom...ale taka klasika...nepotesi nepohorsi
a blair witch...vela ludi hovori ze je to to najstrasidelnejsie...podla mna je to blbost
Jediné, pri čom som sa fakt bála, bol Doctor Who 28 x 04..
The orphanage, I am legend, Silent Hill, Orphan ...pre silné žalúdky psychologický horor Antichrist... je ich dosť ale nespomeniem si na názvy...
Ospalá diera- béčkový horor s Johnnym Deppom, ale patrí k mojim najobľúbenejším
Oko- The Eye- ale neopováž sa pozrieť si americkú blbosť s Jessicou Alba(umrieš smiechom, nie strachom), jednoznačne si pozri japonskú verziu, minule som to videla v dvd požičovni, takže by to nemal byť problém zohnať
Tí druhí- skvelé, skvelé a ešte raz skvelé
Clona- odporučila mi ho kamarátka, bola z neho unesená, ale ja som to ešte nevidela- tiež duchárčina i keď nie typu Sirotinec
@mirage a mne sa drag me to hell vazne pacilo. proste ma to nejako zobralo, aj ked nazaciatku, ked si ta babka vyberala zuby som sa tiez rehotala. ale urcite si pozriem aj tie, co si napisala. I am legend je vraj strasne dobre, ale bohuzial som to este nevidela
@zooey uz si videla izba 1408? minule si mi o tom hovorila. je to inak na nete, ak chces, poslem ti link, ak nemas. ja sa to chystam pozriet si, ale dnes mam toho na plane uz dost vela
@roxy2790 krvaky su osobita skupina. ja mam rada proste vsetky horory. aj tie, kde sa prelieva krv, ale aj tie ducharske, tie ma mozno trosku viac nadchynaju. aleak ti mozem odporucit, tak z krvavych: texasky masaker s motorovou pilou, saw 4, hory maju oci, muzeum voskovych figurin, nezvratny osud 1, 2...to posledne nie su az take strasne "na batie sa", ale su to dobre filmy. a milujem draculu
Ak nie toto, tak aspoň Ospalá diera. Alebo aspoň tá Izba 1408 teda...
Texaský masaker aj Pach krvi mám rada, aj keď sú to podľa mňa skôr komédie...Alebo také že Slnovrat je celkom zaujímavý. Aj to Oko a Nenávisť. Len mám taký problém pri japonských hororoch rozoznať, kto je kto.
@hellium to s tymi japoncami mas pravdu , to v ich filmoch mi vzdy voliako unikaju tie postavy a potom mam misung v celom filme