Horory ... oplati sa ich pozerat ??? ... (By Gazdo :D)
Aky je vas nazor na horory ??? ... Podla mna nemaju vetsinou ziadnu normalnu pointu ... ide len o to dat co najsam nechutnejsie sceny a to je secko ...
fiha dobra otazka, ja osm videla dokopy asi jeden horor, aj to neviem, ci to bol horor, Osvietenie, ale fajn, mna horory neberu, a staci mi strach z reality...ale X-Files su dobre na upokojenie duse...
to hej ... jediny co je docela originalny je saw ... inak su dosti na jedno kopyto secky ... A terazky som dosol na vyhodu hororof ... daju sa dosti dobre parodovat ... napr scary movie
no a kvalita hororu zalezi na kvalitach rezisera a scenara, hudby a tak, jasne ze tie hollywodske sracky nestoja za nic...niekedy je lepsie psychohoror a myslim ze by v nom nemali vystupovat nejake prisery a podobne prkotiny, ale skôr zvuky, pohyby, charakteristicke crty, výjavy, tim burton raz povedal, ze bábky vedia podat najlepsie emocionalne stavy a ma pravdu
To je pravda ... Este som zabudol ze good horory mal aj Pan A.Hitchcock ... ale tie su uz pre nasu generaciu dosti zabudnute bo nemaju take huste efekty a podobne
zase ty?? no tak ja zese asi budem tu vynimocna...ja milujem horory aj ked su niektore ze fakt nezmyselne..ale ja mam naj psycho kde to ma aj nejaku pointu...
ved dobre vsak ja ti zas vravim, ze naj su psycho horory kde je ta POINTA... a nic nemam proti tebe...skor si myslim, ze by sme mohli byt aj kamarati..vsak protiklady sa pritahuju nie?? ;o) potom sa prihlasim a ICQ, pozdejsie. a poslem piesen..
Hej, ale teraz si nemysli ze som nejak ,,ina,, ako vy...alebo cooo...a este k tomu tvojmu druhemu foru...ze kto co chce a ake ma priority...napriklad ja velmi dobre co chcem a zatial vsetko vychadza...lebo idem zatato za tym
ja sa rada bojim,takze mam rada horory,no fakt su v poslednej dobe na jedno kopyto...a vsimla sopm si,ze horory z roku 2001 maju vtipne a dost primitivne efekty..zaujimave,nie? (no,mozno ani nie)
Zalezi od horroru. Najlepsie su tie kde je malo krvi a viac psychickeho "terroru". Gotika bola super, Metro sa dalo a Exorcista ale prvy Inak horrorova hra silent hill vyda za vsetky horrorove filmy, nie je nad to si to opacit A este AvP za marinaka
horory si pozriem velmi rad,a najmä s kamaratmi je to pecka,hlavne ide o tu atmosferu,v kine to je genialne...tesim sa teraz na Saw 3 a Grudge 2,kedze predchadzajce casti spominanych filmov boli genialne...myslim,ze raz za cas si clovek potrebuje pozriet nejaky ten filmik...neviem preco,ale nejak je to v nas zafixovane...tot moj nazor
ok, tak ja sa nerada bojim, ale fdakedy mam fest ze masochisticke sklony, ta mi povedzte, ktory horor je fest na nervy a ja si ho pozriem, ale co ak ho neprezijem? umriem s usmevom na perach alebo debilnym vyrazom????????????????
horory 21 storocia cize natocene za poslednich 6 rokov stali podla mna za ***** okrem kruhu 2 ktory som si naozaj vychutnal ale starsie horory naozaj zeriem a pozeravam ich dost casto a co sa tyka saw tak to ma naozaj fascinujuci dej ale neviem ja osobne to povazujem skor za triler ako horor... inak viete o tom ze uz bola natocena aj saw 4 ?
