@ssnehulienka tak ale to by snad mali povinne premietat na skolach..ved to je nieco fenomenalne ,..ver mi ze si prisla o vela ked si to nedpozerala a nebodaj ked is nevidela divacky este vdacnejsi sequel
@kalbun akoze ten kusok ked uz sa to zacinalo podobat na horor mi prisiel taky... ze by osm to dako prezila a to normalne horory by som nepozerala ani za boha takze neviem aky si mam urobit obraz o hosteli
@blackxs tak čo chceš keď si všetko videla ešte silent hill ale ten si tiež už asi videla alebooo oneee komik či čo to bolo.....ale to som bola taký malý krpček takže už si moc nepamätám, len viem že vtedy ma to desilo...krpaňu
@blackxs ano ano. ako ten samotny dej je taky alternativny twilight s detmi v hlavnej ulohe. ale je to strasne pekny film...to prostredie a cele je to celkom umelecky zazitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
cannibal holocaust
-z toho radsej obrazok ani nepridam. je to hnusne nechutny film. ale nie je natoceny zle.
a potom som sa nenudila ani pri exorcizme emily rose