Veľmi dlhú dobu som zameraná na horory ale tých naozaj strašidelných je veľmi málo. Nepáči sa mi, že väčšina hororov je len o to ako sa čo najhoršie zmasakruje telo. Docela sa mi páčil horor Jeepers Creepers je to staršie ale je to klasika, žiadne extrémne bludy, tak ako to má byť. Samozrejme, že hovorím o jednotke. Sirota bola tiež fajn, hlavne tam hrá moja obľúbená herečka Vera F.
ak sa chces bat, tak zabudni na hollywood. niektore azijske horory su uzasne. duchovia patria k ich mytologii. a poviem vam takto, ked si ich napozerate, pri vsetkych americkych hororoch budete spat
osobne mam najradsej Janghwa, Hongryeon - the tale of two sisters. samozrejme juhokorejsku verziu, nie americku. su aj strasidelnejsie, ale tento stoji za to vidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Robíš si srandu?
Ale tak Saw je srdcovka, Dead Silence, The Puppet Master..
A najvtipnejší horor v histórii: The Lair of the White Worm.
osobne mam najradsej Janghwa, Hongryeon - the tale of two sisters. samozrejme juhokorejsku verziu, nie americku. su aj strasidelnejsie, ale tento stoji za to vidiet
Vrelo odporúčam Ils (Them) 2006
» www.csfd.cz/film/223460-ils...
z tych krvavejsich Inside (À l"intérieur)
a este Martyrs
a o zombiekoch jednoznacne vyhrava Dawn of the Dead (Usvit mrtvych), [Rec] a [Rec]2