ja som možno psychopat,ale milujem horory...neznášam však,keď hororom nazvú nejaký romanťák so psycho zápletkou-ako napr. tunel smrti...to som sa veľmi smiala na konci ale tak napríklad za fajn horor považujem dom voskových figurín,aj keď teta paris tam bola trošku odveci niekedy už sú na strach oveľa lepšie psychá, thrilery... ale akože najlepší horor,ktorý ma fakt dostal bol village celý film som čakala,kedy sa konečne začnem báť že vraj horor no hahaha... inak celkom fajn bola aj loď duchov...a proste horory útočiace na psychiku sú fakt naj...a nejaký psychopat v žiadnom horore nikdy nezaškodí...píšete,že sa opakujú a že to ľudí nudí...no bodaj by nie...však skoro všetko už raz bolo vymyslené...vo všetkom sa niečo opakuje...nielen v hororoch,zoberme si napríklad iné žánry,či dokonca hudbu a módu...dúfam len,že konečne sa zas nájde niekto,kto natočí kvalitný horor.. ozaj a dosť kentusný film bol cabin fever,ale koniec mal proste suprový joj nejak som sa rozpísala nevadí...btw ak objavíte nejaký fajn horor,dajte pls vedieť...ozaj! videli ste 9 hráčov so smrťou?vraj horor tiež...hh...akože dosť som sa zasmiala na konci a skoro som zabudla spomenúť nenávisť...to sa mi ľúbilo..a saw je of-course saw;o)
Horory.čo viac k tomu dodať.Milujem horory ale nenávidím teké v ktorých ludia vraždia ludí.To sa mi nevidí.Také ako vlkolaky upíry a zombie atď.......To je moje.
ja mam rada horory bez krvi a vytrhnutych vnutornych organov, a aj napriek tomu z nich mam zimomriavky. To su napriklad, sice tu uz su publikovane ale hadam to nevadi Nenavist, Gothika, Kruh a podobne.
No ak su originalne nic proti...ale nemusim tie americke "akoze horory" kde jeden dej je minimalne v troch dalsich hororoch (hory maju oci, pach krvi...)
na Grudge 1. a 2. som sa schuti zasmiala, velmi dobri je Experiment a Saw vsetky casti. i tak su najvacsie sracky tie v kt cjodia zombie po meste a jedia ludi
Ja mám rada horory a videla som ich stašne veľa,ale väčšina vôbec nebola strašná.Je pravda,že najlepšie sú od Hitchcock.Ale aj tak najviac milujem filmy o upíroch.Práve hladám nejaký zdroj z kadial by som si mohla zadarmo stiahnuť nejaké filmy,ale moc sa mi to nedarí....
Zombie filmy netreba brať ako horory. To je samostatný žaner. Ja ho volám Zombie - slasher, pretože vlastne báť sa zombiefilmu môžeš len v kine kde je mrte ozvučenie a vlastne tam ide o to kolko krvi a orgánov je schopný zo seba zombie vystrieknuť keď mu strelíš z 1 centimetra brokovnicou do hlavy
najlepšie horory sú ázijské. Nikdo už nevie urobiť taký good horor ako ázijčania
Ako horory ma dost prestavaju brat pretoze secko su len krvaky ktore nemaju normalnu zapletku a vlastne celkovo su uplne uletene zo skutocnosti... Napriklad take hory maju oci sak to je uplne chujovina nechapem niekoho kto to napisal a nakrutil. Ale psychologicke horory su vazne dobre ako napriklad Gothika a podobne a este som zabudla dodat horory od Stephena Kinga tak to je nieco vymakane )
mne je jedno či má horor pointu, alebo nie...hlavne nech je dobre strašidelný a hnusný..to je pre hororového fanúšika super...ten adrenalín v kine alebo aj doma..supeeeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
For all ... sryy ze tu vediem osobny dialog ale neako sa mi fakt ze nechce pisat tajnu spravu ... totok je rychlejsie
A este k tym hororom ... vypada to tak ze vetsina ludi ma podobny nazor jak ja (samozrejme okrem nikol11) ...
A este by ma zaujimalo jake good horory ste videli ... ked sa nekedy budem chcet bat tak nech vem co si pustit
To Sakul: Hostela je picovina na Ntu...
cim hnusnejsie a morbudnejsie a krvavejsie tym lepsie
najlepšie horory sú ázijské. Nikdo už nevie urobiť taký good horor ako ázijčania